İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hocanın önemli bir antrenör olduğunu düşünüyorum. Yıllar önce de böyle düşünüyordum. O zaman peşinden "kötü bir teknik direktör ama" diye de ekliyordum.
Şimdilerde antrenörlüğüne nazaran teknik direktörlüğünün üstüne de koydu. Olgunluk dönemini yaşıyor. Ne kadar kararlı olduğunu göreceğiz.
O bizi, biz de onu tanıyoruz...
He bir de "tercih" meselesi var
Başarı da başarısızlık da Ersun Yanal'ın olmayacak mı? O zaman bırakalım istediği kadroyu kursun.
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 23.05.2016, 15:07.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şahsi görüşüm, ben ilk Ersun Yanal döneminde oynanan futboldan çok memnun değildim. Takım yeni kurulduğu için olabilir belki fakat sürekli eksikti takım. Fakat gönderilme şekli kesinlikle yanlıştı. Bir kulübün başkanı teknik direktörünün arkasında durmuyorsa aradaki bağların çoktan kopmuş olduğu da bellidir. Sadri Başkan o zaman medyanın önüne attı kendisini ve kurduğu kadronun meyvelerini ondan sonra gelenlerde değil başka takımlar yedi.
İkinci geldiği dönemdeki kadro mevcut kadromuzla neredeyse aynı. Fakat aldırdığı isimlerin hiçbiri çok iyi katkı veremedi ne yazık ki. Fakat o dönem oynadığımız futbol ilk dönem oynadığımızdan daha iyi sinyaller verdi. Genel olarak etkisiz bir final çıkmış olsa da ortaya futbol olarak biraz daha olgunduk. Burada da yönetimle fikir ayrılığı yaşamış olması son derece muhtemel yine yollarımız ayrıldı.
Ersun Yanal geçmiş dönemlerde oynattığı oyun olarak vasatın üstündeydi diyebiliriz. Fakat iki döneme ayrı ayrı bakılacak olursa kesinlikle baya iyi bir gelişim göstermiş olduğu da ortadaydı. Transfer olarak kesinlikle başarılıydı diyemeyiz. Kazandırdığı birkaç ismin yanında gerçekten felaket sayılacak isimler de onun sayesinde Trabzonspor forması giydi.
Ben bu yüzden transfer konusunda kendisine yüzde yüz güvenemiyorum ve ona bırakılmasına karşıyım. Oyuncuların kararı sadece final aşamasında ona bırakılmalı. 2-3 özel isteği dışında ( Varsa Tabi ) Fakat transferlerin ardından sezona başladıktan sonra da hem yönetim bazında hem de taraftar bazında destek görmezse, gereksiz yıkıcı eleştiriler gösterilirse de kendisine sonuna kadar sahip çıkarım.
Ersun Hoca ile geçmişteki yanlışlarımız belli, aynı hataların üçüncü kez gerçekleşmesi aptallıkla açıklanamayacak kadar farklıdır neticede ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
transfer konusunda yönetim ve hocanın veto yetkisi vardır.hocanın istediğini yönetim almayabilir, yönetimin istediğini hoca takımda istemeyebilir.özellikle yönetimin veto ettiği oyuncularda yaş, bonservis ve maaşla ilgili sıkıntılar olur.hocanın veto ettiği oyuncularda karakter ve kalite gündemdedir. iki tarafın uzlaştığı oyuncu alınır, doğrusu da budur. mesela constant konusunda böyle bir yöntem izlenmiş olsaydı doğru sonuca varılırdı.
Yorum
-
Temmuz başında tamamı bitmiş transferler, satılması düşünülen oyuncuların büyük kısmının satılması, (ne yaparsak yapalım birkaç çerçöp kalacak, bizden aldığı parayı bir daha rüyasında göremeyecek adamlar çok bu kulüpte) Yanal'ın antrenman programının tüm takıma uygulanması anlamına gelir. Bu halde çok koşan ve mücadele eden, kolay sakatlanmayan ve sonuç alan bir takıma kavuşabiliriz.
Hedef de -şimdilik- ilk 4 olsun, fazla sıkmaya gerek yok.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
2009-2010 sezonunda ligi 5. bitirmiş fakat göze hoş gelen bir futbolla Türkiye Kupası'nı almıştık yanılmıyorsam... Kritik olan budur. Sevinmeyi hatırlamamız lazım. Oyuncu grubunu başarabileceğine inandırmak lazım.İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemmuz başında tamamı bitmiş transferler, satılması düşünülen oyuncuların büyük kısmının satılması, (ne yaparsak yapalım birkaç çerçöp kalacak, bizden aldığı parayı bir daha rüyasında göremeyecek adamlar çok bu kulüpte) Yanal'ın antrenman programının tüm takıma uygulanması anlamına gelir. Bu halde çok koşan ve mücadele eden, kolay sakatlanmayan ve sonuç alan bir takıma kavuşabiliriz.
Hedef de -şimdilik- ilk 4 olsun, fazla sıkmaya gerek yok.
Bence ligde ilk 4 Türkiye Kupası'ndan büyük başarıdır ama elle tutulmaz, gözle görülmez. Halbuki kupa başka iş... O yüzden kupa önemli.
83-84 sezonundan sonrasına bakarsak, yarışta olduğumuz her senenin öncesinde bir Türkiye Kupası hikayesi var. 94-95, 2002-2003/2003-2004, 2009-2010... Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum