destek destek destek.Sonuna kadar destek lazım.Geçen yıl 7 maç gol atamadık mantalite sayesinde ki o kadroda marcelinho,step,musampa falan vardı.Şimdi ceyhun gibi bir adamın bile yedeği yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inş bu güzel yorumları uzun seneler yaparız.
Yorum
-
ersun hoca sen bu ahmeti oynatıyosan eger hoca degilsin demiştim haklı cıktım.
dünkü hakem hata yaptı ahmeti attı ama inanın ben cok sevindim bu hataya.ama ersun haftaya imkan olsa yine ahmeti koyardı kalaye.ben o adam kaledeyken yenilsekte üzülemiyorum ve mactanda zevk almıyorum.kim ne derse desin,2 lig kalecisi bile olamaz ondan.
hocam bir de t jun a sans versen iyice sevicem seni ama olmuyor.
nasıl jeff ahmet ve tolga dan 10 kat iyiyse,ersunda ziya dan 10 kat iyidir..SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
Hocam inanıyorum ki ne bu kalecilerden nede defans oyuncularının hiçbirinden memnun değilsin ve elinde imkan olsa hiçbirine o formayı giydirmezsin.İnşaallah büyük umutlarla hazırlanılan seçimlerde başkan olacak seçilecek kişi ve destekçileri sizi yanlız bırakmazlar da hem siz kendinizi ispatlarsınız hemde TS yeniden Şampiyon olarak kendisini.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeterki fb yi kadıköyde yenelim her zmn arkasında olurum.ALİH TOPAL:.
Yorum
-
İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeterki fb yi kadıköyde yenelim her zmn arkasında olurumoda iyi.
Yorum
-
hadi sezonun ilk yarısını geçtimde eğer 2. devrede bu takımı toparlamassan seninde sonun doğan gibi olucak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum