Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sevgili ersun hocam, eğer istediğin adamları almazlar ise hemen istifa et ve git. kendine de yazık etme. sana güveniyor ve de seviyoruz. kariyerini bizim yüzümüzden berbat etme. istediğin adamları almazlar ise hemen istifa et. et ki o dangalaklar kuruluda belki biraz utanır da istifa eder.
    taraf

Yorum

• ahmet kardeş benimde soyadım karaman ama corumdanım akrabamıyız yoksa))gercekten yanalın yerinde ben olsam transfer yapılmazssa ceker giderim ezilmem hiç olmazssa aslında en iyi hoca bence ama adam napsın keceli ayman hüseyin hasan ferhat v.s yokki elinde 3 topçuylada 11 kişiye karsı koyamazssınız

Yorum

• ben ersun yanalı çok beğeniyorum ve de güveniyorum. bizim yüzümüzden adamın kariyeri de bitmesin o derece seviyorum bu adamı mimozam.
        taraf

Yorum

• bende begeniyorum ve gercekten iyi bir hoca ama elinde imkan yok napabilirki ya baskı yapıp tehdit edip adam aldıracak yada bıraksın bende aynı seyi söylüyorum bu adamlar bırak kulup yönetmeyi bakkal idare edemezler valla aslendemi kocaelilisin

Yorum

• elindeki firsati iyi degerlendirsin ve hemen istifa etsin.aksi taktirde ziya nin basina gelenler onunda basina gelecek ve türkiyede hicbir hedefli takimda calisamayacaak.
            Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• bence de istifa etmesi gerek.böylece ts yönetimi de aklını başına alır ve istifa eder belki...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sevgili ersun hocam, eğer istediğin adamları almazlar ise hemen istifa et ve git. kendine de yazık etme. sana güveniyor ve de seviyoruz. kariyerini bizim yüzümüzden berbat etme. istediğin adamları almazlar ise hemen istifa et. et ki o dangalaklar kuruluda belki biraz utanır da istifa eder.
                Ne yazikki katiliyorum. Ersun hoca'nin bu capsizlar yüzünden harcanmasini istemiyorum.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ersun Yanal Go Home....

Ziya Doğan'dan farklı taraflarını göster...

İçim böyle diyor ama...

Ersun Yanal giderse de ne yapılır bilmiyorum....

Çelişkilerdeyim...

Yorum

• ersun na adam lazımmm 30 mılyon doalr ver adam bak senı sampıyon yapmazsa ben de bısı bılmıyorum..
                    bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ersun na adam lazımmm 30 mılyon doalr ver adam bak senı sampıyon yapmazsa ben de bısı bılmıyorum..
                      ama bu bütçeye doğan bile yapardı bizi şampiyon.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• yakında bırakıp gider heralde ziya gibi sessiz kalacak birisi değil

Yorum

• Hocam seni seviyoruz, son umudumuz sensin lutfen bizi birakma. Transfer olmasada birakma bizi lutfen!!!!

Yorum

• ersun hoca bizi birakma
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ama bu bütçeye doğan bile yapardı bizi şampiyon.
                              30 milyon dolarlık bir ayman daha bulurdu sanırım...

Malum şimdiki Ayman'ın nerdeyse piyasa değeri - Z. D'ye göre- 50 milyon dolar...

Yorum

• arkadaslar ersun hocanın istediği para cingene takımının(comcom muydu neydi) bir saat markasına(cassio li..) verdiği para kadar yani insaf onu da ver artık yönetim yani sen artık transferde ist takımlarıyla yarısmak istiosan biraz ac kesenin aazını ha gidip de bi topcuya 5 milyon artı iki oyuncu verme ama biraz daha az para ve takasla alabilecegimiz o kadar iyi oyuncular var ki aaaah aah
                                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                                (Dozer) Cemil Usta
                                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X