sen işini bilirsin hocam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bitirelim şu fb yi hocam.yap bi kıyak.
Yorum
-
ersun yanalın kafasında bir plan vardır ancak bizim futbolcular onun düşündüklerinin yapacak kapasiteye sahip mi bilmiyorum.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun yanalın kafasında bir plan vardır ancak bizim futbolcular onun düşündüklerinin yapacak kapasiteye sahip mi bilmiyorum.
Yorum
-
İki gün önce Ersun Yanal'ın doğum günüydü... Tüm takım tarafından tebrik edilen tecrübeli hocanın bir tek isteği vardı: Fener'i yenin, hediyemi verin!
22.12.2007
İstanbul’a geldiler
Öğle saatlerinde İstanbul’a gelerek Anadolu yakasında kampa giren Trabzonspor, üç puana şartlandı... Son iki maçında aldığı 6 puanla beraber büyük moral bulan ve ilk yarının son sınavından da kayıpsız ayrılmayı planlayan Bordo-Mavililer’in motivasyonunun bir hayli yüksek olduğu dikkatlerden kaçmadı. İki gün önce 46 yaşına basan ve kendisini bu anlamlı günde tebrik eden oyuncularına, “Fenerbahçe’yi yenin hediyemi verin. Şu dönemde beni en çok bu galibiyetle sevindirebilirsiniz” diyen teknik direktör Ersun Yanal’a yanıt da gecikmedi.
Yorum
-
Ersun Hoca'nın hızlı/agresif/ saldırgan oyun/futbol felsefesinin Trabonspor taraftarlarının / Trabzon şehrinin hızlı düşünme, konuşma tarzına, hızlı yaşam tarzına, hızlı horonu ile büyük oranda uyuştuğunu düşünüyorum, tam da bizim tüm Trabzonspor taraftarlarının gördüğüm,takip ettiğim kadarı ile istediği oyun tarzı, ancak eldeki kadroyla bu futbol tarzını sahaya yansıtmak teorikte mümkün görükse depratik de mümkün değildir bana göre , çünkü her futbolcu ( her insan ) rakibi karşısında baskı kuran , rakibini kendi oyunu karşısında mahkum eden oyun tarzı ile oynamak ister,ancak istemek başka yapmak başka.
Bırakın 90 dakikayı 25-30 dakika pres yapan Bir Yattara,Gökdeniz, Ceyhun şu ana kadarki maçlarda gördünüz mü? ki bunlar bir futbol takımın beyni, oyunun sonucuna etki eden en kritik bölgenin/ortasahanın oyuncuları .
Bu saydığım futbolcular ayrı ayrı birer değer bu başka bir mesele, ancak bunların üçü bir arada ( beşibiryerde gibi bişey) olduğu takımda Ersun Hoca'nın kafasındaki futbolu TFF 1. Ligindeki sayılı takımlara karşı oynarsınız. Ersun Hoca'nın oyun tarzı için takımın 3/2 'sini revize etmen gerekir. ( Ersun Hoca'nın maçtan sonraki demeci bunun bir işareti hadi Hayırlısı. )
Yaşasın! hücüm futbolu,Yaşasın! gözehoş gelen futbol (!)
TARİH ABDULLAH'IN FENER'E ATTIĞI GÖLÜ UNUTTU. HER HAFTASONU FENER'İN GÖĞSÜNDEKİ 3 YILDIZI YAZIYOR.
K.K
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
e be hoca e be hoca bu takımı nezaman tanıcan sen ya.birincisi neden ahmet.ikincisi ayman gibi işe yaramayan bi topçu neden 90 dk oynar.üçüncüsü aynı ayman gibi hüseyin neden 90 dk oynar.dicek bişe bulamıyorum...
Yorum
-
Yanal: "Değişim başlıyor"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futbol ve harcadıkları enerjinin karşılığı olmayan bir sonuç aldıklarını söyledi. Yanal, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, yaptıkları bireysel hatalarla rakiplerinin gollerine de katkı yaptıklarını ve bunun da maçın seyrini değiştirdiğini ifade etti.
Şu andan itibaren Trabzonspor'un hedeflerine uygun oyuncularla önlerindeki döneme hazırlanacaklarını kaydeden Yanal, maçla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: "Futbol olarak eleştiremeyeceğimiz bir maç. Ama pozisyonlardaki bireysel hatalarımızın olduğunu ve iki takımın da attığı gollerde katkımızın olduğunu söylemek istiyorum. En başında savunma hatalarının üst üste gelmesiyle, takımımızın rakibin pozisyon üretmesine katkısı oldu. İlk golden sonraki 4 gole direkt katkımız var. Oynadığımız futbol ve saha içinde harcadığımız enerjinin karşılığı olmayan bir sonuç aldık. Tabii ki bireysel hatalar bize yakışmadı. Trabzonspor'un bu süreçte bana göre en önemli anı başlamıştır. Şu andan itibaren Trabzonspor'un hedeflerine uygun yapıdaki oyuncularla yapılanması ve kadrosunu kurma vakti şu andan itibaren başladı. Umarım bu dönemi de iyi geçip iyi bir kadro hazırlığı ile sezonun hedeflerimize uygun devam etmesini sağlarız."
Ersun Yanal, kaleci tercihi konusunda neden Jefferson'u değil de Ahmet'i seçtiği sorusuna ise, "Kaleci tercihlerimizde oynattığımız kaleciye uzun süre şans vermek isteriz. Takımdan gitmek isteyen bir Jefferson var. Kendisi bize ifade etti. 'Elimden geldiğince katkım olacak ama ayrılmak istiyorum' demişti. Bütün kalbiyle beyniyle her şeyiyle Trabzonspor'u yaşayan oyuncuya ihtiyacımız var" yanıtını verdi.
--
Arkandayız Hocam! Vur neşteri.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ya hoca celaleddini unuttuk en azından o aklıma geldi.oyun için ve cello oynamadığı için çok teşekkürlerHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Ersun Hoca'nın hızlı/agresif/ saldırgan oyun/futbol felsefesinin Trabonspor taraftarlarının / Trabzon şehrinin hızlı düşünme, konuşma tarzına, hızlı yaşam tarzına, hızlı horonu ile büyük oranda uyuştuğunu düşünüyorum, tam da bizim tüm Trabzonspor taraftarlarının gördüğüm,takip ettiğim kadarı ile istediği oyun tarzı, ancak eldeki kadroyla bu futbol tarzını sahaya yansıtmak teorikte mümkün görükse depratik de mümkün değildir bana göre , çünkü her futbolcu ( her insan ) rakibi karşısında baskı kuran , rakibini kendi oyunu karşısında mahkum eden oyun tarzı ile oynamak ister,ancak istemek başka yapmak başka.
Bırakın 90 dakikayı 25-30 dakika pres yapan Bir Yattara,Gökdeniz, Ceyhun şu ana kadarki maçlarda gördünüz mü? ki bunlar bir futbol takımın beyni, oyunun sonucuna etki eden en kritik bölgenin/ortasahanın oyuncuları .
Bu saydığım futbolcular ayrı ayrı birer değer bu başka bir mesele, ancak bunların üçü bir arada ( beşibiryerde gibi bişey) olduğu takımda Ersun Hoca'nın kafasındaki futbolu TFF 1. Ligindeki sayılı takımlara karşı oynarsınız. Ersun Hoca'nın oyun tarzı için takımın 3/2 'sini revize etmen gerekir. ( Ersun Hoca'nın maçtan sonraki demeci bunun bir işareti hadi Hayırlısı. )
Yaşasın! hücüm futbolu,Yaşasın! gözehoş gelen futbol (!)
TARİH ABDULLAH'IN FENER'E ATTIĞI GÖLÜ UNUTTU. HER HAFTASONU FENER'İN GÖĞSÜNDEKİ 3 YILDIZI YAZIYOR.
K.K
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum