İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hoşgeldin hocam, gerekeni yapacağına inanıyoruz.
Sert, dinamik, hırslı bir takım istiyoruz.
Biz seninleyiz, şans da seninle olsun!"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Ersun Hoca'mız hayırlı uğurlu olur inşAllah takımımıza..
Faydalı olacağını düşünüyorum, tabii gerekli sabır gösterilirse eğer kendisine..
2008-2009 sezonunda nasıl bir futbol oynattığını çok iyi hatırlıyorum. Her maç ortalama 5-10 net pozisyonumuz oluyordu ama o zamanki forvetlerimiz Umut Bulut ve Gökhan Ünal yüzünden hepimiz saç baş yoluyorduk. Onlar o yüzde yüzlük pozisyonlardan birkaç tanesini atsalar o sezon belki de şampiyon olacaktık. Denizli ve Konya maçlarını hatırlayın en basitinden.
Güzel günler yakındır inşAllah..
Yorum
-
Ersun hoca ilk iş olarak Alper Boğuşlu'yu kaleci antrenörü olarak Milli Takımdan geri getirtmeli. Ne de olsa Milli Takımda umut yok. Bir de devre arasında mutlaka Bourceaunu'yu geri aldırıp orta sahaya yerleştirmeli. Kadromuz aslında iyi. Bu tür birkaç rotüşla ligi ikinci ya da üçüncü bitirebiliriz inşaAllah.
Yorum
-
Hiç istemedim, hiç içime sinmiyor, hiç kabullenemiyorum; ama şu dakikadan sonra kuyusunu kazacak da değilim.
Olacağına varsın.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hoca ilk iş olarak Alper Boğuşlu'yu kaleci antrenörü olarak Milli Takımdan geri getirtmeli. Ne de olsa Milli Takımda umut yok. Bir de devre arasında mutlaka Bourceaunu'yu geri aldırıp orta sahaya yerleştirmeli. Kadromuz aslında iyi. Bu tür birkaç rotüşla ligi ikinci ya da üçüncü bitirebiliriz inşaAllah.
Bu arada birde kaleci transferi de şart gibi......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Vay be zamaninda Göksu, Faty Papy ve Barisi oynatmadigi icin ne laflar sayilmis adamaBu oyuncularin hic birinden bisey olmadi, haksiz degilmis. Ayrica Alanzinho ve Yattara'yi birlikte oynatmadigi icin de baya tepki almis. Üstelik Gökhan Ünal ve Umutlu cift forvet hatti varken. Yani Yattara, Alanzinho, Gökhan ve Umutu ayni anda oynatsa herhalde mac basi 5-6 gol yerdik
Neyse fazla gecmise yolculuk yapmayalim. Tekrar hayirli olsun. Basarili olacagina inancim tam.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum