Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynen insallah gelmedigi haberi Medyanin yalanidir, yoksa yine tam bi yetenek kazandik derken kayip etmis oluruz. Insallah suan antrenmanlar cikmis ve GaySe macina hazir durumdadir.

Yorum

• onun gelmedigine en cok feldkamp üzüldü bundan emin olun.cünkü zamaninda gelseydi oyanaycakti ve cimbom un isine cok yarayacakti.simdi en azindan bir futbolcu ile ö bölgeye hakim olabilir ve galatasaray in ataklarini kesebiliriz.
      Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• jabi son maçta fena oynamamıştı. ilk defa onu bu kadar diri gördüm. hem hüseyin ayman gibi değil hatta m.keçeli gibi hiç değil. topu alıp ileriye gidiyordu.

ama bu adamların sorumsuzluklarindan sıkıldık. gittiler mi geri gelmezler. ayıp ya. sorunun varsada haber ver gelemeyeceğim diye ilet...

hep sorun.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bir Gineli klasiği
          Karadeniz temsilcisinde tek problem ise Jabi... Bir klasik haline gelen Gineli sorunu bu kez Ersun Yanal’ı vurdu... Kısa bir süre önce Yattara’sız olarak ülkesinin milli takımının kampına katılan Jabi, herkesi çıldırttı. Gine’den aktarmalı olarak Paris’e geçip, oradan da Trabzon’a geleceğini söyleyen Bordo-Mavili oyuncudan Fransa’ya ulaştığı andan itibaren uzun bir süre haber alınamadı. Normal şartlarda önceki gün Trabzon’a gelerek takıma katılması beklenen Jabi, ilk idmanına ancak dün akşam çıkabildi.

kaçak gelmiş...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak ParaNoyaK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hmm, gazetenin birinde milli takımdan dönen Jabi antremana katıldı yazıyordu?
            Nihayet, bravo gözümüz yollarda kalmıştı nasıl sevindik bilemezsiniz

Yorum

• Devre arası afrika yolcusudur. Takım sana gidiş dönüş bileti alıyor, sen fransaya uğrayıp öyle geliyorsun. Sende yallah.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• süresiz kadro disi birakilmali futbol hayatini söndürmek icinde satilmamali
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• devre arasında derhal k..ına tekme vurulmalı..adam turist gibi canı isteyince geliyor
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• yazıklar olsn bu nasl prof anlayıştır.takımın ihtiyacı olduğu zaman beyfendi takıma en son katılıo.neden?ülkesinde gezinio.inş çok ağır bi ceza alırsın.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bir dahaki sefere hep orda kal.

Yorum

• Jabi'ye tarihi ceza yolda

Trabzon Yönetimi, Gine'den 2. kez geç dönen Jabi'ye tarihi para cezası vermeye hazırlanıyor.
                        26.11.2007

Trabzon Yönetimi, Gine’den 2. kez geç dönen Jabi’ye tarihi para cezası vermeye hazırlanıyor. Ziya Doğan döneminde mazeretsiz olarak kampa geç katıldığı için kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu, Galatasaray sınavında Yanal’ın kafasındaki ilk11’de önemli bir yer tutuyordu. Ancak Jabi Gine’den 2 gün geç dönünce, sadece tek bir idmana çıkabildi. Yanal bunun üzerine yönetime konuyla ilgili bir rapor sundu. Bordo-Mavili oyuncuya 30 bin YTL’nin üzerinde ceza verilmesinin planlandığı öğrenildi.

Yorum

• Eğer beni ikna edecek bir mazeretin varsa şimdiden özür diliyorum.

Ama bugün bu bilgiler ışığında söylüyorum;

Defollllllll .!

Bu herifin hiçmi öğrenilmedi bu davranış bozuklukları.

Ah yönetim ah.

Yorum

• defol git terbiyesiz ronaldinho olsan çekilmezsin burası trabzon burda disipsizliğin cezası gönderilmekdir
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor, 17 Kasım'da Gürcistan ve 21 Kasım'da Mali ile karşılaşan Gine Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan ve Galatasaray maçından 1 gün önce şehre gelen Daouda Jabi'ye 15 bin YTL para cezası verdi.
                              Jabi'den zorlu Galatasaray maçı öncesi haber alamayan ve maça 1 gün kala Trabzon'a gelen Gineli oyuncuya disiplinsiz hareketinden dolayı bordo-mavili yönetim Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda 15 bin YTL para cezası verdi.
                              Her milli takım kampına gittiği dönemlerde Gineli oyuncuyla problem yaşayan Trabzonspor, daha önce de Jabi'ye aynı davranıştan dolayı ceza vermişti.
                              http://www.takagazete.com/haber.php?id=5926
                              Sen ağlat biz severiz seni...
                              Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                              ts_mania

Yorum

• Belki de şu Gine Hava Yolları' nda ciddi bir rötar sorunu vardır kimbilir

Hem Yattara hem de Jabi' nin bu kadar çok geç gelmesi garip bir rastlantı olsa gerek..

Belki de bu durum, Gine' li futbolcuların ortak bir sorunudur
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X