Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal artık evinde

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzon'un Şana mevkiinde bir ev tutarak eşiyle birlikte otelden eve taşındı.
    4.1.2008

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzon’un Şana mevkiinde bir ev tutarak eşiyle birlikte otelden eve taşındı. Bugüne kadar Trabzon’a gelen tüm teknik adamların aksine otelde uzun süre kalmayan Yanal’ın eve taşınması yönetimi de memnun etti. Yanal’ın eve taşınmasının gelecek adına yaptığı yatırımlara örnek olduğunu söyleyen yöneticiler, “İnşallah Trabzonspor kulübü Ersun Yanal ile uzun süre çalışacaktır” diye konuştular.

Kaynak: Fanatik
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ama bu bütçeye doğan bile yapardı bizi şampiyon.
      Şüphelerim var Birkere 30 milyon mentaliteye ters
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal Go Home....

Ziya Doğan'dan farklı taraflarını göster...

İçim böyle diyor ama...

Ersun Yanal giderse de ne yapılır bilmiyorum....

Çelişkilerdeyim...
        Bugun farkli taraflarini gormussundur insallah. Baris'dan bahsetmiyorum.

Ziya varken Syzmkowiak, Stpeanov, Marce, ve Musampa gibi yildizlar kaciyordu takimdan. Simdi Omer Riza gibi coplukler kaciyor.

Yorum

• Arkadaşlar geldiğinden beri 3 tane adam kazandı.. Adnan , Jabi , Barış .. Ben çok umutluyum yeter ki hocamızı destekleyelim.. 2 haftada farklı şeyler olmasını beklemek ancak futbol bilgisinden yoksun insanlara yakışır
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ziya varken Syzmkowiak, Stpeanov, Marce, ve Musampa gibi yildizlar kaciyordu takimdan. Simdi Omer Riza gibi coplukler kaciyor.
            Ben zaten senin dediğine itiraz edecek bir durumda değilim...

Neyse anlatmak istediğim bambaşka bir şeydi...

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dimi,buda bir ilerlemedir en azından.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• dik duruşunun hiç değişmesin hocam.
                taraf

Yorum

• Önce Ankaragücündeyken Cafer in şike iddalarını açık olarak yanıtlayacaktı sonradan Trabzonspor' a teknik direktör olabilecekti.Bizi bırakma lafları falan gereksiz.Biz ona değil asıl o bize muhteç durumda. Ziya doğandan farkı ise koca bir hiçtir.
                  Fenerbahçe maçında hepimiz uyutulduk.O ikinci yarıdaki futbolcuların bu denli uyuduğunu görüp hiç bir müdahale yapmamasını açıklasın.İl yarı Feneri silkelerken ikinci yarı ne olduğunu anlatsın.Şimdi barışı kırıkkalede oynatır bakalım ligde ne kadar cesur olabilecek?
                  Ya da cesur olduğunu zannettiğimiz maçlarda bakalım ne işler çevirecek. kimse kusura bakmasın bu adamdan şüpheliyim.

İleriki 3 sene içerisinde Tolunay Kafkas ve Ünal Karaman ı beraber Takımımızın başında görmek istiyorum.İnandığımız Güvendiğimiz insanlar takımımızı çalıştırmalı bece yakında gid ersun
                  "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önce Ankaragücündeyken Cafer in şike iddalarını açık olarak yanıtlayacaktı sonradan Trabzonspor' a teknik direktör olabilecekti.Bizi bırakma lafları falan gereksiz.Biz ona değil asıl o bize muhteç durumda. Ziya doğandan farkı ise koca bir hiçtir.
                    Fenerbahçe maçında hepimiz uyutulduk.O ikinci yarıdaki futbolcuların bu denli uyuduğunu görüp hiç bir müdahale yapmamasını açıklasın.İl yarı Feneri silkelerken ikinci yarı ne olduğunu anlatsın.Şimdi barışı kırıkkalede oynatır bakalım ligde ne kadar cesur olabilecek?
                    Ya da cesur olduğunu zannettiğimiz maçlarda bakalım ne işler çevirecek. kimse kusura bakmasın bu adamdan şüpheliyim.

İleriki 3 sene içerisinde Tolunay Kafkas ve Ünal Karaman ı beraber Takımımızın başında görmek istiyorum.İnandığımız Güvendiğimiz insanlar takımımızı çalıştırmalı bece yakında gid ersun
                    Dediklerindeki onemli kelimeler yanitlayacakti ve olabilecekti. Neden yanitlamadi ve olmadi? Evet demekki sadece bir ihtimalmis ve ihtimal olarak kalmis.

Yaa evet Fener macinda yedek kulubesinde SUPER topculari neden sahaya surmedi anlamiyorum. Bir suru oyunu degistirme kapasitesine sahip oyunculari neden oyuna sokmadi anlanilacak gibi degil!!!

Ve merak etme Ersun hocamiz zaten ceshur oldugunu kanitladi bize. Ligdeki her maca kazanma, iyi futbol oynama hedefi ve Trabzonspor yakisan, yani rakibine kendi futbolunu kabul ettirmeye yonelik ve ofansif bir futbol sitiliyle sahaya ciktigindan biz onun ceshur olduguna, Trabzonsporun buyuklugunun farkinda olduguna inaniyoruz. Ve yine sen kendini hic yorma. Baris konusunda yine suphe ediyorum diyorsun, ama bizim hic suphemiz yok cunku biliyoruzki Ersun hocamizin kendisi Holosko, Arda, Nizamettin Caliskan, Sezer Ozturk, Caner Erkin, ve Selcuk Inan gibi genc isimleri kesfetmis ve onlara guvenip en buyuk maclarda bile gorev vermis birisi.

Ve son sozum, Uefa kupasinda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon, ve Parma gibi buyuk kulupleri eleyip Ceyrek Finale kadar yukselen ve orda kupayi kazanan Valencia'yla cana can mucadele edipde kilpayiylan elenen bir hocayla Ziya Dogan'lan arasinda bir fark goremiyorsan, kusura bakma, ama ben kendimi tutamam ve gulerim.
                    En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 08.01.2008, 08:31.

Yorum

Önce Ankaragücündeyken Cafer in şike iddalarını açık olarak yanıtlayacaktı sonradan Trabzonspor' a teknik direktör olabilecekti.Bizi bırakma lafları falan gereksiz.Biz ona değil asıl o bize muhteç durumda. Ziya doğandan farkı ise koca bir hiçtir.

Yazdıklarının umursanmaması için yeterli olan yeri karartarak belirttim.

Bu nefretinin sebebi nedir bilmiyorum ama yakında gitmeyeceği kesin
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

fener maçına müdahale etsin diyosun ama kimi sokacak oyunada maçı çevirecek.Ergin mi,Ömer Rıza mı?Cesaretsiz olsa Manisadayken Caner'i niye oynattıda daha tecrübeli birini oynatmadı yada transfer ettirmedi.

Yorum

• sevgili ersun yanal hocam istediğin adamları almazlarsa bırak git. bırak git ki o yönetim kurulunda bulunan dangalaklar da defolup gitsinler. trabzonda ne kadar ne dangalak varsa yönetime almışlar. kendini de yakma bu dangalaklar yüzünden.
                          taraf

Yorum

• İlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi
                            Ersun Hocam size Tranzonspor'a hizmet verdiğin için saygımız var.Ama anlaşılan sizin bu genç yetenekleri harcama konusunda bir çabanız var.A.Demirspor maçını izledim.Hala Tranzonsporda top oynayan bedava para alan içinde kazanma ruhu bile olmayan futbolcuları oynatmaya devam ettiğinizi gördüm.Bu şekilde başarılı olamassınız.Takımda üç tane kaleci varken bir kaleci transferi yapıp Trabzonun alt yapısından gelen ve süper ligden Kayserispor,Gençlerbilrliği,Konyaspor'un istediği Yusuf Kurtuluş'u Karşıyaka'ya veremessiniz.Bu gençlere dikkat edin sizin eksik dediğiniz Yusuf'u puan durumunda 4. ve 5. sırada bulunan takımlar istiyor.Biz ise 9. sıradayız.Acaba eksiklik Yusuf'damı yoksa Yusuf gibi yüzlerce genci harcıyan Trabzonspor camiasındamı?
                            hocanın bi bildiği vardır. ersun hoca kolay kolay genç yetenek göndermez. düşüncesine saygı duyuyorum.
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• devam hocam bildiğin yoldan şaşma..desteğimiz sana sonuna kadar.ancak bizlerede somut birşeyler göster..birşeylerin değiştiğini artık görmek istiyoruz..
                              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• mustafakarakaya bende sana saygı duyuyorum ama şunu unutma.Bir zamanlar Ziya Doğanında bir bildiği vardı ama şimdi...?
                                Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X