Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolunay sahaya sürmüş genç futbolcuları cesaret dediğin bu olmalı ve bence de başarı bir teknik adam sonuna kadar İnşallah Trabzonsporda görürüz çok değerli bir insan
    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• colman'ı neden oyundan çıkardı anlamadım...
      oyuncu değişikliklerinde sürekli hata yapıyor
      yedek kulubesi de çok zengin değil ama eldekilerini de kullanamıyor yada geç oyuna sokuyor
      McLas was Here

Yorum

• Birşey daha eklemek istiyorum..

Şu takımı artık korkak oynatmaktan vazgeç hocam.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yapmayin usaklar bu takim iki sene daha beraber oynasin ozaman saha sonuclari da düzelir.Biraz sabir lazim.
          Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Merhaba ,

Hocam ın yanında olduğumu önceden belirtmeliyim ve bu cuma anlam veremediğim konular hakkındaki sorularımı kendine yönelteyim ...

1-Hocam, Umut top kontrolü bile çok zayıf bir oyuncuyken üstelik '' takımın penaltıcısı YATTARA dır '' demecinizden sonra böyle bir deplasmanda UMUT a penaltı attırmakda neyin nesi ?

2-Sahaya oynamamak için çıkmış gökhan ünal a 80 dak.nasıl sabrettiniz ?

3-Hocam , Yattara ( son zamanlarından bahsediyorum ) son haliyle ruhu andırıyor sahanın içinde . Topu orta sahada alıp 40 metreye uzun top atacaksa , bunu pekala Adnan da yapabilir . Yattara yı kazanalım derken takımın havasının bozulmasına neden olmanızdan korkuyorum .

Önerilerim ;

1- Demecinizin arkasında durun hocam ! Bu taraftar zaten sizin yanınızda ! Yattara - Colman - Selçuk penaltı atabilecek kapasitede oyuncular . Bildiğinizi yanlış yapmayın lütfen !

2-gökhan ünal sırf bu maçta değil yaklaşık 5 maçtır sahada yok . İsimlerle maç kazanılsaydı inanın f.ahçe veya g.aray ligde 15 puan farkla önde olurdu . Bırakın artık şu gökhan ısrarınızı ! gökhan ın son zamanlarındaki performansı istatistikleri kadar göz alıcı değil maalesef .

3-Hocam , Yattara oynamıyor ! Yani bunun başka izahı yok oynamıyor ! Ben birçok taraftar gibi oynamasada 90 da bir hareket yapar maçı aldırır demiyorum ! Çünkü bunu yapmaktan çok uzak ! Özellikle deplasmanda sert oynayacak rakip önünde buna fiziğiyle karşılık verebilecek ISAAC i tercih etmelisiniz !

İyi yoldayız hocam ama kendi kendimizi zor durumda bırakmayalım .

Size güveniyorum ve objektif olduğunuzu bildiğim için saplantı içersinde olamayacağınızı düşünüyorum . Ne olur bizi yanıltmayın !

Saygılarımla

Yorum

• isaacin son haftalardaki performansini begenenleri harbiden anlamiyorum.

adam oyuna girdigi zaman takiam birak katkiyi zarar veriyor
              nasil mi? böyle:

- tüm ataklarimizda faul yapiyor
              - cok ofsaytda duruyor
              - topu saklamakdan baska birsey yapmiyor

isaac cok verimsiz, sadece 2 gol attigi macda süperdi ama öyle kaldi. demekki antrenmanlardada adam oynamiyorki ersun hoca onu kulübüde bekletiyor. bu mantikdan baska yola cikarsan, ersun hoca isaace düsmandir demis oluyosunuz ve bu gercekden olucak sey degil.

isaac oynasin, bak nasil kullaniyor onu ersun hoca.
              En büyük TS

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolunay sahaya sürmüş genç futbolcuları cesaret dediğin bu olmalı ve bence de başarı bir teknik adam sonuna kadar İnşallah Trabzonsporda görürüz çok değerli bir insan

öyle diyorsunda, kayseri forumlarına gir bir bak bakalım tolunay kafkas hakkında denilmeyen bir laf kalmış mı.
                en son laf edilecek yanı olan insanlığı bile ağızlarına sakız olmuş.
                demek ki beğendirememiş kayseri taraftarına kendisini ki bu kadar acımasız eleştiriler alıyor adam.

tolunay kafkasa başarılar ancak trabzonsporun başına geçmesi için birşeyleri ispatlaması gerekiyor kayseri veya herhangi bir başka bir klüpte
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• umut niye penaltiyi atti diyenlere sunu diyorum belediye macindan sonra dediklerini izleyin umut bu takimin ikinci penalticisi yattara kendini iyi hissetemyin o atar ayrica dünyada ilk defa penalti kacmis gibi konusuyorsunuz bunda allah askina ersun hocanin ne sucu var o antremanlarda kimin iyi attigina bakip ona göre karar veriyor demek ki umut bu takimda penalti atabilen oyunculardan birisi ama kacirdi bu da normal birsey

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

lütfen ersun hocanin aciklamalarini izleyin orada söylüyor takimin penalticilari kimler oldugunu (bundan 4-5 hafta önce) ondan sonra yorum yapin

Yorum

• ersun yanal seni çok seviyorum ama şu penaltı konusunda bi anlaşamadık
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ersun hocaya saygımız sonsuz ama takımın penaltıcısı kim onuda belirlese artık umutmu yattaramı

Yorum

• Ersun hocam lütfen yatara ve ayzeği bir oynat..

Yorum

• Ersun Yanal ve oyunculara verilen kredinin bu maçla bittiğini düşünüyorum.Bundan sonra alınacak bir beraberlikte yuhlamalar protestolar başlayacak.
                          Kaybettiğimiz 4 puanla feneri de, zirveye taşıdık

Yorum

• Malesef hangi karşılaşma olursa olsun sahaya çıkacak onbiri sayabiliyorum,
                            Kaçıncı dakikada hangi futbolcuyu sahaya süreceğini DUMRUL artık ezberledi ???
                            Kaç haftadır takım rakip kaleye ya bir tane veya iki tane şut çekebiliyor

Önerim;
                            Umut BULUT'u ve Gökhan ÜNAL'ı kes artık, yarım sezon bitti,
                            Barış MEMİŞ ve Ergin KELEŞ'i sahaya sür, saberedeceksek onlara sabredelim.

Bu ikili leblebi gibi gol atar, Tolga diye diye eh şükür onu hallettik.
                            Şimdi de Barış ve Ergin demenin zamanı geldi de geçiyor,
                            Zira ilk yarı birkaç maç sonra bitiyor.
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Umutu da,penaltıcı yapmışsın ya bravo sana adam boş kaleye gol atamıyor ama penaltı atacak....
                              İlerde telafi edecekmişiz kaybettiğimiz puanları, sende bu kafa varken; biz değil istanbul takımları kaybettikleri puanları telafi eder.

Yorum

• Ersun Hoca da nedense bir oyun içi müdahale sıkıntısı seziyorum nedense. Bir futbolcu ne kadar kötü olursa olsun oyundan almıyor. Çok sabırlı
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim