İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Batista Adelino Mendy
Daraltma
X
-
Aynen öyle.. geçen hafta da oyundan çıkarken fatih tekke nin yanından gecerkenki halleri de belli ediyordu.. Şu maçı adam gibi oynasın ondan sonra yolu açık olsun..İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKenardan "stopere geç" talimatı gelince bir vücut dili var zaten her şeyi belli ediyor.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
aynen dediğniz gibi o yüz ifadesi herşeyi belli ediyordu sonra şutu çeken adama yaland ayağımı hafiften önüne koyar gibi yapması da ayrı hikaye. böyle adamlarla bişi olmaz taktık fransıoz ikinci ligine. adamlar iyi olsa bize yedirirlermi fransadan futbolcuİlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKenardan "stopere geç" talimatı gelince bir vücut dili var zaten her şeyi belli ediyor.
Yorum
-
savunmaya tepki olarak doğdu adelinom kralım
Yorum
-
süper lig şartlarında kaliteli oyuncudur ama belli ki takıma adapte olamadı yada sahiplenme duygusu yok diyelim. yurtdışı talibi varsa artık kaç paraya satılır birşey demem ama olurda istanbul takımları isterse min. 10m eur fiyat biçilmeli. eren elmalı örneği ortada. gs öyle bir beki şuan 15m euro verse alamaz.
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüper lig şartlarında kaliteli oyuncudur ama belli ki takıma adapte olamadı yada sahiplenme duygusu yok diyelim. yurtdışı talibi varsa artık kaç paraya satılır birşey demem ama olurda istanbul takımları isterse min. 10m eur fiyat biçilmeli. eren elmalı örneği ortada. gs öyle bir beki şuan 15m euro verse alamaz.
Ustun meziyetleri var ama avci sisteminde! is yapar top ayagindayken topu iyi sakliyor kısa pas oyununda dar alanda maharetli oyuncu defansif ozelliklerini biraz daha gelistirse savici aratmaz
Yorum
-
Bu oyuncuya devre arası 10m euro civarı teklif geldiği söyleniyordu. Sanki Sorloth muş gibi 20 falan isteyip muhtemelen müşteriyi kaçırdık ve oyuncu da bize küstü.
Oyuncu satmayı cidden beceremiyoruz. Kendimi bildim bileli alırken ve satarken iyi isler yapan bir yönetim görmedim. Ömür faciası yaşamasa Agaoglu derdim, orada da büyük darbe yedirdi bize. Gerçi satmadık ve Ömür şampiyonluk mimarlarından oldu.
Ama Mendy konusu harbi facia. Şu performansla 7, 8 bile veren olmaz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Geliştim diyor ikili mücâdelelerde falan dkkakaajha manyak yaa sieİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/tserdarsx/status/19226...8KZaqlZIQ&s=19
Bu oyuncuya devre arası 10m euro civarı teklif geldiği söyleniyordu. Sanki Sorloth muş gibi 20 falan isteyip muhtemelen müşteriyi kaçırdık ve oyuncu da bize küstü.
Oyuncu satmayı cidden beceremiyoruz. Kendimi bildim bileli alırken ve satarken iyi isler yapan bir yönetim görmedim. Ömür faciası yaşamasa Agaoglu derdim, orada da büyük darbe yedirdi bize. Gerçi satmadık ve Ömür şampiyonluk mimarlarından oldu.
Ama Mendy konusu harbi facia. Şu performansla 7, 8 bile veren olmaz.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum