Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ersun hoca hem oyuncu tercihlerini yanlıs kullanıyor,bu kadroya uygun bi sistem bulamadı takımı dengeli oynatamıyor,ziya nın defansiz kurgulu takımına hucüm oynatması bütün bunların sebebidir.kendi kafasındaki sistem bu kadro ile olmaz bu en baştaki korkumdu.sunu da itiraf edeyim en büyük ziya düsmanı bendim,ama ziya bile simdiye kadar daha fazla puan toplardı en azından adana karsısında böle olmazdı.korktugum basıma geldi sanırım.

saygılar....
    SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• vay be ersun hoca oyuncu tercihleri konusunda bile eleştirilir olmuş...doğru adamın elinde orta sahaya koyacağı fabregas forvete koyacağı ibrahimoviç defansa koyacağı nesta var onları oynatmıyor..Arkadaşlar haksızlık yapıyorsunuz adama elinde ki kadro ıskartalardan oluşmuş 2. el vuruk araba gibi...Şuanda yapabileceği fazla birşey yok...Yönetim tarafından kandırılmış durumda....ona da zaman vermek lazım...Çalıştığı yönetim amatör ve becerikiszse bu sonuçların sorumlusu sadece o olmamalı.
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        vay be ersun hoca oyuncu tercihleri konusunda bile eleştirilir olmuş...doğru adamın elinde orta sahaya koyacağı fabregas forvete koyacağı ibrahimoviç defansa koyacağı nesta var onları oynatmıyor..Arkadaşlar haksızlık yapıyorsunuz adama elinde ki kadro ıskartalardan oluşmuş 2. el vuruk araba gibi...Şuanda yapabileceği fazla birşey yok...Yönetim tarafından kandırılmış durumda....ona da zaman vermek lazım...Çalıştığı yönetim amatör ve becerikiszse bu sonuçların sorumlusu sadece o olmamalı.

ewet haklısın fabregas ibrahimoviç falan yok, ama takımda buffon war tabiki jeffii yedek bırakır,cek ligi gol kralı vardı hala tek santrofor umutta ısrar ediyor.

napalım yılın teknk direktörlügüne adaymı gösterelim,sistemi yanlıs adam secimide yanlıs,inadına abdullah avcı diyorum
        SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Arkadaşlar bence hocayı eleştirmek anlamsız bu durumda. Ziyanın adını anmaya bile gerek yok bu takımı bu hale getiren isan o. Zaten iyi hoca olsaydı malatyayı küme düşürmezdi. Ben jeff'in tolgadan iyi olduğuna, jun denilen arkadaşınki şu andaki durumda umuttan iyi olacağına inanmıyorrum. Madem jun çok iyidi geçen yıl kendi takımına gitti, ne yaptı? Yedek kulubesinde oturdu. Kaldıki ziya denilen insan takımın başında olduğunda jeff'i oynattımı veya junun yüzünemi baktı? Bırak oynatmayı junu kampa çağarmadı trabzona tek başına idman yaptırdı çocuğa. Ne ziyası hala ziya demeyin.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İnadına adam kendi 25 kişilik kafilesini kursun 10 hafta oynatsın sonra konuşalım diyorum !

Yok bende öyle bi adalet ! Ziyanın istediği kadroyu kur ! Sabır et ! Sabır ET !

Sonra Ersuna gel,Ziyanın kadrosu ile " bu ne biçim oyuncu seçimi ? " " bu nasıl futbol ? " " bu nasıl skor ? " de ?

Yok yav !
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• demek öle bi teknik direktör,gelince 25 kişide kendi istedigi kişiler olucak oldu olucak istedigi stadıda degiştirelim havası uygun degilse yada renkleride degiştirelim,
              dostum bu işler böle kolay degildir,en azından madem istedigin adamlar alınmadı oyuncuya göre bi sistem kur sonra 25 tanemi istersin ne istersen iste.

bu kadroya bu sistem gelmez
              ben basından beri böle olucanı biliyordum daha dogrusu korkuyordum,ve olan oldu.

bu kadro geriyi bos bırakıp orta saha da araya paas atan,oyun kuran,adam eksilten bir orta sahası,

cok seri ileri geri oynayabilen bekleri ve hareketli hızlı kademesi iyi olmayan defansı ayrıca

arkadaslarını rahatlatacak kadar top tutup süremeyen alan acamayan bir forveti,

bir sol acık olmadan önde basamaz tempolu oynayamaz.

oynar diyenlerde olabilir haklıdırlar 1,5 aydır oynuyoruz kararı siz verin...

saygılar....
              En son ince_memed tarafından düzenlendi; 14.01.2008, 01:41.
              SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                demek öle bi teknik direktör,gelince 25 kişide kendi istedigi kişiler olucak oldu olucak istedigi stadıda degiştirelim havası uygun degilse yada renkleride degiştirelim,
                dostum bu işler böle kolay degildir,en azından madem istedigin adamlar alınmadı oyuncuya göre bi sistem kur sonra 25 tanemi istersin ne istersen iste.

bu kadroya bu sistem gelmez
                ben basından beri böle olucanı biliyordum daha dogrusu korkuyordum,ve olan oldu.

bu kadro geriyi bos bırakıp orta saha da araya paas atan,oyun kuran,adam eksilten bir orta sahası,

cok seri ileri geri oynayabilen bekleri ve hareketli hızlı kademesi iyi olmayan defansı ayrıca

arkadaslarını rahatlatacak kadar top tutup süremeyen alan acamayan bir forveti,

bir sol acık olmadan önde basamaz tempolu oynayamaz.

oynar diyenlerde olabilir haklıdırlar 1,5 aydır oynuyoruz kararı siz verin...

saygılar....
                İyide bu takımı ziya kurdu ve bu hale getirdi. Ziya varkende yeniyoduk. Ne değiştiki? Hiç değilse şuanda koskaca trabzon 11 kişi defansa yığılmıyor. Mevcut kadroya kimi getirirsen getir sonuç bundan iyi olamaz. Biraz sabır.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• hüseyinsiz bir maç izlettirdiği için kendisine teşekkür ediyorum
                  ayrıca zaman lazım dedi zaman da verildi ama bu kadar zamanı da herkese vermezer yani

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnadına adam kendi 25 kişilik kafilesini kursun 10 hafta oynatsın sonra konuşalım diyorum !

Yok bende öyle bi adalet ! Ziyanın istediği kadroyu kur ! Sabır et ! Sabır ET !

Sonra Ersuna gel,Ziyanın kadrosu ile " bu ne biçim oyuncu seçimi ? " " bu nasıl futbol ? " " bu nasıl skor ? " de ?

Yok yav !
                    köküne kadar, dibine kadar katılıyorum...

Yorum

• bende bütün istedigim adamların alınması sartı ile trabzonsporun hocası olmak istiyorum para da istemez.

yuh artık be yuhh diyorum size .25 kişilik kadro tammen degisecek sende buna katılıyorsun ölemi.
                      bende buna katıla katıla gülerim.

ne desem ki.yine abdullah avcı diyorum.vehid hoca gittigi gün abdullah avcı dedim halada diyorum görünen o ki diyecegede benziyorum gidisat belli...
                      En son ince_memed tarafından düzenlendi; 14.01.2008, 13:08.
                      SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• valla bu takıma morinyoyuda getirsen bişi yapamaz bunu hepimiz biliyoruz illa oyuncu alınacak ziya gitmeseydi sonuc farklımı olacaktı hocaya destekten baska sansımız yok diye düşünüorum en azından kaliteli 3 oyuncu alınsa yeter bu sezona yapacak bişi yok malesef

Yorum

bende bütün istedigim adamların alınması sartı ile trabzonsporun hocası olmak istiyorum para da istemez.

yuh artık be yuhh diyorum size .25 kişilik kadro tammen degisecek sende buna katılıyorsun ölemi.

ne desem ki.yine abdullah avcı diyorum.vehid hoca gittigi gün abdullah avcı dedim halada diyorum görünen o ki diyecegede benziyorum gidisat belli...
                          yahu sana iyi gülmeler...
                          Yazının özünü anlamadan bir şeylere bende talibim demek kolaydır..
                          Abdullah Avcı diyorum, diyosun..
                          Abdullah Avcı mevcut durumda daha kötüsüne neden olabilirdi.
                          Sonuçta Z.D ve Albayrak'ın kırpıp muma çevirdiği bir futbolcu kadrosundan, O futbolcu kadrosunun inanılmaz yetersizliğinden bahsediyoruz.
                          Sen bunlara rağman katıla katıla gülüyorsan..
                          Ben sana ancak fazla da katılma derim...
                          Belki de senin için Bolivya'ya gitmek daha evladır

Yorum

• hep destek tam destek. hocamız şu kötü dönemlerdeki en büyuk şansımızdır.bırakıp gitmek en kolay yapılan iştir.Ersun hocanın bu takımı tekrar şaha kaldırmak adına yaptığı bütün olayları destekliyorum.
                            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• kemal bilgin akşam tgrt haberde ersun yanal ile ilgili hiç iyi şeylr sölemedi. yani geleceğin hocası deniliyor Trabzon un başına geçtiğinde herkes çok iyi şeyler yapacak diyordu. ama şimdi aynı yorumcular onu yadırgıyor. demek ki abartmaya gerek yok gibisinden konuşmalar yaptı. ama yinede ben destekliyorum artık birileri geldiğinde hemen gitmemeli bi kalıcılık olmalı
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

bende bütün istedigim adamların alınması sartı ile trabzonsporun hocası olmak istiyorum para da istemez.

yav abdullah hocanın bana ersun hocadan bir fazlasını söylermisin??neyi fazla ersun hocadan?veya ersun hocanın neyi eksik? o kadar iyi hocada gs maçında 2-0 dan 2-2 oldu ts maçında 0-1den 2-1 maçı kaybetti fb maçında 2-0 dan 2-2 ye getirdi bumu ersun hocadan ıyı abdullah hoca??
                                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X