Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben ersun hoca da hiççç istek görmüyorum hayırlısı
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben ersun hoca da hiççç istek görmüyorum hayırlısı
      Biraz kendinizi onun yerine koymayı deneyin ve ortama bir de öyle bakın.
      Ben denedim haf8f bir intihar eğilimi bile belirdi...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz kendinizi onun yerine koymayı deneyin ve ortama bir de öyle bakın.
        Ben denedim haf8f bir intihar eğilimi bile belirdi...
        Niye hocam hızlı yaşam(yatlar filan) size göre değil mi ?

Yorum

• Trabzon medyasi Istanbul medyasindan farki kalmadi, Onlara aldirma hocam

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Trabzonspor'da Ersun Yanal depremi... Geçtiğimiz sezon ortasında bordo-mavili takımın başına getirilen Ersun Yanal'ın görevinden istifa edeceği iddia edildi.

Ersun Yanal depremi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın görevini bırakacağı öne sürüldü.

Ersun Yanal'ın bu kararı almasındaki sebebin de sağlık sorunları olduğu belirtildi. ABD'de sağlık kontrolünden geçen Yanal'a, doktorların stresli bir iş yapmaması gerektiği söylendiği ve tecrübeli teknik adamın bunun üzerine istifa etmeye karar verdiği öğrenildi.

Ersun Yanal'ın ayrıca takım kadrosundan memnun olmadığı ve istediği transferlerin yapılmamasından dolayı da görevini sürdürmek istemediği öne sürüldü.

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İYİ BİLGİ: Bir Ersun Yanal, günde 20 kez Trabzonspor'dan istifa etmektedir.
              MCMLXVII

Yorum

• Öne sürüldü cümlesinin harf sayısı kadar başınıza taş düşsün hemi.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'da Ersun Yanal depremi... Geçtiğimiz sezon ortasında bordo-mavili takımın başına getirilen Ersun Yanal'ın görevinden istifa edeceği iddia edildi.

Ersun Yanal depremi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın görevini bırakacağı öne sürüldü.

Ersun Yanal'ın bu kararı almasındaki sebebin de sağlık sorunları olduğu belirtildi. ABD'de sağlık kontrolünden geçen Yanal'a, doktorların stresli bir iş yapmaması gerektiği söylendiği ve tecrübeli teknik adamın bunun üzerine istifa etmeye karar verdiği öğrenildi.

Ersun Yanal'ın ayrıca takım kadrosundan memnun olmadığı ve istediği transferlerin yapılmamasından dolayı da görevini sürdürmek istemediği öne sürüldü.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İYİ BİLGİ: Bir Ersun Yanal, günde 20 kez Trabzonspor'dan istifa etmektedir.
                    yetişkin bir ersun yanal günde 30 defa istifa edebilme kabiliyetine sahiptir

Yorum

• ersun hocayı iho neden çağırır. bence şampiyon olunacak kadro var denliip bu kadroyu şampiyon yap denilecek. yapamam derse istifa edecek ersun.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Elin Portezlisi geliyor nasıl açıklamalar yapıyor, adamda heyecan var belli. İstekli hırslı olduğu anlaşılıyor. Diğer takımlara baksan keza öyle. Biz bi kere hem futbolcu yönetimi hem de kulüp yönetimi konusunda baştan kaybetmişiz bu sezon.

Yorum

• Beyimiz hala ABD den dönüş yapamadımı ? Bu neyin rahatlığı böyle !!!
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• yerinde olsam hemen giderdim

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetimle beraber inşallah
                              Mümkünse... Kulüp için daha hayırlı olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim