sevgili ersun hocam, eğer istediğin adamları almazlar ise hemen istifa et ve git. kendine de yazık etme. sana güveniyor ve de seviyoruz. kariyerini bizim yüzümüzden berbat etme. istediğin adamları almazlar ise hemen istifa et. et ki o dangalaklar kuruluda belki biraz utanır da istifa eder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ahmet kardeş benimde soyadım karaman ama corumdanım akrabamıyız yoksa))gercekten yanalın yerinde ben olsam transfer yapılmazssa ceker giderim ezilmem hiç olmazssa aslında en iyi hoca bence ama adam napsın keceli ayman hüseyin hasan ferhat v.s yokki elinde 3 topçuylada 11 kişiye karsı koyamazssınız
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili ersun hocam, eğer istediğin adamları almazlar ise hemen istifa et ve git. kendine de yazık etme. sana güveniyor ve de seviyoruz. kariyerini bizim yüzümüzden berbat etme. istediğin adamları almazlar ise hemen istifa et. et ki o dangalaklar kuruluda belki biraz utanır da istifa eder."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun na adam lazımmm 30 mılyon doalr ver adam bak senı sampıyon yapmazsa ben de bısı bılmıyorum..
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama bu bütçeye doğan bile yapardı bizi şampiyon.
Malum şimdiki Ayman'ın nerdeyse piyasa değeri - Z. D'ye göre- 50 milyon dolar...
Yorum
-
arkadaslar ersun hocanın istediği para cingene takımının(comcom muydu neydi) bir saat markasına(cassio li..) verdiği para kadar yani insaf onu da ver artık yönetim yani sen artık transferde ist takımlarıyla yarısmak istiosan biraz ac kesenin aazını ha gidip de bi topcuya 5 milyon artı iki oyuncu verme ama biraz daha az para ve takasla alabilecegimiz o kadar iyi oyuncular var ki aaaah aahBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum