Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam bende eleştirmeye başlıyorum artık
    1-umutun saha olmasını geçtim penaltı da neyin nesi ????
    2- bu isaac neden oynamaz bu takımda
    3-selçuk adam resmen bağırıyor sakatım ben eksik oynatırım takımı ; neden ceyhun oynamaz
    4-takımın değil sahanın en iyisi colman neden çıktı
    aynen katiliyorum, yaa bence Erginle, Isaacla, Ceyhunla oynasak bugun daha etkili olurduk, hayret yaaa. Nasil sabrediyor bu hoca 3 forvetinin bukadar formsuz olusuna?

Yeter daaa, bu adamlar(Gokhan ve Umut) belkide 20 mac beraber oynadilar, birbirini tamamlayamiyorlar..Yaziktir su ilk haftalarda iyi oynayipta gol attigi halde yedege cekilen Isaaca...

Adam en azindan top tutuyor onde
    Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• bu platformda daha oncede belirttigim gibi ersun hoca malesef oyuna mudahelelerde cok gec kaliyor,taktik ve takimi hazirlama konusundaki bilgisinden suphemiz yok ama artik oyuncu tercihlerindeki yanlislarini gormelisin hocam,,isaac denilen oyuncu nasil oynamaz anlamiyorum,oyun 1-1 olmus oyuna tayfunu aliyosun?tayfunu almanin alemi nedir hocam?bu takim 2 forvet oynamaz gor bunu artik,dunya futbolunda 2 li forvet anlayisi kalmadi,orta sahada cok sonuk kaliyoruz,2 forvet oynayacagimiza orta sahayi kalablik tutmamiz daha onemli cunku nekadar 2 forvet oynasakta orta sahadan top gelmedikce hicbir fayda getirmeyecektir bize bu anlayis,yanlislarini gec olmadan gor hocam.

Yorum

• ersun hocam sana güveniyorum ama colmana yaptığın oldu mu ya?? nerde yattara niye atmadı o penaltıyı,colmanı penaltı noktasından geri çevirdin yattara atacak diye..olmadı hocam olmadı..
        TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• Sayın hocam hani takımın penaltıcısı vardı ??
          Hani bu uygulamanın dışına çıkmıyordunuz ?
          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
          **Latocan**

Yorum

• 1. Umut'un sahayi gectim bu takimda ne isi var??? Hocam herkez Umut'un ne kadar mal oldugunu fark etti bi sen kaldin. Iyiki bi gol atti gecen hafta, ama neyse atmasa bile onu kesmiyecegini biliyorum. Hatta haftaya da Umut'u ilk 11de gorecegimden 100de 100 eminim.

2. Gokhan bu takimdaki en yetenekli forvet o yuzden onu ilk 11de surmeni cok elestiremiyecegim, ama bi insan ancak bu kadar kotu oynar. Bu adam milli seviyeye gol kralligina nasil yukseldi anlamadim, ayagina gel her topmu kaptirilir, her gol pozisyonumu kacirilir? Abicim sen o golleri atacaksinki senin Umut'tan bi farkin oldugunu anliyalim. Bu adam haftlardir bu kadar formssuzken ve berbat oynarken neden hic yedege cekilmez?????

3. Isaac gibi bir adam bu takimda nasil oynayamaz? Hele hele mevcut forvetlerin bu kadar igrenc oynarken bu adama niye ilk 11de firsat tanimiyorsun hocam????? Gokhan Umut alternatifsizse tamam oynat ilk 11de gecen sezon paso Umut oynuyordu kimse bisey demiyordu cunku biliyorduk alternatifi yok. Ama bu sezon bir hic ugruna bu adamlar Isaac'in onunu kesiyor.

4. Yattara israri neden? Taraftar danmi korkuyosun hocam? Yoksa 29 yasina gelmis bir adamimi kazanmak derdin? Oynamiyorsa birak yolla paf takimina defolup olup gitsin bizde rahatlayalim. Yattara oynamadikca seni her zaman elestirenler olacaktir. Sen kendi isine bak, oynamayan adami zorla oynatma. Adnan'i koy sag kanada daha is yapar en azindan kosar yipranir. Yattara'nin sahada artist artist dolasmasina yurumesine artik tahammul edemiyorum, sen bir hoca olarak buna nasil izin veriyorsun. En iyi macinda bu saatten sonra Yattara'nin atacagi 2-3 orta. Bunun icin bu cile cekilmez. At cope gitsin hocam artik lutfen!!!!

5. Oyuncu tercihlerin yanlis. Oyunu okuman da yanlis. Teknik direktorun 3-4 isi var zaten. Maca gore strateji ve kadro kurmak, oyunu okumak ve ona gore strateji ve oyuncu degisikliklerini belirlemek, takimi motive etmek ve birligini saglamak, ve takimi antremanlarlan hazirlamak ve kendilireni gelistirmelerini saglamak. Belki bu son saydiklarimi mukemmel bir sekilde gerceklestiriyor olabilirsin. Ama bu ilk ikisinden tamamen sinifta kalmis durumdasin. Kadro tercihlerinden bahsettim zaten. Yattara, Umut, vs bunlarin kadroda isi yok. Haftalarca Gokhan ve Yattara gibilerin sahada dolasmasina izin verdin. Tolga GS macinda o feci hatalari yapip bizi rezillige magdur etmeseydi onu kadrodan kesecegine de inanmiyorum sahsen. Bu inatciligindan vazgecmelisin. Ama bu inatciligin kadro secimlerinden sahadaki taktiklerine de yansiyor. Bu adamlar sahada dolanirken nasil tahammul ediyorsun? Adam oynamiyorsa cikarman lazim. Selcuk bugun sahada 90 dk Casper rolune burundu. Basta Yattara olmak uzere, bunlari neden oyundan cekip belki daha istahli oynayacak oyunculara sans tanimiyorsun? Ceyhun var Isaac var vs. Kayseri macinda deplasmandasin eziliyorsun bes belli. Gol olmayan bir golle organizasyondan yoksun bir pozisyonlan 1-0 one gecmissin. Mac boyu baski yemissin ve attigin golden sonra bu baski katlanmis bir vaziyette. Ama sen bu hayatletleri sahada dolandirmaya devam ediyorsun. Neden? Goz gore gore 2 puani Kayseri'ye hediye ettin. Orta saha otoban gibi isteyen gecerken Selcuk orda ruh gibi dolasirken, Ceyhun'u oyuna al Serkan'i orta sahaya cek oyunu bitir hocam. Al 3 puanini don evine. Sen boyle birsey dusunmedin aksine golu yedik hala ayni taktiklere devam. Galiba maglup olmayi hedefliyordun...Isaac'i 80 dk da almanin manasi ne? 10 dk da mac mi kazandiracak sana? Ceyhun'u 90 da almanin manasi ne? 50 metreden frikikten golmu atacak? Yoksa 90dan sonrami akillandin 2. golu yiyebiliriz diye?

6. Bu takim 14 oyuncudanmi ibaret? Tayfun, Ceyhun, ve Isaac'ten baska yedekmi yok. Bugra, Fatih, Abdulaziz, Ergin, Adnan, ve Baris tamam bunlar belki hic de iyi topcu degiller ama cikar sahaya. Oynat da gorelim.

7. Bu takimi bariz bariz neden sol aciksiz sahaya surersin? O mevki icin oyuncun yok kadro da tamam ama bu sol aciksiz sahaya cikmanin gerektigini belirlemez. Takimimiz haftalardir felc oynuyor. En buyuk sebei kanatlarin islememesi. Yattara bi tarafta tatile cikmis diger tafarta kimse yok. Oyun dogal olarak orta da boguluyor. Iyi oynadigimiz maclarda bile boguk boguk oynuyoruz kabiz bir mac izliyoruz cunku orta saha oyunu hic yayamiyor kanatlardan bi gram destek gormuyor. Koy Adnan'i sol aciga. Olmadi koy Abdulaziz'i. Olmadi koy Baris'i. Birisini koy ama kimsesiz cikma!

8. Bu takim ofansif gucten bu kadar yoksunken Baris'i bu kadar siddetli sekilde cezalandirmanin sebebi nedir? Bu cocuk antremanlarda kufurmu ediyor. Takimin uhuvetinimi bozuyor? Hayir. En kotu ihtimal antremanlarda biraz tembel. Ben Baris'tan cok umitli degilken hazirlik macinda bu adamin ne kadar yetenkli olduguna sahit oldum. Bu adamda bu kadar potansiyel varken ve hele hele bu takimda ne bir sol acik varken ne de dogru durust ust duzey ofansif oyuncu varken sen Baris'i yedek olarak ilk 18'e bile dahil etmiyorsun. Bunun manasi ne? Serdar Ozkan mukemmelmi calisiyor? Aydin GS'de asiri bir azimlenmi calisiyor? Ben buna inanmiyorum. Ama GS hala bu oyunculara guvenip bunlari sahaya suruyor. Senin ozellikle genclere sans tanidigin bir hoca olarak bilinmene ragmen bu cocuga boyle davranmanin manasi ne?

9. Bu takimin penalticisi hani Yattara'ydi? Gecen hafta sikinti olunca Umut'tan bahsetmemistin. Tamam diyelim gercekten her zaman Umut veya Yattara. Bu ayri bir yanlis. Umut penaltilardan degil komple olarak tum duran toplardan uzaklistirilmasi gerekn bir topcu. Gecen IBB macindaki frikigini hala unutmus degilim. Yattara da ayni sekilde penaltilari iyi degerlendirecek bir topcu degil. Yattara sik sik penalti kaciran bir topcu. Bu takimin golcusu olarak Gokhan'in penaltilari kullanmasi mantiklidir. Kimin kullanmasi fark etmez ama bu ismin ozellikle Umut olmadigi kesin.

Hocam aklima gelen bu kadar. 9. Tam 9 tane bariz ve buyuk hatan aklima geliyor. Bu takimin basina gelmesini isteyen en cok kisilerden birisi bendim. Ve seni hala cok seviyorum ve sana hala guveniyorum. Ama buyuk bir takimin hocasinin boyle hatalar yapmaya luksu yok. Trabzonspor'un bu sezon sampiyon olmamasi icin hic bir neden yok. Biz belki su an acik ara lider olacaktik, ama bu yaptigin hatalar bize bir suru puan kaybina sebep oltu. Lutfen takimina ve kendine acilen bir ceki duzen ver ve macera amayi birak!!

Yorum

• @tskara

Umut yedeğe çektin gökhanı yedeğe çektin. Kaç haftadır oyuna girip hiç bir varlık gösteremeyen isaac' sahaya sürdün süpersin (!)

Yattara gibi bir yeteneği paf takıma göndermesini istemişsin. Bu adam neden hala hazmedilemiyor anlamış değilim. Yıllardır biz hüseyine katlandık bu takımda bırakta 3-5 hatfada yattaraya katlanalım... Ayrıca dolduramazsın kardeşim yattaranın yerini adnanla filan dolduramazsın...

Oyuna müdahale konusunda katılıyorum sana belki daha erken bir değişikliğe gidilebilirdi. Colman yerine selçuk yada hüseyin değişikliğine gidilebilirdi..

Barış konusu ise hala muamma.. Neden oynatılmaz bu adam ?
              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
              **Latocan**

Yorum

• Ersun Hocama güveniyorum,
                şampiyon olacaksak bu hocayla olacağız diyorum
                ama dün neden Yattara değilde Umut penaltıyı kullandı onu da çok yadırgadığımı söylemeden edemeyeceğim
                yinede hocamızın ağzından bunun sebebini duymadan sallamamakta yarar var,
                kesinlikle mantıklı bir açıklaması vardır yoksa yüzde yüz hata.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ne oldu hocam!

Belediye maçıydı... Penaltıyı yaptıran Colman atışı da kullanmak istemiş, kenardan "Yattara atsın" talimatı gelmişti. Yanal, "Penaltıcımız o" derken dün Gineli sahada olmasına rağmen topun başına Umut´un geçmesi dikkat çekti.

Tartışılmıştı...
                  Süper Lig’de Trabzonspor’un en farklı kazandığı deplasman maçıydı... Karadeniz temsilcisi, İstanbul Belediyespor’u 4 golle yenerken karşılaşmaya damgasını vuran olay ise başkaydı. Colman Trabzonspor’a sezonun ilk penaltısını yaptırıyor, atışı kullanmak için de topun başına geçiyordu. Ancak kenardan bir uyarı gelince Colman yerine İbrahima Yattara penaltıyı kullandı, Arjantinli ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Durum Yattara’yı kazanma hamlesi olarak yorumlanırken, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maçın ardından olayın başka şekilde geliştiğini açıklamıştı.

Direğe nişanladı
                  İstunbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki penaltı konusuyla ilgili olarak, “Bizim takımımızda penaltıları kimin atacağı bellidir. O nedenle Yattara kullandı” diyen Yanal’ın dünkü tercihi ise hayli şaşırttı. Bir yan topta Trabzonspor Egemen?Korkmaz’ın çekildiği gerekçesiyle penaltı kazandı. Trabzonspor’un hocasının daha önceki söylemleri paralelinde gözler topun başında Yattara’yı ararken, beklenen olmadı. Gineli’nin yerine bu kez Umut Bulut penaltıyı kullandı, ancak genç yıldız topu ağlara değil yan direğe nişanladı.

fanatik.com.tr
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ne oldu hocam!
                    Belediye maçıydı... Penaltıyı yaptıran Colman atışı da kullanmak istemiş, kenardan "Yattara atsın" talimatı gelmişti. Yanal, "Penaltıcımız o" derken dün Gineli sahada olmasına rağmen topun başına Umut´un geçmesi dikkat çekti.

Sahada var iken hic olmuyan selcuk ve gokhan 94/85 dakkami oynar hocammmm......... soyle hocammm boyle hocammm ama bir gun ahhhhhh hocam ahhhhh diyecegiz basimizi sacimizi yolacagiz gibime geliyor.

Yorum

• sen oyuncu değişikliklerini son on dakikaya sığdırmaya devam et.yada kulübeye saklanmaya devam et.

Yorum

• Hocamız tepkileri çekiyor.

Penaltıyı Umut'a kullandırması ve sahaya müdahalelerinin hep aynı olması kızdırdı taraftarları.

Penaltı konusunda birşey söylemeyeceğim ama, artık sahaya daha çok karışsanız.
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ersun Yanal değişikliklerde çok geç kalıyor golü attıktan sonra forvetlerden birini çıkartıp tayfunu sağa alsa serkanıda ortaya trabzon daha dirençli olurdu birde belediye maçında colmana penaltı attırmayan ve takımın penaltıcısı yattara olduğunu ileri süren ersun yanal neden penaltıyı umut gibi bir kazmaya attırıyor anlamış değilim

Yorum

• Ersun hoca umut sevdası yüzünden kendini yakıcak haberi yok.Fatih Terim+Emre Belözoğlu=Ersun Yanal+Umut Bulut

Yorum

• Oyuna müdahalede geciktiği kesin.Bu konuda eleştirilip doğruyu görmesi sağlanbilir hocanın.Fakat bunun dışında oyuncu tercihlerine takılmak bence abesle iştigal.Çünkü oynasın dediğiniz isimlerle başladığında bu defada şimdi oynayanları ilk onbirde oynatması gerektiğini yazarsınız.Futbol böyle birşey işte...
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bu takım ne yapar ne eder önemli değil ama önemli olan bir gerçek vardır ki o da takıma yerinde müdahaleler yapmayan bir teknik adamın varlığıdır. Şimdi soruyorum yedek futbolcuların var genç futbolcuların var nerde cesaretin hani gençlere değer veriyordur. yine sahada bir tanesi bile yok. Varın yokum Umut bırak hoca artık . Biz senden aciz değil cesaretli kararlar almanı bekliyoruz Forvetlerinde iş yoksa forvet üreteceksin alsana kumaşı süper Ceyhun var Omadı kazma tayfundan bile forvet olur son vuruşları çok iyi. Bırak hoca yapma Allah aşkına göreceksin Fortis kupada gençlere şans versin asları kaça katlayacaklar. Abdulaziz Barış Fatih gönderdiğin Eren İsmail Buğra Ergin
                                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim