Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batista Adelino Mendy

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devre arasında satılmasına karşıydım ama satılmalıymış, karakter sıkıntısı var , trabzona aidiyet duygusu taşıdığınada inanmıyorum sadece küçük bir basamak olarak görüyor bizi sanırım.

ayrıca mevki sıkıntısı var 6 desen yeterince sert ve agresif değil,8 desen skor katkısı gol asist anlamında hiç yok neredeyse.sadece 4-3-3 ün iç ortasahası oynayabilir gibi gözüküyor ama o sistem bizim ülkede hiç yemiyor daha önce gördük biliyoruz.bu sistemin bolca ve iyi uygulandığı premier lig veya la liga nın başaltı takımlarında çok farklı noktalara evrilebilir hatta liverpool arsenal gibi takımlarda bile iş yapabilir bence mendy..
    aman diyim aidiyet ayaklarına yatarsa elimizden çıkaramayız gitmez. denswill gibi olur oynamadan kazanır. neyse ki gitmek istiyor bu işimizi kolaylaştırır

Yorum

• Gecen yazgalatasaray, torino ve crystal palace dan teklif almis. Bunu satmayan yonetim ve abdullah avciya selam olsun, cok bilmisler.

Galatasaray'a karşı oynanacak Türkiye Kupası finalinde forma giyecek olan Trabzonspor'un Fransız orta saha oyuncusu Batista Mendy, iki yıl önce ilk yurt dışı...

Yorum

• Ben kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum..

ilk oynadığı bjk yı 3-0 yendiğimiz maçı dün gibi hatırlıyorum..3 gol de de katkısının yanı sıra mükemmel bir performans göstermişti..

Daha sonra yanına kazmaları koyunca adamın tüm enerjisini de aşağı çektik..sistem de olmayınca yok oldu..

League 1 ekiplerinden rennes e gidecek büyük ihtimalle..
        En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 25.05.2025, 11:21.
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• 10 + para getirecekse buyursun gitsin. yok öyle 3 kuruşa gitmek
          from BOGAZIÇI

Yorum

• Yeni transferler geliyor, kaliteli futbolcular geliyor.Onlar ile kendini gösterebilir.Haydi Mendy bu yaz kampı fırsatını kaçırma.Hep birlikte takım arkadaşların ile sonuna kadar mücadele edip efsane başarılar ve kupalar kazanacaksınız...

Yorum

• Orta sahanın en sinir bozucu elemanı,
              diğerlerinin kapasite belli diyorsun kazmalıklarına kızıyorsun,
              Bu uyuz eşşek için hep bi umut var ya, oynadı, oynayacak, döktürecek diye bi umudun olduğu için ve bunları hiç göremediğin için daha çok sinir bozuyor, daha çok kızıyorsun.

Bu gevşeği bi şekilde yollamak lazım,
              Tam bi ömür törpüsü.

Yorum

• Bu adamdan bize fayda gelmez

Yorum

• Bu çocuk bizden gidecek ve gittiği takımda yıldızlaşacak.
                  "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Derhal yeni kontrat için teklif yapılmalı, anlasilamazsa kadro dışı bırakılıp satış listesine konulmalı. Yoksa 1 sene sonra bedavaya gidecek oyuncunun takımda durmasının bir anlamı yok, koy onun yerine Salih i ondan aşağı oynamaz
                    Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• Sevilla ilgileniyormuş
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İnşallah en yakın zamanda gidersin bıktık orta sahadaki aynı tip oyunculardan

Yorum

• boga mendy takası olsa ne iyi

Yorum

Çalışıyor...
                          X