Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

https://m.facebook.com/story.php?sto...00064470503356

Yorum

4 sene mi ? Onu bile sallamışlar..

Her zamanki gibi abartılı yorumlar.. keşke Eren bahsedildiği gibi üst düzey bir oyuncu olsa artık.. o kadar yatırım yapıldı.

M.Can içinde aynı yorumlar yapılıyor adam 2.bundesligada 1 maç 11 de 1 maç ise yedek.. Kenan Karaman,Serdar Dursun ların şov yaptığı lig.. hazır Schalke 2.ligde iken Türkiye den hiç mi talibi çıkmadı.. en kötü 1 sezon daha kiralanırdı.

Eren'e gelecek olursak maçı izlemedim özete az önce baktım 2.golde ki verdiği sıradan bir pas hariç ofansta kayda değer bir şey göremedim..savunmada belki iyi işler yapmıştır diye düşünüyorum ama bu durumu hemen hoca etkisi olarak yorumlayanlar 2-3 maç kötü oynadığında da adama yine çöp muamelesi yapacaklar.

Yorum

milli maçta resital sundu. nazar değmesin maşallah
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

(UEFA)

Yorum

Ya abicim neden takım gerideyken risk alıp alanını bosaltiyorsun. Defans aklı sıfır adamin

Bu maçlık elestirmiyorum genede
            Devamında iyi dayandı

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son Vkgz tarafından düzenlendi; 15.09.2024, 22:01.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

3. Defans oyuncusu gibi. Hiç ataklara destek olmadı.
              Fazla gömülüyor alanını savunmuyor.
              ***GeNÇ***

Yorum

hocanın kendisinden ne istediği de önemli

sahadaki genel taktiğin bir parçası olarak kendisinden hocanın beklediği görevi yerine getirmesi yeterli

milli takımda neler yapabileceğini gördük, istekli çalışkan
                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Ben bu çocuğun güç yönünden futbolunu beğeniyorum ama üzerine hiç koyamadı birşeylerin umarım yeni hocasının dokunuşları olur üzerinde.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

bu maç bişilerin değişmeye başladığın düşünüyorum. karşılaması duruşu artık ortalara sırtının dönmemesi şenol güneş onu da geliştirecek gibime geliyor

Yorum

şu ezbere oynama işini de bi kaldırsa. 2 sefer ortada boş oyuncumuz varken kafası yerde bir şekilde çizgiye sürdü topu

Yorum

Gayet iyiydi. Sanıyorum bazıları için ne yaparsa yapsın yaranamayacak bir profili var.

Hoca değişikliğiyle birlikte performansı iyice yukarı çıkacaktır.

Yorum

Milli takımdaki formuna devam ediyor gözüktü. Beğendim

Yorum

Taraftarı gaza getiren hareketleri çok iyi
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yükselen form grafiğinin devamını diliyoruz.
                              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Ugurcana dua etmeli kurtarmasa penaltıyı i kaptırdığı topun hesabı sorulurdu

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X