yaz boyu yenı bır takım yenı bır takım deyıp hıcbır teknık yoruma gırmedı..bıraz takıma karsı ınancsız oldugu gorusundeyım..umarım yanılırım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyayı özledim ben bu sene ayman tarzı adam alamadık oda bi eksiklik...
Bu kadar stressiz hayat çok monoton geliyor
Yorum
-
Ersun YANAL
Görevi : Teknik Direktör
Doğum Tarihi: 17.12.1961
Doğum Yeri: İzmir
Medeni Durumu: Evli
Yabancı Dil: İngilizce
Eğitim Durumu: Manisa Spor Akademisi Futbol Uzmanlık Bölümü Mezunu
Profesyonel Oynadığı Kulüpler:
Denizlispor, Turgutluspor, Manisaspor, Emsan, Nazillispor
Antrenörlük Kariyeri:
Denizli Belediyespor, Denizlispor Alt Yapı, Sarayköyspor, Yeni Salihlispor, Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, A Milli Takım, Vestel Manisaspor
Teknik Direktörlük Başarıları:
2002 yılında Gençlerbirliği ile Türkiye Ligi üçüncülüğü ve UEFA Kupası çeyrek finali. Yine Gençlerbirliği ile iki kez Türkiye Kupası finali. Denizlispor’la 2. lig şampiyonluğu. 2004 – 05 döneminde A Milli Takım Teknik Direktörlüğü. 9 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet. 1 beraberlik.
koyu yazılan bolume hic dikkat ettinizmi evet gerecek ersun yanal 61 dogumlu dogustan trabzonsporluKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğum Tarihi: 17.12.1961
Koyu yazılan bölüme hiç dikkat ettiniz mi? Evet gerçek Ersun Yanal 61 doğumlu doğuştan Trabzonsporlu.
2002 Dünya Kupası'nda Milli Takım'a tarihin en iyi derecesini kazandıran teknik direktör Şenol Güneş'ti.
Finallerin oynandığı ülke olan Japonya'nın adı Japonca'da "Güneşin Doğduğu Yer" anlamına gelir.
Ersun Hoca'nın doğum tarihinin bizim için önemli bir rakam olan 61'le bitmesi inşallah aynı şekilde büyük başarıların habercisi olur.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tip "tesadüfler" eskiden beri ilgimi çekmiştir.
2002 Dünya Kupası'nda Milli Takım'a tarihin en iyi derecesini kazandıran teknik direktör Şenol Güneş'ti.
Finallerin oynandığı ülke olan Japonya'nın adı Japonca'da "Güneşin Doğduğu Yer" anlamına gelir.
Ersun Hoca'nın doğum tarihinin bizim için önemli bir rakam olan 61'le bitmesi inşallah aynı şekilde büyük başarıların habercisi olur.Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
Derin Trabzon'un Ersun Yanal'ın işine konsantre olmasını engelleyebileceği kanısındayım.
Bu bir felaket olur, zira bundan sonra hiç bir kaliteli Türk teknik adamk Trabzon'a gelmek istemeyebilir. Haklıdır da.
Trabzon'da teknik adam olmak zor zanaat vesselam."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam son birkaç senedir saayenizde zevkle Trabzonspor maçları izlemeye başladım.maçlarımızda artık tempo,hareket,futbol adına güzellikle aradığım hersey var.devre ne zaman oluyhor maç ne zaman bitiyor anlamıyorum bile.tşk hocamşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Hocam sana çok güveniyoruz.Takımımızı ayağa kaldırdın.Biz karadeniz kaplanıyız.Saldırmalıyız.Atak futbol oynamalıyız.Geriye yaslanırsak nerde kalır bizim kaplanlığımız, fırtınalığımız.Avni aker sayende cehennem olacak biz de tekrar Eski günlere döneceğiz, dönüyoruz...Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!
bordomaviii61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum