Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batista Adelino Mendy

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş sen niye kafa topuna çıkmıyorsun? Gökhan Ünal saç ektirdiği için kafa vurmuyordu. Maşallah sende saç da var. Derdin ne?
    Bu defa kafa topuna cikarken zamanlamayi gec yapiyor ve gol!

Yorum

• 2 metre boyla kafa vurmiyor, sen m*l misin?

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kenardan "stopere geç" talimatı gelince bir vücut dili var zaten her şeyi belli ediyor.
        Aynen öyle.. geçen hafta da oyundan çıkarken fatih tekke nin yanından gecerkenki halleri de belli ediyordu.. Şu maçı adam gibi oynasın ondan sonra yolu açık olsun..
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kenardan "stopere geç" talimatı gelince bir vücut dili var zaten her şeyi belli ediyor.
          aynen dediğniz gibi o yüz ifadesi herşeyi belli ediyordu sonra şutu çeken adama yaland ayağımı hafiften önüne koyar gibi yapması da ayrı hikaye. böyle adamlarla bişi olmaz taktık fransıoz ikinci ligine. adamlar iyi olsa bize yedirirlermi fransadan futbolcu

Yorum

• savunmaya tepki olarak doğdu adelinom kralım

(UEFA)

Yorum

• süper lig şartlarında kaliteli oyuncudur ama belli ki takıma adapte olamadı yada sahiplenme duygusu yok diyelim. yurtdışı talibi varsa artık kaç paraya satılır birşey demem ama olurda istanbul takımları isterse min. 10m eur fiyat biçilmeli. eren elmalı örneği ortada. gs öyle bir beki şuan 15m euro verse alamaz.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                süper lig şartlarında kaliteli oyuncudur ama belli ki takıma adapte olamadı yada sahiplenme duygusu yok diyelim. yurtdışı talibi varsa artık kaç paraya satılır birşey demem ama olurda istanbul takımları isterse min. 10m eur fiyat biçilmeli. eren elmalı örneği ortada. gs öyle bir beki şuan 15m euro verse alamaz.

Ustun meziyetleri var ama avci sisteminde! is yapar top ayagindayken topu iyi sakliyor kısa pas oyununda dar alanda maharetli oyuncu defansif ozelliklerini biraz daha gelistirse savici aratmaz

Yorum

• Selametle

Yorum

• Bu oyuncuya devre arası 10m euro civarı teklif geldiği söyleniyordu. Sanki Sorloth muş gibi 20 falan isteyip muhtemelen müşteriyi kaçırdık ve oyuncu da bize küstü.

Oyuncu satmayı cidden beceremiyoruz. Kendimi bildim bileli alırken ve satarken iyi isler yapan bir yönetim görmedim. Ömür faciası yaşamasa Agaoglu derdim, orada da büyük darbe yedirdi bize. Gerçi satmadık ve Ömür şampiyonluk mimarlarından oldu.

Ama Mendy konusu harbi facia. Şu performansla 7, 8 bile veren olmaz.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sezon sonuna kadar dişi sıkıp oynatacağız. Sonra da satacağız. İt herif oynamak istemiyor, yapacak bir şey yok.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk teklifte gonderilmeli kendy

Yorum

• Yok mu 10 milyon euro'luk teklif? 8 de olur.

Yorum

• Su karektersizi devre arasi satmamakla en büyük hatayinyapdik 2 macta bu karektersizin yüzünden yedik
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://x.com/tserdarsx/status/19226...8KZaqlZIQ&s=19

Bu oyuncuya devre arası 10m euro civarı teklif geldiği söyleniyordu. Sanki Sorloth muş gibi 20 falan isteyip muhtemelen müşteriyi kaçırdık ve oyuncu da bize küstü.

Oyuncu satmayı cidden beceremiyoruz. Kendimi bildim bileli alırken ve satarken iyi isler yapan bir yönetim görmedim. Ömür faciası yaşamasa Agaoglu derdim, orada da büyük darbe yedirdi bize. Gerçi satmadık ve Ömür şampiyonluk mimarlarından oldu.

Ama Mendy konusu harbi facia. Şu performansla 7, 8 bile veren olmaz.
                              Geliştim diyor ikili mücâdelelerde falan dkkakaajha manyak yaa sie
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ne kadar teklif varsa kabul edilsin gönderilsin seneye asla olmamalı .
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim