ben ersun hoca da hiççç istek görmüyorum hayırlısı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
Biraz kendinizi onun yerine koymayı deneyin ve ortama bir de öyle bakın.İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ersun hoca da hiççç istek görmüyorum hayırlısı
Ben denedim haf8f bir intihar eğilimi bile belirdi...
Yorum
-
Niye hocam hızlı yaşam(yatlar filan) size göre değil mi ?İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz kendinizi onun yerine koymayı deneyin ve ortama bir de öyle bakın.
Ben denedim haf8f bir intihar eğilimi bile belirdi...
Yorum
-
Trabzonspor'da Ersun Yanal depremi... Geçtiğimiz sezon ortasında bordo-mavili takımın başına getirilen Ersun Yanal'ın görevinden istifa edeceği iddia edildi.
Ersun Yanal depremi!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın görevini bırakacağı öne sürüldü.
Ersun Yanal'ın bu kararı almasındaki sebebin de sağlık sorunları olduğu belirtildi. ABD'de sağlık kontrolünden geçen Yanal'a, doktorların stresli bir iş yapmaması gerektiği söylendiği ve tecrübeli teknik adamın bunun üzerine istifa etmeye karar verdiği öğrenildi.
Ersun Yanal'ın ayrıca takım kadrosundan memnun olmadığı ve istediği transferlerin yapılmamasından dolayı da görevini sürdürmek istemediği öne sürüldü.
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da Ersun Yanal depremi... Geçtiğimiz sezon ortasında bordo-mavili takımın başına getirilen Ersun Yanal'ın görevinden istifa edeceği iddia edildi.
Ersun Yanal depremi!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın görevini bırakacağı öne sürüldü.
Ersun Yanal'ın bu kararı almasındaki sebebin de sağlık sorunları olduğu belirtildi. ABD'de sağlık kontrolünden geçen Yanal'a, doktorların stresli bir iş yapmaması gerektiği söylendiği ve tecrübeli teknik adamın bunun üzerine istifa etmeye karar verdiği öğrenildi.
Ersun Yanal'ın ayrıca takım kadrosundan memnun olmadığı ve istediği transferlerin yapılmamasından dolayı da görevini sürdürmek istemediği öne sürüldü.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
yetişkin bir ersun yanal günde 30 defa istifa edebilme kabiliyetine sahiptirİlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİYİ BİLGİ: Bir Ersun Yanal, günde 20 kez Trabzonspor'dan istifa etmektedir.
Yorum
-
ersun hocayı iho neden çağırır. bence şampiyon olunacak kadro var denliip bu kadroyu şampiyon yap denilecek. yapamam derse istifa edecek ersun.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Mümkünse... Kulüp için daha hayırlı olur.İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimle beraber inşallah
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum