Tipik bir Afrikalı gamsız futbolcu. Sahada öylesine geziyor. Üçe beşe bakılmadan satılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Batista Adelino Mendy
Daraltma
X
-
Bizde bir oyuncu teklif geldi mi göndereceksin
Yok 2 m daha fazla isteriz yok şoyleyiz böyleyiz gerek yok
Biz sürekli başarılı olabilen bir takım değiliz bu yüzden oyuncu istikrarı da mümkün gözükmüyor
Verdiler mi 10 m yap kaşe imza gönder
Şimdi 5 m veren olursa yarabbi şükür diyeceğiz seneye de bedavaya gitsin döneceğiz
Yorum
-
Sorsan pişman değilmiş iyi ki geldim diyormuş ama rahatsız yaa geliştim diyor lîder oyuncu oldum diyor iletişimim daha iyi diyor, ikili mücâdelelerde daha iyiyim diyor djakajahjaİlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç gelmek istemedi, hiç de burayı beğenmedi.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
klsdjkadjlsİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorsan pişman değilmiş iyi ki geldim diyormuş ama rahatsız yaa geliştim diyor lîder oyuncu oldum diyor iletişimim daha iyi diyor, ikili mücâdelelerde daha iyiyim diyor djakajahja
Yorum
-
kupa finalinde sıfır faul yaptığın için teşekkürler
kupa finalinde markaj ettiğin adama uzak durduğun için teşekkürler
Yorum
-
Devre arasında satılmasına karşıydım ama satılmalıymış, karakter sıkıntısı var , trabzona aidiyet duygusu taşıdığınada inanmıyorum sadece küçük bir basamak olarak görüyor bizi sanırım.
ayrıca mevki sıkıntısı var 6 desen yeterince sert ve agresif değil,8 desen skor katkısı gol asist anlamında hiç yok neredeyse.sadece 4-3-3 ün iç ortasahası oynayabilir gibi gözüküyor ama o sistem bizim ülkede hiç yemiyor daha önce gördük biliyoruz.bu sistemin bolca ve iyi uygulandığı premier lig veya la liga nın başaltı takımlarında çok farklı noktalara evrilebilir hatta liverpool arsenal gibi takımlarda bile iş yapabilir bence mendy..THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum