Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal'ın değerlendirmeleri
    Teknik Direktörümüz Ersun Yanal Werder Bremen maçının ardından Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu…

Bundesliga’nın sürekli zirveye oynayan ekiplerinden biri olan Werder Bremen’e karşı yapılan mücadelede elde edilen sonucun takım ve camiayı pozitif etkilediğini kaydeden Yanal, “Oyuncularımızın ve camiamızın buna ihtiyacı vardı. Bu anlamda gösterdikleri mücadele ve anlayış nedeniyle futbolcularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Her iki takımın da yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerine işaret eden Yanal şunları söyledi: “Skora bakarak bir güç değerlendirmesi yapmak doğru değil. Bu skor iki takımın da gücünü yansıtmıyor. Ancak futbolcularımızın oynamak istediğimiz oyunu oynama arzuları ve istekleri bizi fazlasıyla sevindirdi. Özellikle müsabakanın ilk devresinde istediğimiz futbolcu izlettirdik. İkinci devre ise rakibin üzerimize gelerek oynadığı oyun karşısında Song, Egemen, ve bunlara katılan kanat savunmacılarımızla zaman zaman Serkan’la Selçuk’un bireysel savunma kapasiteleri fazla açık vermemizi engelledi. Ancak böyle durumlarda biraz daha rakibi ceza sahasından uzak tutmayı başarabilmeliyiz. Bu savunma anlayışını tüm takıma yayarak bir bütünlük içerisinde davranmalıyız”

Bunun yanı sıra Werder Bremen’in alan savunmasının arasına koşular yaparak net gol fırsatları yakalandığını ve bu yolla 2 gol kaydedildiğini dile getiren Yanal, “Eğer atamadığımız final paslarını da fırsata dönüştürebilseydik daha fazla gole ulaşabilirdik” dedi.

Werder Bremen karşısında hem rakibi kendi sahasında tutan hem de hücuma giden bir güveni elde ettiklerini seslendiren tecrübeli teknik adam söyle devam etti: “Bunu daha da geliştirip güvenli bir oyun disipliniyle uzun süreye yaymalıyız. Neticede oynadığımız bir hazırlık karşılaşmasıydı. Bireysel oyundan takım oyununa dönmemiz anlamında ciddi bir güven elde ettik. İhtiyacımız olan camianın ve yönetimin moralini üst seviyeye çıkarıp güvenilir bir takım olma yolunda önemli bir adım attık. Artık Trabzonspor rakipleri tarafından her zaman önemsenecek ve yenilmesi arzu edilecek bir takım olacak. Bu direnci kırıp galip gelmek zorlu bir devamlılık ister. Bahsettiğimiz anlayıştaki oyuncularımızın bu konunun üstesinden gelip hep kazanan tarafta olmalarını sağlamak için taraftarlarımızın da anlayışlı ve toleranslı davranmaları önemli bir etki olacaktır. Onların desteği ve sabrı başarımız için en önemli anahtardır.”

Yanal sözlerinin sonunda yönetimin özverili çabasına da dikkat çekerek, “Yönetim kurulumuz gerçekten yaptığı özverili çalışma sonrasında bu sonuçları hak ediyor. Galibiyetler geldikçe eminiz yönetimimiz daha şevkle çalışacak ve zirveye oynayacak bir takımın karşısına çıkacak muhtemel engellerle mücadele gücü fazlasıyla artacaktır. Kendilerine takım adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tebrikler Ersun Hocam..

Hocalığını, insanlığını, kariyerini geçtim..

Özlemişim, böyle zeka içeren teknik ve realist analizleri kendi takımımın hocasından duymayı..

"Bireysel oyundan takım oyununa dönmemiz anlamında ciddi bir güven elde ettik"

"Bu skor iki takımın da gücünü yansıtmıyor. Ancak futbolcularımızın oynamak istediğimiz oyunu oynama arzuları ve istekleri bizi fazlasıyla sevindirdi"

Bunlar çok önemli anekdotlar
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• " Galibiyetler geldikçe eminiz yönetimimiz daha şevkle çalışacak ve zirveye oynayacak bir takımın karşısına çıkacak muhtemel engellerle mücadele gücü fazlasıyla artacaktır. "

Burasına dikkat ederseniz geçmiş takımlarında yaşadığı sorunlara dikkat çekiyor hoca.

Merak etme hocam.. Burası Trabzonspor o muhtemel engellere karşı gelecek yönetim ve camia var. Hepimiz arkanızdayız.

7'rmeyiz
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ben ersun yanalin cok daha mütevazi,cana yakin bir insan oldugunu tahmin ediyordum.
          gördüklerim ise bunlar degildi.soguk,pek gülmeyen bir yapisi var.
          bunu bir elestiri anlaminda söylemiyorum.saygi duymak lazim karakteri böyledir herhalde.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yanal: 'Sakın Uçmayın'

Ersun Yanal, Osnabürck maçından sonra ‘panik yapmayın’ demişti, şimdi tam tersini söyledi...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal 1-1 sona eren Osnabürck maçından sonra, “Panik yapmayın. Takım iyi yolda” diyerek taraftara umut vermişti. Bu kez Almanların en güçlü takımlarından biri olan Werder Bremen 3-1 mağlup edilirken, Yanal, “Sakın havaya girmeyin. Çünkü onlar da, bizler de ağır idmanlar yapıyoruz. Bu sonuçlar ve futbol gerçekçi olmayabilir” diye uyarıda bulundu. Yanal, “Bu oyunu Lige de yansıtmak gerekiyor. Werder Bremen gibi güçlü bir rakip karşısında alınan galibiyet moral acısından sevindirici. Ancak rakibi oynatmayan Trabzonspor demek erkendir. İlk yarı mükemmel oynadık. İkinci yarıda rakibin üstünlüğü vardı özellikle orta alanda rakibin direnci vardı. Biz yeni takımız. Fakat oyuncularımız sonuna kadar oyun disiplinine sadık. En iyisini yapmaya çalışıyorlar. İkinci yarıda orta sahada etkin değildik” dedi.

Genç de Var, Lider de...

Yanal, “Biz yönetimle uzun süreli başarılı olacak bir takım planladık. Bir arada oynayacak ve birbirine uyumlu karakterde isimler aradık bulduk. Genç kadroya liderlik yapacak oyuncular da aldık. Sonuçlar geldikçe takımın gerçek hüviyeti daha iyi görülür. Ama tanıdığımız bildiğimiz oyuncuları aldık Armoni yaratmaya çalıştık. Cale çok genç, Ceyhun da keza onun gibi genç bir isim... Çalışmalarda pratik yapıyoruz. Onlarda iyi öğreniyor ve uyguluyorlar. Ancak Lige oyunun yansıması gerek. Bizim dezavantajlarımızda var Dezavantajları avantaja çevireceğiz Trabzonspor, Ligde önde oynayacak. Trabzon'da büyük bir uyanış var. Trabzon Türk futbolunun alt yapısını oluşturuyor. Sosyal açıdan da önemli... Olmazsa olmaz beklentileriyle takım üzerinde baskı oluşturmamak gerek. Uzun süre yarışın içersinde olmak gerçek başarıdır” ifadelerini kullandı.
            W. BREMEN NAKAVT

Trabzonspor’un önceki gün oynadığı Werder Bremen maçındaki futbol umut verdi. Bu maçta alınan sonuç Alman medyasına da, ‘Werder Bremen nakavt oldu’ şeklinde yansıdı. Werder Bremen’in, Almanya’da yaptığı 9 hazırlık maçında hiç yenilmediği ama Trabzonspor karşısında dağıldığı belirtildi. Bordo-Mavili takım, Alman gazetelerinden tam not alırken, “Bu takım iyi ki bizim ligde oynamıyor. Yoksa şampiyonluğu kimseye bırakmaz” ifadelerine yer verildi. Werder Bremen’in de Trabzonspor karşısında çaresiz kaldığına işaret edildi.

Günebakış
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yakışıklı teknik direktörümüz canım..
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu fotoğrafları Ersun Hocamız çekmiş..

Resmi siteden alıntıdır..

Yorum

• hocamızın ne kadar nitelikli ve kültürlü olduğunu taa gençlerbirliği zamanında kendisini tanıyan bir arkadaşımdan duymuştum. şimdi bir de fotoğrafçılıkta ne kadar başarılı olduğunu gördük. hocamıza büyük alkış
                  TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Poyraz,

Yeri değil ama yazıların böyle daha şık oLmuş.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Poyraz,

Yeri değil ama yazıların böyle daha şık oLmuş.

İlhan ;

Yeri değil ama, eyvallah kardeşim..

Şimdide senmi başladın.. Son kelimeye dikkat..

Yorum

• Yok yahu ben bu takıntımı mynette bıraktım Sana ithafen göndermeyi o

Neyse,

Hocamızın fotoğraf çekme hobisini takdir ettim. Kıskandım ve imrendim. Çünkü benim böyle bir hobim yok.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yakışıklı teknik direktörümüz canım..

öf ülen öff! ersun hoca ortalığı ateşe vermiş de söndüren yok.. statlar şöyle karizmatik hoca görsün be artık...
                          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Hocamız bizi başarılı yapsın söz ona son modelinden bir makine alıcam..

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocamız bizi başarılı yapsın söz ona son modelinden bir makine alıcam..
                              Poyraz yeri değil ama o makinalar binlerce dolar ediyorSırf falşı benim arabanın bütün lastiklerini yeniler

Ama genede değer he ne diyorsun...Biliyorum yeri değil

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Poyraz yeri değil ama o makinalar binlerce dolar ediyorSırf falşı benim arabanın bütün lastiklerini yeniler

Ama genede değer he ne diyorsun...Biliyorum yeri değil

Valla şampiyon olalım, Ersun Hocamıza sergi bile açarım o derece..

Yemişim dolarını değer tabi..

Yerli yersiz konuştuk zaten..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim