Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sinyal mi vermiyor!!!Takım uzunları yakmış geliyor,önündekini sollayıp geçiyor...
    çççççç

Hay yüreğine sağlık Ömer
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Bence En Büyük Hatayi Mac basinda yapti Ersun Yanal.. Takimda İki eksik var. hüseyinin yerine uzun zamandir orada oynamayan serkani aliyon oyuna, Bide Promise .. Serkan yerine ceyhunu al Promise Okey.. Yattarayi niye kesion.. Tamam Kesecen Kendiine gelsin die ama iki eksik varken düzeni iyice niye bozuyon.. Takim BAstan Assagi sanki deişmiş.. Yattara 11 de olmaliydi..!!!!!!!!!!!
      Kıyak Bitti İstanbul, UyuyaN Dev Uyandi..! _TRaBZoNSPoR'uM GeLiYoR..!!_

Yorum

• bugun ki macın kaybedilmesinin en buyuk sorumlusu ersun yanal bu açık ama olabilir napalım sonu kadar birlik beraberlik içinde 7 yi alıcaz.

Yorum

• Ankaragücü maçından sonra verdiğin sözü tutamadın be hocam.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bugün çevirebileceğimiz maçı kendi elinle verdin hocam. Orta sahada topa basan Colman ve Serkan'ın çıkarılması zor bela işleyen orta sahamızı iyice etkisiz hale getirdi.
            ama sağlık olsun ne yapalım.İnşallah ders çıkarırsın bu yanlışlardan.
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ya bişi deişmedi TrabzonSporda.. Haftaya Antalyayi devirip Yine Cikişa gececez Allahin İzniyle.. Artik Trabzon Eskisi Gİbi deil.. Kolay Birakmiyacaz.. Ama ersun Hoca Hataliydi Bugun Zaten 2 as oyuncumuz eksik Bide Yattara yi kesio.. Denizliyi cok kücümsedei... Hayirlisi Olsun Ama Birakmayacagiz...!

Yorum

• maçın sorumlusu maça başladığı 11 ve oyuncu değişikliklerindeki hatasıyla ersun yanaldır...biz ersun yanal ile şampiyon falan olamayız arkadaşlar en başından beri söylüyorum oyuncu değişikliğinde hep yanlış seçimler yapıyor oyunu okuyamıyor...

Yorum

• Gökhan gol kaçırsın, Sylva tutması gereken topu kaçırsın, Alanzinho elimizde patlasın, Ersun Hoca da eleştirilsin. Güzel (!) mantık. Arkandayız hocam...
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sana ne desek ki, takımın forveti olmadığı halde tutturdun sol kanat diye,
                    Peki ne oldu aldırdın sol kanatı da, bir şey mi değişti. Hocasın ama takımın attığı gol sayısından anlamıyorsun ki, takıma forvet lazım.
                    Bu maçta da saçmalayıp durdun. 55. dakka da oyuncu değiştirmek ne demek.2.yarı başlarken değiştirsene oyunucuyu umutlar tükenince de, barışı oyuna alıyorsun. Be adam barış ne zaman gol attı yada attırdı.
                    Ayzeki oynatıyorsun yatara'yı kenarda bekletiyorsun.
                    Göksuya fati papi'ye gençler diye şans vermiyorsun da, ne oldu.
                    Denizli kim de bizi yeniyor.
                    Bütün maçlarımız tam bir işkence, eziyet valla insanı verem eder.
                    Kocaelini,hacettepeyi zar zor yeniyoruz.Ankaragücünda hakemlerle, beşiktaş maçında şansımızla kurtardık ta, nereye kadar gider bu.
                    Haftaya antalyayı yeneriz ya sonra, Bir maçı da desek ki rahatça alırız ama nerde stresten öleceğiz. Zaten izleyemiyorum bir daha da kesinlikle izlemem de.

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökhan gol kaçırsın, Sylva tutması gereken topu kaçırsın, Alanzinho elimizde patlasın, Ersun Hoca da eleştirilsin. Güzel (!) mantık. Arkandayız hocam...

Ben Ersun Hocayi her zaman savunuom seviom ama.. BAzi Kararlari yanilş alio deişiklik ve bugunki 11.. Takim zaten Eksik Düzen az cok bozulmus yattara yi kesip daha alişamamiş alanzinhoyu neden oynatiosun. Biz Onu Diyoruzz.. Bizde Ersun Hocanin arkasindayiz hatasinida sölicez..!

Yorum

• Merhaba ,

Ersun Yanal ın bu takımı şampiyon yapacağına eminim . Hocam , Lütfen kendinle çelişme !

Aklıma takılan birkaç soru yöneltmek istiyorum ;

Isaac forvet oyuncusu mudur ? Gökhan dan önde niye oynar ? Aldığı her topu kaybetmesine rağmen arkada oyun kurabilecek ve araya oynayabilecek COLMAN yerine neden sahada kalır ? Isaac a hangi psikolojik tranva için 90 dak.sabredebildin ?

Hocam , Selçuk defansın önünde gayet iyi oynarken Ceyhun tercihin neden ? Durun toplar içinse biz bu kadar aciz miyiz ?

Serkan ın çıkarılma mantığı nedir ?

Maçın kaybedilmesinde bence enaz % 30 oranında kabahatli Tayfun , nasıl 90 dak.sahada kalır ?

Şimdilik bu kadar ! Bugün düştüğün yanlışların içinden enkısa zamanda çıkman dileğiyle !!!

Saygılarımla

Yorum

• sol açık diye almadın mı alanzinhoyu? niye sağa koyuyon, ilk yarı Ersun hocaya çok kızıyordum ama ikinci yarı düşüncem değişmişti. Maalesef bugün değişmemesi gerektiğini anladım. Bence beşiktaş maçında kötü oynanmasının çok etkisinde kalmış. Serkanın ortasahada olması saçma bir düşünceydi, keza Isaac i de kullanmamalıydı. Yattarayı oynatmayarak genel olarak takımın havasını da bozdu bence. SOnradan çıkarabilirsin ama onsuz başlamamlıydın. Sağ olsun Yattara da sonradan girerek oynadığı oyunla karakteriyle ilgili kafamda soru işareti oluşturdu. Neyse olur böyle şeyler, 16 maçlık serinin tarihimizde sahamızda hiç yenilmediğimiz Denizli maçıyla bozulması ve Denizlinin bu galibiyetinin bu seneki ilk deplasman galibiyeti olması enteresan. Acil toparlanmak gerek, yoksa tepetaklak gideriz. Ben beğenmesem de Ersun hocaya destek veriyorum ve bu işin içinden çıkabileceği inancım var. Yeter ki inat etmesin, Yattara, Barış ve Alanzinhodan en iyi şekilde faydalansın.
                          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Mesut Bakkal a sağlam kıyak geçtin hocam,, helal sana

Yorum

• Ilk yari takim gayet iyi oynuyordu. Absurt bir gol yedik. Olabilir futboldur.

Ama Ersun Hocam. Sen bu kadroyu rastgelemi kurdun? Mactan once kadronun gayet iyi oldugunu dusunuyordum. Mac basladi. Takim iyi oynuyor. Topa sahip olma orani 65%. 3 tane mutlak gol pozisyonu harcamisiz. Denizli 1 kez gelip 1 gol atti. 10 kisi savunma yapti ve oyunu cirkin bir sekilde soguttu.

Ama herseye ragmen takim kotu oynuyor denilemezdi. 2. yari mactan once kurdugun kadroyu taktigi direk cope atman cok sasirticiydi. Bu demektirki ben pislige bastim, yanlis kadroyu surdum sahaya, ve geri adim atiyor. Yattara'yi oynatmamaklan, Serkan'i sahaya surmeklen hata yaptim demektir. O zaman bizde neden bastan belirlemedin bunlari diye sorariz.

Ilk basta Serkan'i oyundan cikarip Ceyhun'u almanin mantigini anlayamiyorum. Bu oyuncularlan yatip kalkiyorsun, bunlarin asaga yukari nasil oynayacagini bilmen lazim. Serkan bildigimiz Serkan'di, kotu oynamiyordu. O zaman niye oyundan alma geregi duydun, nasil bir Serkan bekliyordun da oyundan cikardin.

Ikinci olarak Yattara'yi yedek biraktiginda sevinmistim. Ama oyuna almanin mantigi neydi? Haftalardin boslara oynayan bir Yattara'yi sahaya kurtarici olarak suruklemenin amaci neydi? Tek umudum amacinin taraftari bir ders vermek oldugu.

Ucuncu olarak Yattara'yi Colman'in yerine alman ayri bir soru isareti. Orta sahamizi guclendirmen gerekirken sag kanatta kamp kuran bira Yattara icin orta sahamizin direnikligini feda etmen sasirtici. Colman ciktiktan sonra orta sahamiz tamamen etkisiz hale geldi.

Sonuncu olarak Isaac'e nasil 90 dk tahammul ettin diyecegim ama aslinda bu diger sorularin arasinda en onemsizi.

Yorum

• hiçbir oyuncusunu verimli şekilde kullanmayı bilmiyor
                                oyunu okumayı bilmiyor
                                yanlış değişiklikler yapıyor
                                yanlış kadro çıkartıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim