Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batista Adelino Mendy

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ikinci yari bekleyen takima eh iste bi seyler
    Pas oyunu cok sıkıntı

Yetersiz

Yorum

• beştaş maçı özelinde çok kötü bir oyun sergiledi...
      ***GeNÇ***

Yorum

• Maçta iki net pozisyonumuzun başlangıcında da Mendy'nin akıllı pasl tercihleri vardı,uygun bir oyun planında daha iyi işler yapablir,Berat olmaz,Siopis-Dorukhan tarzı biri lazım yanına.
        • Memento mori

Yorum

• Adam gibi bir kadro yapılanmasının dahilinde oynarsa, Sacha Boey'e yakın bonservis getirebilir.

Takımın çok üstünde bir oyuncu ve daha da gelişecek (eğer seneye doğru düzgün adamlarla birarada oynama fırsatı olursa)
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Bence seneye kalmaz. Kulübü fazla küçük gördüğünü düşünüyorum. İyi halde olmasak bile. Kendisi de kesintisiz üst kalite bir performans sunmuyor. İyi olduğu anlar var ama hep bölüm bölüm. Kopmaları çok var kendi de farkında. Şu anki haliyle ancak ödediğimiz kadarını geri çıkarırız üstüne para kazandırmaz.
            İyi kadro kuracaklarına inansam seneye taş gibi 2 adamla orta sahada boy göstersin isterim.

Yorum

• Bu performansıyla yedek kalır.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu performansıyla yedek kalır.
                Umut güneş mi kesecek
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut güneş mi kesecek
                  Gelecek sezon. Rakibi her zaman Umut Güneş olmaz.

Yorum

Gelecek sezon. Rakibi her zaman Umut Güneş olmaz.
                    Berat gibi birini bulurlar yine rakip olarak okay falan konuşuluyordu işte tam avci kalemi
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ellemeyin çocuğa.20 tane yeteneksizin içinde delirdi zaten.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yanında iyi bir adamla da bakmak lazım tabi ama yavaş yavaş dikkatleri üzerinde toplamayı başladı gidişatı iyi görünmüyor.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• takım afedersiniz çamur çukuruna dönmüş. elimizdeki kıymetlilerin değerini de bu çamurla 5 paralık ediyoruz. şikecilerin elinde olsa 2 seneye 15 20 milyona kalbur üstü bir takıma gidecek bir adam sene sonu kaçıp da geri dönmezse şaşırmayacağım. yönetememe tam olarak budur.
                          from BOGAZIÇI

Yorum

Bu performansıyla yedek kalır.
                            O zaman bize 11 yeni oyuncu lazım iyi oynayan kimse olmadığına göre
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O zaman bize 11 yeni oyuncu lazım iyi oynayan kimse olmadığına göre
                              Elde parlatacak tek oyuncu ama ben gerçekçi bakıyorum. Orta sahada oynadığı ve oynayabileceği roller ile hocanın oynattığı ve oynatacağı oyunları düşünüp yazdım. Takım iyi olursa, yani transfer gelirse Avcı yer bunu.

Yorum

• İlk sayfaları okuyun. Sonlara doğru gelin. Herif geldiğine bin pişmandır. Avcının elinde kayıp gidecek
                                Takımda ileri giden, performansı artan bir tane topçu var mı cidden soruyorum. Aynı şey Mehmetcan içinde geçerli. Bjelica zamanı ile şimdiki adam aynı olamaz ya. Neyse forumda ilk cezamı bakasetas 8 numara ısrarı nedeniyle bjelicaya söverek almıştım. Kendisinden özür diliyorum. Bardhi dahil çoğu isimden verim alıyordu. Gönderilmesi hata imiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim