Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sözler çok tartışılır
    11 Nisan 2009 Cumartesi 21:35
    Trabzonspor'un düşmesi neredeyse kesinleşen Hacettepespor'u 4-1'le geçtiği maçtan sonra konuşan Ersun Yanal taraftara mesaj yolladı..

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Hacettepe galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada taraftarlarından destek beklediklerini ve eleştirmenin kolay olduğunu söyledi. Yanal, "Trabzonspor her zaman hedeflerin takımı olacak ve şampiyonluğu kovalayacak. Tabii ki eleştirecekler ama şu bir gerçek ki şiddet, baskı ve küfürle kimsenin performanısnı arttıramazsınız. Trabzonspor taraftarı ile bütünleşmek ve bizlerin sahibi olduğunu hissetmek istiyoruz. " diyerek taraftara mesaj yolladı..

"Trabzonspor'daki herkes başarıyı çok istiyor." diyen Yanal, bunun sırrını ise şöyle anlattı: "Başarı plan ve proje işi. Bunu yapabilecek çok iyi bir yönetim var, çok iyi projeler var. Sportif başarı için oyuncu dinamikleri devam ediyor. Çok iyi oynayıp kazanamadığımız maçlar oldu, sağduyunun olacağına inanıyorum. Bizler geçiciyiz, Trabzonspor kalıcı. Trabzonsporluları çok seviyorum ve bu takımın başarılı olacağına inanıyorum. Kaybettiğimiz maçlarda kazanabilmeye çok yaklaştığımız anlar oldu. Bazı kazandığımız maçlara göre kaybettiğimiz maçlarda daha fazlasını yaptığımız oldu. Rakiplerimizin kolay kazandığı maçlar var, biz o kadar kolay maç kazanmadık. Bugün de çok kolay kazanmadık ama iyi oyunculara sahibiz. Ligin en genç üçüncü takımıyız, bir kaç oyuncu çıkınca en genç takımız. Eleştirenlerin bir çoğu bu işi yapmış mı sormak lazım, biz sonuca göre değil, amaca göre değerlendiriyoruz. Canları sağolsun eliştirmeye devam etsinler.
    Yanal takımdaki değişikliklerle ilgili eleştirilere de şu cevabı verdi: "Song'un ufak bir problemi vardı, son anda oynatmaktan vazgeçtik, Tayfun'u da riske etmek istemedik. Diğer oyuncularımızın da oynaması gerekiyordu. Gökhan Ünal herkes tarafından kabul edilen bir oyuncu, ona destek olmak gerekiyor. Gökhan, Türkiye'de en çok gol pozisyonuna giren oyuncu. Gökhan'ı bir kez tribüne çağırıp alkışlamadılar.. Bize destek lazım, oyuncularımızın morale ihtiyacı var. Bu morali de omuz omuza aynı yolda yürüdüğümüz insanlar verecek. Onlar değerli insanlar, biz de etten kemikten yapılmış insanlarız."
    Yanal son olarak yarın oynanacak derbi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Derbilerde kimin kazanacağı konusunda yorum yapmak çok zor, iki takımın da kazanmaya ihtiyacı var. Bu maçta her sonuç olabilir ama benim gönlümden geçen beraberlik, umarım bize de sonuç yarar. Süper Lig'de bu sene her takım her takımı yenebiliyor. Türk Futbolu iyi yerlere doğru geliyor."

bu sözler iyi incelenmeli...
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      umarım bu sistemi sadece bu maçlık değil geri kalan maçların tamamında kullanırsın ersun hoca. sistem doğru, bana kalırsa umut ile gökhanı değiştirdinmi bu takımın maksimum yarar sağlayacağı kadro ve dizilişi yakalamış olursun.

oyuncu değişikliklerinde önceliği artık ısaac yerine barışa verirsen sevinirim.

yattara ve alanzinho aynı anda ilk 11 de oldumu ne kadar daha kolay pozisyon ürettiğimizi anlamışsındır umarım. bu olayın tek maçlık ağzımıza bal çalmak olduğunu düşünmek istemiyorum. bu maçla önceki hatalarını belli bir kısmıyla anladığını ve düzelttiğini düşünüyorum inşallah diğer kötü kadroda 26 hafta ettiğin ısrarı bu kadroda tek umut-gökhan değişikliğiyle 7 haftada gösterirsin.
      bence artik cok gec.
      bu taktikle atilan her gol ersun hocaya atilmistir biz on haftadir sana demedikmi ersun hoca bu takimi boyle oynat diye?

sen bence gene bildigin gibi oynat... on haftanin hatasi bu kadar gun yuzune cikmasin umutlada devam et nasilsa gol atamiyor takim oynadi forvetler atamadi dersin, seneyede anlasmani uzatirlar.

Yorum

• helal sana ersun hoca....
        sizi bazen hakli olarak elestiren kitleye karsin senin ve bu takimin her zaman arkasinda olan da bir kitle var!!! hic süphen olmasin!!

cok efendi, terbiyeli ve sagduyulu bir aciklama yapdin hocam!
        sendende saten bunu beklerdim....
        elestirileri kabul eden birisi oldugunu gösterdin, ancak bu elestiriler mantiksiz ve acimasiz olmamalidir.

insallah sezon sonunda basarili bir yerde tamamlariz ligi ve asil hedefimiz gelecek sezona konsantre oluruz!

lütfen millet, destek olalim su takima!!!
        En büyük TS

Yorum

• adam tarftarı arkasına almak için yapabileceği herşeyi yapıyor destek görmek istiyoruz diyor
          gazetelerde ersun taraftara rest çekti ayağına yayınlıyorlar

Yorum

• Ersun Yanal'la uzun vadede sözleşme yenilenmeli yerel basın da yeter artık ersun hocayla uğraşmayı bıraksın

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              52.dakikada maç koptu.

Düşünüyorum,Genç oyuncularımız böylesine rahat bir maçta oynatılmayacaksa ne zaman oynatılacak?

Denizli maçında Ceyhunu kurtarıcı diye oyuna sokan Ersun Hoca aynı cesareti ve kararlılığı neden bu maçta göstermedi?

Barış 90.dakikada oyuna giriyor.Bunu yapan Ziya Doğan olsa Ne dediler ne demelilerde 50 sayfalık malzeme olurdu.

Gökhan ve Song u kesen hoca Selçuk u neden kesmedi buna da anlam verebilmiş değilim.Bu performansıyla Selçuk hala forma buluyorsa Ersun Hocaya saygı duymuyorum.
              hacettepe gibi rahat bir maç oynuyoruz papy ve göksu 18 de bile yok
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bence çok açık bir şekilde gözüktü ki bu takım 4-5-1 oynamalı.
                bakın maçın başında ortasahamız kalabalıktı.hacettepeyi oynatmadık.
                maçta 3-0 öndeyiz .ersun hoca saçma bir değişiklikle oyuna 2. forvet olarak isaaci sokuyor.bir de isaac girdikten sonraki oyuna bakın.hacettepe ortasahada daha rahat top oynamaya başladı.
                ersun hoca artık şu çift forvet inadından vazgeçse süper olacak.kendi eliyle maçı zora sokan başka bir teknik direktör görmedim.sakın bana isaac girdikten sonra 4. golü attık demeyin.biz iki forvetli sisteme geri döndüğümüzde ortasahamız rakibin elindeydi.
                yani

slyva
                serkan giray egemen cale
                hüseyin selçuk
                yattara colman alanzinho
                gökhan(aklını toparlamış gökhan olarak)
                Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hacettepe gibi rahat bir maç oynuyoruz papy ve göksu 18 de bile yok
                  hacettepe maçı rahat maç falan değildi..3 tane atınca rahat maç oldu

Yorum

• İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hacettepe maçı rahat maç falan değildi..3 tane atınca rahat maç oldu
                    ligden düşmesi kesinleşmiş bir takımla oynadığın maç rahat değilse kusura bakmayın ama ya takımda ya hocada problem vardır
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ligden düşmesi kesinleşmiş bir takımla oynadığın maç rahat değilse kusura bakmayın ama ya takımda ya hocada problem vardır
                      Ayni Hacettepeyi Besiktas 3-2 zor yendi. Mustafa Denizli mac bir an once bitsin diye saatine bakiyordu son dakikalarda.

Yorum

• ayni hacettepeye fener 7 tane atmisti
                        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Aynı Hacettepe'ye de yenilmişti ilk devrede.

Yorum

• Ya biz G.birligi ve sivasi yenersek kimsede konusmaz ersun yanali bukadar basit...insallah devam ederiz hocamizla...
                            hacettepespor macini büyütmemek lazim g.birligi maci daha dikkate alinmasi gereken mac..
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• herşey ersun hocanın elinde artık. eleştirilmekten rahatsız oluyorsa o da kendini eleştirtmeyecek. yani bariz inatlarında ısrar etmeyecek.

gençlerbirliği ve sivas maçlarından 6 puanla çıktığımız zaman tekrardan bir rüzgar yakalarız zaten.

ama ersun hoca yine eski komik kadrosuna döner ve yine oyuncu değişikliklerinde hatalar yaparsa bugüne kadar olanlardan çok daha sert eleştiriyi hak edecek. zaten onun saçma inatları yüzünden giden denizli, konya ve ibb maçlarındaki 8 puan yüzünden şampiyonluktan uzaklaştık.

hedefte ilerleyebilmek için tek şart bu iki haftada 6 puan aksi takdirde 3. lüğümüz bile riskli.
                              En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 15.04.2009, 00:01.

Yorum

• Tek korkum yine Alanzinho'nun yedek kalmasi. Kagida yazilacak ilk isim bu kadro da Colman ve Alanzinho'dur. Bunun disinda su anki formuylan da Yattara'dir. Cift forvete donmekte israrli olacaksa hoca kesilen oyuncunun Selcuk olmasi gerekir bence. Ama tabiiki su anki durumumuzda en uygun sistem 4-5-1.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim