Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
-
Sonuna kadar arkandayız ersun hoca. Allah sana kolaylık bize de sabır versin.
Takımı adam etmek pek kolay olmayacaktır. Sil süpür gerekirse 3-5 tane adam kalsın gerisini altyapıdan al vs...avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
ben sonu kadar ersun yanal arkasındayım o butun lıg dekı takıma futbol dersı vercek ama bıraz sabır dıyorum baska bıse demıyorum yeterkı arkasında duralım suna soylemek ısterım masısa karsısıında guzel oynadık ama kazanamadık ersun hoca cıkıp gol atak halı yok ya umut golcu olmaz bıze fayda olmaz adam karsı karsıya gol atamıyosa bı sorun var demekkıKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
albayrak yönetimi ne zaman gider trabzon ersun hoca ile basarili olur,bu bukadar basit.siz ne kadar silah alirsaniz alin nekadar güclü olursaniz olun,arkanizda istikrarli basariya endeksli ve onun icin herseyi göze alan iktidar olmaz ise catismak neye yarar.sanirim bu durum tek ts icin degil tr icin gecerli.o yüzden diyoruz ki bu koltuktakiler gitmeyecek ise bunlari tsk rine havale edelim.edelim de kurtulalim.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi artık ofansif futbol istiyoruz ersun hoca...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleofansif futbolun sonucunu görmedin mi manisada.hepimiz dememiz lazim ki puanlar istiyoruz .cünkü bizim acil puanlara ihtiyacimiz var.ne sekilde olursa olsun.
tek ön libero olması lazım....
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleofansif futbolun sonucunu görmedin mi manisada.hepimiz dememiz lazim ki puanlar istiyoruz .cünkü bizim acil puanlara ihtiyacimiz var.ne sekilde olursa olsun.
Yorum
-
Teşekkürler HocamTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum