Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu şahane futbolunu pardon sabotajı artık başka takımlarda oyna.Burada atık yerin yok!!Haydi Yallah.

Yorum

2. Yediğimiz gölde atakta kalsana kardesim ne yalandan atluyorsun yere. Ne biçim futbolcusun

1. Goldede fr eibuyumus unutmuş. .
      Katletmiş maçı resmen

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 03.11.2024, 22:44.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

Bu forma en başından beri ona boyundan büyüktü. Mustafa Akbaş'tan bir kalite üstün sadece. Bu da ülkece sol bek yetersizliğimizin kanıtıdır.

Yorum

Takımın yediği her golde doğrudan veya dolaylı olarak baş aktör bu arkadaş ısrarla oynatanlarla birlikte hainlik resmen. takıma ihanet gibi bir futbolcumsu
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bugüne kadar sana tanınan şans ve tolerans çok az futbolcuya verildi.
            Artık bitti.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Buraya artık kaçıncıya yazıyorum bilmiyorum umarım bu sonuncu olur. Bu herifin futbolculuk ile alakası yok. Başta geldiğinde fundamentali eksiktir, belki oynadıkça biraz ilerleme gösterir diyordum ama hayır; düpedüz beceriksizin teki kendisi. Ve bu herifin böyle olduğu 2 sezondur aşikar olmasına rağmen hala oynatılıyor. Bugün kulüpteki 101. maçına çıkmış ve doğru dürüst performans sergilediği maç sayısı 3-4'ü geçmez. Arada bir kendisini savunmak için istatistiklerini paylaşanları görüyorum onlara kahkaha atıp geçiyorum sadece

Lewis Baker vardı bundan 4-5 sene önce, her maç 134/134 tane yan pas atıp birkaç ikili mücadele kazanınca sağda solda istatistiklerini paylaşırlardı 8.0 reytingle oynadı diye. Ama oyuna 1 gram katkısı olmazdı, el freni görevi görürdü sadece. Bununki de aynı hesap (Gerçi Baker arada bir frikik golü atıyordu en azından ). Bugün de her hafta olduğu gibi görevini icra edip golünü yedirdi (hem de 2 tane). Emin olun bunun yerine vasat bir adam dahi alsak bunun ne halt olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. 1 bek oyuncusu ne kadar fark eder diye düşünmeyin, geçen sezon devre arası bir Meunier transferi bile takımın çehresini ne kadar değiştirmişti hatırlayın. Bundan daha kötüsü Musa Nizam falan olabilir ki o bile şüpheli. Umarım artık kesik yer ve en yakın zamanda takımdan şutlanır.
              En son mirac61 tarafından düzenlendi; 04.11.2024, 00:08.

Yorum

Her pozisyonda arkandaki adamı kaçırmayı nasıl başarıyorsun
                En büyük Trabzon

Yorum

Üç sezondur banko oynuyorsun, bir türlü defans yapmayı öğrenemedin.

Yorum

3 senedir Trabzonspor'un bekinde bu rezil çocuk oynuyor kaldı ki kendini yere atıp yerde yatarken yedirdiği goller asistinden iki katı fazladır. Bu kadar amatör bir futbolcu olabilir mi Barisic neden oynamıyor ben anlamadım. Adam oyuna girdikten sonra 2-3 tane muz orta yaptı bunun 50 maçtır yapamadığını. Direkt fesh edin gitsin beş kuruş etmez bu anadolu topçusu.

Yorum

Barisic bundan kötüyse u18 takımından birini izlemeyi tercih ederim.
                      Yerine oynayacak çocuk Bunun kadar rezil oynasın yeter...
                      ***GeNÇ***

Yorum

Trabzonspor'un beki birebir de adamını kaçırmamalı.Uyumamalı. Senin pozisyonunda sürekli yere yatamazsın sen forvet değilsin.

Yorum

Zaten maclari izlemiyorum da
                          Izleseydim bu adamin 11 oldugu maci kapatırım

Sen gel en onemli macta sahaya birak
                          Ertesi hafta 11 oyna rakip gucsuz diye

Oteki onemli macta yine birakacak
                          Yolla sepetle

Yorum

Bir de alkış almış oyundan çıkarken [emoji28] bu Trabzon cidden futboldan gram anlamıyor
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bunun kadar Arif şans bulsa, bundan az verimsiz olmazdı.

Olmadı olmuyor olmayacak
                              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Hakemden daha fazla kabahati var mağlubiyette. İlk golde geriden gelen adam bunu geçip gol atıyor, o adamdan başka golü atabilecek kimse de yok onu savunamıyorsan sen daha neyi savunacaksın ki?

2. golde kendini yere bırakıp hem takımın konsantresini bozuyorsun o anda, hem de gol yenilene kadar 5-6 saniye boyunca plajda güneşlenir gibi yerde yatıyorsun. Hakem düdüğü çalmamış işte ne uzatıyosun kardeşim eşşek gibi yerde uzanıp yatmanın anlamı ne? Biz neden zeki topçu almıyoruz neden bize hep IQ 70 adamlar geliyor bu işi çözemiyorum ben ya...
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X