Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• buraya adamın önceki çalıştırdığı takımlardan foto koyanlar çok sevdiğiniz tolunay hami gs için can atmadı mı ? soruyorum sizlere terbiyesizlik yapmayın sizde biraz başarıyı düşünün adamın kanıtlanmış şikesi yok bence destek
    www.akyuzkalip.com
    www.facebook.com/akyuzkalip
    www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İçime sinmedi.Başkanında mecbur kaldığı için getirdiğini düşünüyorum. Yoksa çok istediğinden değil. Başka çaresi yoktu. Takımı düzeltmek için pek çok şeyi yutkundu.
      En son ANIL tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 21:02.
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Hayırlı olsun.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ya herru ya merru hoca, herşeyden önce senin eline çok şahane bir intikam fırsatı geçti adeta film seneryosu gibi.
          Herkes herşeyi konuşur umrumda değil, şu kadro adam gibi sahaya çıksın iyi bir taktik, istekli sağlam bir oyun, ben sevdiğim takımın güzel oyun oynamasını istiyorum.
          Bizans oyunları yapmaya, katakullelere gerek yok.
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• Hos geldin Hocam, insallah bu forma altinda nice Sampiyonluklara, basarilara, laf aramizda bu kadro ile iyi bir hücum oyunu oyatacagina eminnimi yalniz su Orta sahayi nnasil cözecek cok merak ediyorum. Allahdan transfer portföyü varda devre arasi 2-3 kaliteli adam aliriz.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• adam fenerin hocasiyken takiminin gol yemesini isteyecekti degil mi, hey gidi kafalar....

Hosgeldin hoca...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam fenerin hocasiyken takiminin gol yemesini isteyecekti degil mi, hey gidi kafalar....

Hosgeldin hoca...
                Ne yapsınlar abi bi yerden sallayacaklar ya ellerindeki kozu oynuyorlar kendilerince.

Yorum

• Fotoğraflar koyup bak böyleydi demenin amacını anlamıyorum.
                  ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Ben bu takımı Şenol hoca ve Ersun hoca dışında birinin şampiyon yapabileceğine inanmıyorum.

Benzer oyun stilleri var.Ersun hocanın Transfer konusundaki başarısı bir artısı.Ayrıca modern futbolu TR de en iyi bilenlerden.Bilimsel çalışır daima.

Onun başını önceki geldiğinde Umut ve gökhan yakmıştı.Şimdi cardozo ve yatabare var.Ki cardozoyu çok istemişti fb de iken.

Ben ciddi manada başarılı olabileceğine inanmıyorum.Bu sene olmasa bile seneye Şampiyon yapabilir bu kadroyu.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bizim yerel medya ve futbolu çok iyi bilen, futbolla yatıp kalkan, 24 saat futbolla yaşayan ama maç günleri stadı boş bırakan taraftar izin verirse gelecek sene şampiyon olabilir tabi neden olmasın.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yorum yapmıyorum sadece izleyin.

Trabzonspor'u omugasızlaştırmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar.

Ayrıca gidişinde bizi kahredip de gitmişti. Her maç aynı 11, yedekte çürüyen oyuncular, 15 net pozisyondan 1'ini gol yapan Gökhan'ı sürekli oynatması (Gökhan kendini alternatifsiz görüyordu) Sivas'Ta şampiyonluğu bırakmamız, Ahmet Özen'i takımı toplaması...

Bunlar çabuk unutulmuş.
                        En son OnurKul tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 22:29.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Hayirli olsun.

Su an olabilecekler icerisinde en iyi Hoca.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yorum yapmıyorum sadece izleyin.

Ayrıca gidişinde bizi kahredip de gitmişti. Her maç aynı 11, yedekte çürüyen oyuncular, 15 net pozisyondan 1'ini gol yapan Gökhan'ı sürekli oynatması (Gökhan kendini alternatifsiz görüyordu) Sivas'Ta şampiyonluğu bırakmamız, Ahmet Özen'i takımı toplaması...

Bunlar çabuk unutulmuş.
                            bende hatırlıyorum o gunleri .

ziya dogan donemınden beri yedek kulubesınde oyunu degıstırebılecek alanzinho harıcı bir kişi hatırlamıyorum .
                            Yıllardır alanzınho dısında yapılan tum oyuncu degısıklıklerı idareliktir benim gözumde .. Yani macın gıdısatını etkılemek ıcın degıl mevcut hali koruyalım bari demek için yapılmıs degısıklıklerdir. Ve cogu gittikleri takımlardada tutunamamıstır ve 2. ligde top kosturmaktadır aynı kişiler için gelen hocalar bir yıgın kufur yemıstır orası ayrı .

şu an yedek kulubemızde bekleyenler gecen senelerde yedek bekleseydi yer yerınden oynardı
                            61

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yorum yapmıyorum sadece izleyin.

Bunlar çabuk unutulmuş.
                              Gelirken ilk sezon ilk 3 ikinci sezon şampiyonluk diyerek geldi. Eyvallah dedik. Transferler yapılınca kimse bu kadar çabuk etki beklemiyodu. Kötü başlasa ikinci yari toparlayip ilk 3 e girse herkes seneye şampiyonuz derdi. Hoca ne dediyse onu yaptı takımın basindayken ama sabredemedik. Haksızlık yaptık. Bi programda Yusufu alsaydik şampiyonduk Beşiktaş aldı onlar sampiyon oldu demişti. Haklılık payı da var.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Bende diyorum sayfa ne ara 2300 yorum aldı meğer eskiymiş

Hayırlı olsun,Türkiye'nin en bilimsel ve modern futbol anlayışına sahip hocası olarak tam aradığımız kişidir kendisi..
                                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                                Komünar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X