Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aslanım benim.. adam yıllardır esaret altındaydı.. coşuyor coşturuyor.. aferin böyle devam Eren.

Yorum

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi
      Takım olduğu gibi aklını kaybetmiş. Şu Banza'nın attığı pasa bak Allah aşkına
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım olduğu gibi aklını kaybetmiş. Şu Banza'nın attığı pasa bak Allah aşkına
        aynen yaa o an maçi izliyordum iyi sövdüm, takimi ataga kaldiracagina ziçti batirdi
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Geldiğinde fişek gibiydi alıp gidiyordu. Defansif yönü hep kötüydü, ögrenemedi bir türlü ve dahada kötüye gitti.
          Avcı'nin beklere uyguladığı taktik atak yapmayıda unutturdu. Orta yapmayı ögrenemedi. Ayağı zaten genel anlamda kötü, paslar kötü. Bek için çok pas hatası ve top kaybı ile oynuyor.

Nantes istiyorsa alsın 4 milyona

Yorum

İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geldiğinde fişek gibiydi alıp gidiyordu. Defansif yönü hep kötüydü, ögrenemedi bir türlü ve dahada kötüye gitti.
            Avcı'nin beklere uyguladığı taktik atak yapmayıda unutturdu. Orta yapmayı ögrenemedi. Ayağı zaten genel anlamda kötü, paslar kötü. Bek için çok pas hatası ve top kaybı ile oynuyor.

Nantes istiyorsa alsın 4 milyona
            Üste biz verelim 4 milyonu ben razıyım
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Milli maçta az önce top bizim stoperde, boşa çıkıp topu istemiyorda arkadaşına kaleciyi işaret ediyor, kaleciye ver diyor inşallah iyi oynar göze batarsın da bi isteyen olur seni.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyundan çıkar çıkmaz önce twittera girip alıntıladığın çocuğun hesabına, sonra da bmn'ye girip eren'in başlığına bakayım dedim erenin fanboyları mesaisini yapmış mı diye. Fazla geçmeden yine yapmışsınız mesainizi Sahi Trezeguet ne oldu, onun başlığını hortlatmıyorsun uzun süredir. Heralde pek gol asist yapamıyor, körfez liginin futbol kalitesi ağır gelmiş olsa gerek.

Yorum

İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oyundan çıkar çıkmaz önce twittera girip alıntıladığın çocuğun hesabına, sonra da bmn'ye girip eren'in başlığına bakayım dedim erenin fanboyları mesaisini yapmış mı diye. Fazla geçmeden yine yapmışsınız mesainizi Sahi Trezeguet ne oldu, onun başlığını hortlatmıyorsun uzun süredir. Heralde pek gol asist yapamıyor, körfez liginin futbol kalitesi ağır gelmiş olsa gerek.
                    Milli maçta bizdeki maçlara göre daha iyi oynadı. Biz de hücum anlamında hiç oynayamiyir, defansta da iyi değil bizde.

Yorum

İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşimizin başındayız
                      ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Milli maçta bizdeki maçlara göre daha iyi oynadı. Biz de hücum anlamında hiç oynayamiyir, defansta da iyi değil bizde.
                        Ehh, bizdeki kadar rezalet oynamıyor milli takımda o konuda hakkını verelim. Ama bugünkü maçı pek referans alamıyorum açıkçası, Galler hiçbir varlık gösteremedi. İstatistiklere bir bakıyorsun mili takımda herkes 7+,8+ puanlar almış ama sonuç yok. Özellikle Arda'ya 8 puan vermişler ona kahkaha attım açıkçası Maçın belki de en kötü oyuncusuydu milli takım adına.

Yorum

Bir önceki Milli maçında iyiydi, o da 2 sene içinde tek iyi olduğu maçtı, hem bizde hem uluslar arası alanda.
                          Bugün ise bizdekinden daha da kötüydü,
                          İlk yarı Galliler 3 net pozisyon buldular 3 ünde de Eren in kişisel hatasıyla başlayan ataklardı.
                          Üstteki istatikler hocanın birinin istatistik hakkındaki mini etek örneğinin vücut bulmuş hali, hikaye yani. Maçı izleyen herkes güler o istatistiklere.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Takımın en kötüsü falan yazanlar olmuş. Cık cık cık...
                            Bu akşam 2x Ferdi gibiydi. Milli Takımı tek başına sırtladı.
                            Devre arası Avrupa'dan 10+ Milyon Euro beklenti oluşturdu.
                            Tekrar düşündüm de Uluslar A Ligi'ne çıkarsak 10+ az olur 20+ den aşağı satılmamalı.
                            Hatta Abdüş gibi turşusunu kuralım City 40+ bile verebilir.

Yorum

45 dk
                              2/4 ikili mücadele
                              1 top kapma
                              1 uzaklaştırma
                              2 kilit pas
                              1/1 orta
                              24/27 %89 pas isabeti
                              ( ゚д゚)

Yorum

Gs'nin 3 M E + Kerem Demirbay teklif ettiği yazılmıştı.

Kerem'i severim. Ama ihtiyaç mıdır, tartışılır. Gs 5 versin, alsın. Bugünkü maçtan dolayı demiyorum, Arif & Barisic oynar.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X