zamanında gönderilmesi hataydı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bundan sonra destek zamanı. Yeniden hoş geldin hocam.
Yarım kalan işini bitirmen dileğiyle Allah yardımcımız olsun.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki sayfa geriden bir kaç mesaj...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu konunun ilk mesajlarına bakıyorum -yani 2008-2009- sezonunda geldiği dönemde atılan mesajlar bunlar;
Hiçkimse şike ya da teşvik iddialarına değinmemiş. Oysa bu konular o gün de bilinen şeylerdi. Doğru yanlış bilinmez ama sonuçta ortada olan bazı şeyler vardı.
O gün bunları konuşmayıp şimdi konuşmak samimiyetsizliktir. Kendinizi kandırmayın lütfen. Ersun Yanal madem pis işlerin adamı, neden hiç kimse 2009 yılında yazmamış böyle birşey de 2014'te yazılıyor ?
Her şeyde her yerde samimiyet.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör
İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburaya adamın önceki çalıştırdığı takımlardan foto koyanlar çok sevdiğiniz tolunay hami gs için can atmadı mı ? soruyorum sizlere terbiyesizlik yapmayın sizde biraz başarıyı düşünün adamın kanıtlanmış şikesi yok bence destek
--------------
Hosgeldin hocam Vahid hoca yüzümüzü kara çıkardı fakat seni tanımıyor değiliz. Başarılar.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoş gelmedin.
Yorum
-
Güzel iyi futbol oynatırsa başımızın üstünde yeri var yok vahid gibi takıntılı ve abzürt tavırlara girip birşey vermez vaadetmezse basar gider.
Fakat bizim muazzam ''futbol şehri''mizin muazzam futbol dehalı insanları herzamanki gibi oncu buncu olup ön yargılar ve kıt zeka kırıntılarıyla tavır takınırlarsa ki takınmadıkları görülmemiştir, bu da saman alevi olur.
Bugün de gördük hocanın yanında karşılamaya yine gereksizler gitmiş
Hiç düzelmicez ama bir umut bekliyor insan hele gurbette olunca..Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYANLIŞ anlama ama çok bilmiş yorum yapıyorsun eğerki bu kadar karşı isen birazda bence başkana ve diğer trabzonsporluyum diye dolaşan eski topçularımızada aynı şekil davranın yazıktır ya artık bu takımın başında bu adam maç kazanmaya başladığında da mı aynı tepkide olacaksınız şampiyonluk gelirse kutlamıyacakmısınız nedir bu bu spor camiasında bana bir tane temiz adam göstersenize bırakın bu karalama işlerini lütfen..
Teşekkürler.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.cümleniz sonrası yazacak bir şeyim yok.
Teşekkürler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum