Hayırlı olsun...İstikrarlı olur inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
iki sayfa geriden bir kaç mesaj...
İlk olarak miaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkini helal et Ersun Hocam. Seninle sampiyonluk yasamayi cok istemistim. Kismet degilmis. Gol sonrasi sevinclerini hic unutmayacagim.İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakkini hellal et hocam hersey icin tskler yasatin güzel saniyeler dakkalar ve günler icin 7 senle gelecegine okadar inanmistim ki hocam ama artik 7 hayal oldu hayalİlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemeklerin için sağol hocam...
takımın kötü performansı sana patladı...
selametle...İlk olarak Enes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam keşke gitmeseydin ,herşey için teşekkürler.
İnşallah gidişin takıma olumlu yansır demekten başka çaremiz yok...İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bize yaşattıkların, kattıkların için teşekkürler. Bu Şehir seni de yedi sonunda..
Her iki taraf içinde hayırlısı olsun..İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bugüne kadar bize yaptigin katkilardan ve kazandirdigin futbolculardan dolayi sana sonsuz tesekkür ediyorum. Allah yolunu daima acik etsin. Kariyerinde basarilar dilerim.
Inan cok üzgünüm.üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
ersun hocanın 11'i ;
.............................................fatih.............................................
...........bosingwa..........blkalem..........yumlu............constant....................
..........................................salih.....................................................
........................özer..........................mehmet....................................
........sefa............................cardozo..........................waris.........................& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
Trabzonsporlular olarak çok zor günlerden geçtik, geçiyoruz. Çok yıprandık. Futbola olan sevgimiz tükenme noktasında –hatta tükendi-. “Oyun”un içinde oynanan “oyun”lardan dolayı ülke olarak bunun sadece bir “oyun” olduğunu unuttuk.
Sadri Şener ve ekibi, Şenol Güneş ve ekibi, Tolunay Kafkas ve ekibi, Mustafa Reşit Akçay ve Ekibi, Vahid Halilhodziç ve ekibi bu süreçte hiç sorumlulukları olmamasına rağmen tarafımızca hakarete uğradı, aşağılandı, küfredildi ve kulüpten uzaklaştırıldı. Sahiden bize ne oldu? Cevabını bulamıyorum.
Yaşamadığımız rezillik kalmadı, bize yaşatmadıkları rezillik kalmadı daha doğrusu. Peki. Bize bunları yaşatanlara ne kadar tepki verebildik. Ne kadar kendimizi savunabildik.
Birisi kendine saray yaptırmakta, diğerleri kendi siyasi hayatlarının sefasını sürme derdinde, renksiz şikecilerin başkanı olan kişi ülke futbolunu yönetmekte, hapishaneden çıkan ekranlarda, podyumlarda, hepsi görevinin başında. Esas şikecimiz ise hala daha tehditler savurabilmekte, şikeci olduğu ispat edilen futbolcular hala top tepmekte…
Tekrar soruyorum biz kime zarar verebildik?
Sadece kendimize. Bölündük. Direnemedik.
Neyse, şimdi Ersun Yanal yeni hocamız oldu. Bu olaylarla bir ilgisi yok. Ama geçen yıl o kulübün başında olması bizler için pek ala ondan nefret etmek adına yeter sebep olabilir. Atlet performansına da değinilebilir, zoraki açıklamalarına da. Ama bu adama bir sarhoşun deli saçmaları nedeniyle şikeci demek sadece bizlere zarar vermeye yaramaz mı? -Son üç yıldır yaptığımız gibi.-
Hocaya destek verilmelidir bu andan itibaren. İşine karışılmamalı, X oyuncuyu yanlış yerde oynattı diye istifa başlıkları açılmamalı, hocaya hakaret edilmemelidir. Zaman birlik zamanıdır. Zaman artık karşı tarafa da zarar verebilecek eylemlerde bulunma zamanıdır.
Haklı ve tescilli davamızda neden birlik olamadık. Tek yürek olamadık. Bunları konuşmalıyız vakit kaybetmeden. Toparlanmalıyız. Ya da oynanan oyunda bize biçilen lige renk katma görevimize devam eder, hocalara küfreder, oturduğumuz yerden her şeyi bilemeye devam ederiz.
Allah inşallah biz Trabzonsporlulara da gülmeyi nasip eder.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlular olarak çok zor günlerden geçtik, geçiyoruz. Çok yıprandık. Futbola olan sevgimiz tükenme noktasında –hatta tükendi-. “Oyun”un içinde oynanan “oyun”lardan dolayı ülke olarak bunun sadece bir “oyun” olduğunu unuttuk.
Sadri Şener ve ekibi, Şenol Güneş ve ekibi, Tolunay Kafkas ve ekibi, Mustafa Reşit Akçay ve Ekibi, Vahid Halilhodziç ve ekibi bu süreçte hiç sorumlulukları olmamasına rağmen tarafımızca hakarete uğradı, aşağılandı, küfredildi ve kulüpten uzaklaştırıldı. Sahiden bize ne oldu? Cevabını bulamıyorum.
Yaşamadığımız rezillik kalmadı, bize yaşatmadıkları rezillik kalmadı daha doğrusu. Peki. Bize bunları yaşatanlara ne kadar tepki verebildik. Ne kadar kendimizi savunabildik.
Birisi kendine saray yaptırmakta, diğerleri kendi siyasi hayatlarının sefasını sürme derdinde, renksiz şikecilerin başkanı olan kişi ülke futbolunu yönetmekte, hapishaneden çıkan ekranlarda, podyumlarda, hepsi görevinin başında. Esas şikecimiz ise hala daha tehditler savurabilmekte, şikeci olduğu ispat edilen futbolcular hala top tepmekte…
Tekrar soruyorum biz kime zarar verebildik?
Sadece kendimize. Bölündük. Direnemedik.
Neyse, şimdi Ersun Yanal yeni hocamız oldu. Bu olaylarla bir ilgisi yok. Ama geçen yıl o kulübün başında olması bizler için pek ala ondan nefret etmek adına yeter sebep olabilir. Atlet performansına da değinilebilir, zoraki açıklamalarına da. Ama bu adama bir sarhoşun deli saçmaları nedeniyle şikeci demek sadece bizlere zarar vermeye yaramaz mı? -Son üç yıldır yaptığımız gibi.-
Hocaya destek verilmelidir bu andan itibaren. İşine karışılmamalı, X oyuncuyu yanlış yerde oynattı diye istifa başlıkları açılmamalı, hocaya hakaret edilmemelidir. Zaman birlik zamanıdır. Zaman artık karşı tarafa da zarar verebilecek eylemlerde bulunma zamanıdır.
Haklı ve tescilli davamızda neden birlik olamadık. Tek yürek olamadık. Bunları konuşmalıyız vakit kaybetmeden. Toparlanmalıyız. Ya da oynanan oyunda bize biçilen lige renk katma görevimize devam eder, hocalara küfreder, oturduğumuz yerden her şeyi bilemeye devam ederiz.
Allah inşallah biz Trabzonsporlulara da gülmeyi nasip eder.
Yorum
-
Umarım Trabzonspor kariyeri kısa olur...
Takıma iyi futbol oynatacağını düşünüyorum.
Yabancı sınırına takılmadıkça ileride Yatabare-Cardozo-Waris üçlüsünü oynatacağını düşünüyorum. Bir maçta Vahid Hoca'da böyle oynatmıştı ancak Vahid Hoca Yatabare ve Waris'i çizgiye hapsediyordu. Ersun Yanal ise Yatabare ve Waris'i mümkün oldukça ceza sahasına ve Cardozo'ya yakın oynatacaktır. Bununla birlikte Yatabare ve Waris'in de performanslarının artacağını düşünüyorum.
Defansif orta saha olarak Medjani'yi kullanmak isteyecektir ancak daha en baştan taraftar tepkisi toplamamak için Salih'i oynatacağını düşünüyorum. Medjani'nin ön libero olarak Ersun Yanal'ın sisteminde daha başarılı olacağını düşünüyorum çünkü Ersun Yanal defansif orta sahasını half back olarak kullanıyor yani takım hücum yaparken defansif orta sahasını stoperlerin arasına çekiyor.
Kanat bek kullanması da Bosingwa, İshak ve Constant için daha iyi olacaktır çünkü 3üde hücumları çok iyi olan bekler.
Constant'ı sol bek de mi orta saha da mı kullanacağını çok merak ediyorum. Bu kararı alırken Özer ve İshak'ın performansları da çok etkili olacaktır.
Yumlu'yu hemen affetmeli. Bence Medjani ile birlikte en iyi stoperimiz ve yerli.
Medjani'yi nerede kullanıcağına ve Medjani'nin performansına bağlı olarak bir yabancı stoper isteyecektir.En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 18:41.
Yorum
-
Öncelikle tum Trabzonspor sevdalilarina selamlar. Formu bir suredir takip ediyordum ve sonunda uye olmaya karar verdim. Iyi vakit gecirmemiz dilegiyle.
Ersun hocaya gelince, IHO ve yonetimi getirebilecegi en iyi teknik direktoru takimimizin basina getirdiler. Elimizdeki kadro tam Ersun yanala gore oldugunu dusunuyorum. Bosingwa, Mehmet Ekici, Ozer, Constant vs. gibi teknik kapasiteleri yuksek, tempolu ve hirsli futbolculardan olusan bi kadro. Ersun yanalin bundan onceki takimlarda oynattirdigi futbol ortada. Özellikle gecen sezon calistirdigi takimda muthis bi pas trafigi ve tempolu futbol ortaya koymustu.
Ersun hocayla çikisa degil, uçusa gececegiz insallah)
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum