Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayfalarca analiz kasmaya gerek yok kimin midesi alıyorsa ...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayfalarca analiz kasmaya gerek yok kimin midesi alıyorsa ...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      3 gün veriyorum

Yorum

• ya bu kombineci gençleri gbtr edecek bi başkan yokmu gene ersun hocayı karşılamışlar hayırdır beleşe kombinemi verdi başkan kene gibiler 2 ay sonra ersuna ana avrat sövmeye başlarlar...

edüt: gördüğüm resim hacı zamanındaki resimmiş pardon ama olsun bu kombinecilerin varlığını değiştirmez
        En son mustyde tarafından düzenlendi; 23.05.2016, 19:22.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeniden yapılanma deyip duruyoruz da ,

Neden Ersun Yanal ile sadece 2 yıllık anlaşma imzalandı onu bir türlü anlayamadım doğrusu....
          Yönetimin görev süresi kadar anlaşma yapıldı yani birdahaki seçimde gelecek olan yönetim ersun hocayı istemeyebilir öyle olunca da kulup çok zarar görüyor

Yorum

• Faik Çetiner'in söylediğine göre 2009'da Şenol Hoca'ya yapılan karşılamaya benzer bir organizasyon yapılacak...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ersun hocanın geçen dönem şanssızlığı İho ile çalışmaktı. Yeni dönemde başarılı olacağına inancım tam.

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Yorum

• İlk olarak baby_face_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun hocanın geçen dönem şanssızlığı İho ile çalışmaktı. Yeni dönemde başarılı olacağına inancım tam.

SM-G930F cihazımdan gönderildi
                Onun gibi adam nasıl olur da İHO'yla çalışır aklım almıyor Birbirinin zıtı zıtına adamlar ya
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Ersun Hoca'nın arkasında herşeye rağmen çok büyük bir destek var.
                  Ancak şu bir gerçek ki, Ersun Hoca geçen yıl gelmeseydi (iho ile çalışmasaydı) şuan arkasında çok çok daha büyük bir destek olurdu.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Faik Çetiner'in söylediğine göre 2009'da Şenol Hoca'ya yapılan karşılamaya benzer bir organizasyon yapılacak...
                    Ne zaman dedi bunu abi? Nasıl bir organizasyon?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne zaman dedi bunu abi? Nasıl bir organizasyon?
                      Bugün twit atmış. Usta ile görüşmüş. Ersun Hoca'yı şehrin ileri gelenleriyle bir araya getirecekmiş. Artık imza sırasında mı olur yoksa imzadan bağımsız mı bilemiyorum. Şenol Hoca 2009'da geldiğinde belediye başkanı, vali, emniyet müdürü, eski başkanlar, divan başkanı, STK temsilcileri vs. bir araya gelmişti...

Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Geçen sezon sonu gönderilmesi resmen bizi felakete sürükledi...

Düşündükçe kafayı yiyorum. Tam kendi planlamasıyla hazırlanıp güzel bir sezon geçirecekken saçma sapan sebepsiz yere adam gönderildi ve gönderen de yerine gelenler de yok şu anda.

Devam etmiş olsaydı asla ilk 3 dışında bitirmezdik sezonu. Bu sene de en büyük şampiyon adaylarından biri olurduk.
                        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen sezon sonu gönderilmesi resmen bizi felakete sürükledi...

Düşündükçe kafayı yiyorum. Tam kendi planlamasıyla hazırlanıp güzel bir sezon geçirecekken saçma sapan sebepsiz yere adam gönderildi ve gönderen de yerine gelenler de yok şu anda.

Devam etmiş olsaydı asla ilk 3 dışında bitirmezdik sezonu. Bu sene de en büyük şampiyon adaylarından biri olurduk.
                          kulüp bu tür hamleler ile hep geriye gitti. bu yılda en az 10 sene geriye gittik, yerin dibine girdik.

Yorum

• Ersun Hocadan en ıyı Sportif direktör olur aslında. Ama teknik direktörlüğüde fena değil. Oyuncudan çok iyi anlar ve antreman bilgisi çok yüksektir..

Yorum

• Şehre gelip imza atmasını, imza töreninde planlarını detaylı bir şekilde anlatmasını, Akyazıyı gezip istediği sistemi ve düzeni kurmasını, çöpleri gönderip kendi transferlerini yapmasını, kamp dönemindeki yüklemelerini sabırsızlıkla bekliyorum.
                              En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 24.05.2016, 13:35.

Yorum

• Muhtemelen yarın imza töreni düzenlenecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim