Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam seni sonuna kadar destekleyenlerden biriside benim. Ancak hocam lütfen biraz daha dikkat ! G.Birliği maçında aynı hataları yapmazsın inşaallaj , Bjk maçındaki hatalarından bahsediyorum.

Her seye rağmen sana sonuna kadar güveniyorum.
    TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Besiktas macına kadar cok güveniyodum ama artık oda gözümden düştü. Umut nasıl olur 90 dk. oynar. Barış memişi nasıl sokmaz. Yattara nasıl cıkar. Hocam kendi sonunu kendin hazırlıyon . Isık görmüyom sende. Bence Sende kaldıramadın Trabzonsporun büyüklüğünü ...
      4 büyük yok!!! tek büyük TRABZONSPOR!!!!!!

Yorum

• bu takım için dogruları en iyi sen bilirsin hocam.burda sunu oynatsan bunu oynatmasan öle olmaz böle olur gibi cahilce laflar etmek istemiyorum.ama sadece bilmek istediğim bir husus var merakımı mazur görün ama bu hüseyin denilen adamın bu takımda sürekli oynamasının sebeplerini bu kadarcık futbol bilgimle çözemiyorum hocam.ortada ceyhun ve selçuk oynasa daha mı kötü olur acaba ?sadece soruyorum böle olsun daha iyi olur demek haddime değil
        Umut Bulut

Yorum

• Hocam yanındayız..
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak fairix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Besiktas macına kadar cok güveniyodum ama artık oda gözümden düştü. Umut nasıl olur 90 dk. oynar. Barış memişi nasıl sokmaz. Yattara nasıl cıkar. Hocam kendi sonunu kendin hazırlıyon . Isık görmüyom sende. Bence Sende kaldıramadın Trabzonsporun büyüklüğünü ...
            üstün futbol dehanızla siz geçseniz ya takımın başına siz kaldırırsınız

Yorum

• Hocam sana sonuna kadar güveniyoruz. Ama sanki maça biraz daha erken müdahale etse nolmaz mıydı Gerçi 3 puanı aldık, demek ki geç müdahale etmen gerekiyormuş

Yorum

• Oyuncu değişikliği dışında herşeyine destek veriyorum..
                Yalnız oyun okuma konusunda bana göre yanlışları var..
                Yattara denilen adamı ya ikinci yarı oyuna alacaksın yada takım galipken çıkarmayacaksın..
                Dün ki maçta rakip tam açılmışken Yattara'yı çıkarıyor...
                Umut veya Gökhan dan birini çıkarıp sağlı sollu hızlı adamlarla kontra atağa kalkmamız gerekiyordu...
                Umarım bu durumdan tez zamanda kurtulur...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ERSUN YANALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL...
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• barisi oynaaat ersun hocaaaaa duy sesimiziiiii

Yorum

• bu sistemle nereye kadar gideriz,çekirge daha ne kadar zıplar hocam...

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ERSUN YANALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL...
                        çok değil 6 ay öncesine kadar trabzon kümeye trabzon kümeye diye böğüren rakilerin sesleri hala kulaklarımda çınlıyor...... şimdi ise seni beğenmiyoruz.....HOCAM bu takımı kuran sensin bize şampiyonluğun rüya olmadığını gösterende ne yaparsan yap doğrudur diorum ve HER ZAMAN YANINDAYIM DİYORUM...

Yorum

• Yeni takimiz uyum sorunu,hafta ortasi mac oynadik,takimim kazanma arzusu icin tebrik ederim yau ezberledik artik yani hocanin mac sonu röportajlarini dinlemeye bile gerek yok artik yensekte yenilsekte hep ayni tek gercek trabzonspor futbol oynamiyor.Isin özü Trabzonspor da kanatlar calismiyor bunu yazmak icin Serdar Bali yi dinlemeye gerek yok kanatsiz Trabzonspor orta alanda yeteneksiz artist colman ilerde sözüm ona yildiz gökhan ve niceleri yau trabzonspor rakip kaleye sisirme toplar ile gidiyor gol aramaya olamaz böyle sey cildirmak elde degil.Demekki futbol böyle bir oyun sahada dört topcu ama onbir yürüyen forma casper misali rakip gelsin sen bloke et ondan sonra sisir ileri ya Allah Bismillah diye onu taktigi.Ulan Ingilizler bizim oynadigimiz bu onlara özel oyun anlayisini görse yüreklerine iner.
                          En son AYDIN KANTEKIN tarafından düzenlendi; 16.11.2008, 01:08. Sebep: ekleme
                          Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• bu takım başaracaksa bu ersun yanalla olacak sana güveniyoruz ersun hocam....
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu takım başaracaksa bu ersun yanalla olacak sana güveniyoruz ersun hocam....
                              Aynen öyle Toprağım,
                              bende öyle düşünüyorum ve inanıyorum,biz hasrete son vereceğiz Ersun hoca da tarihteki yerini alacak unutulmazlar arasına girecektir.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• nerdeyse ligi yarıladık ama hala oynanan futboldan memnun değil
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim