Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sual: Behey Jabi hafta sonu Trabzonsporun önemli maçı var, sen ne gezersin hala bu diyarlarda.

El Cevap (Jabi) : Çok ta Gine'meydi.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Belki de şu Gine Hava Yolları' nda ciddi bir rötar sorunu vardır kimbilir

Hem Yattara hem de Jabi' nin bu kadar çok geç gelmesi garip bir rastlantı olsa gerek..

Belki de bu durum, Gine' li futbolcuların ortak bir sorunudur
      Haberlerden çıkarttığımız sonuç şu; yönetim bunlara gidiş-dönüş bileti alıyor. Bu uyanıklar dönüş uçağını kaçırmış süsü verip doğruca fransa'ya(belçika'ya) gidiyorlar. Türkiye'ye de ordan geliyorlar.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• manita beklese geç kalmazssın...zamanında orda olur oynarsun Topunu...!
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki de şu Gine Hava Yolları' nda ciddi bir rötar sorunu vardır kimbilir

Hem Yattara hem de Jabi' nin bu kadar çok geç gelmesi garip bir rastlantı olsa gerek..

Belki de bu durum, Gine' li futbolcuların ortak bir sorunudur
          hava yollarında sorun 1 olr 2 olr... 100 kerede olmazki cnm.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak adrenalinn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            jabi iyi topçu yanlız gıydıgı formanın agırlıgını kaldırması gerekıyo bize gelen artıst oluyo, iyi niyeti suistimal ediyo .adamla beraber gıne mıllı takımında forma gıyenler takımlarına donuyo bızım jabı beyfendı yok adamlar bıze transfer olunca kendı kendıne sekıllere gırıyo bence Bİ MÜDDET takımdan kesılmesı ıyı oluyo herkes haddını bılecek ,jabi tasıdıgı TRABZONSPOR formasından önemli deil
            bize gelen topçular sekıllere gırıyo tekrar söyluyorum jabı bu formadan buyuk deıl ne kadar ıyı topcu olursa olsun artık kabılesıne donme zamanı geldı
            Söylesem tesiri yok
            Sussam gönül razı değil.
            adrenalinn

Yorum

• kabilesine geri gönderilmeli.senin neyine profesyonel futbol.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• O kadar abartmayın gine mili takımında oynuyor adam. Serkandan sa bek olursa jabiden kaleci bile olur. Kesinlikle sağ bekte kendisinden yaralanılmalı.
                Uftin Karalardayım...

Yorum

• aslında iyi topçu,ts ye faydalı olabilcek topçu ama çok çok... disiplinsiz.yattara gibi bunlada çok uğraşcaz galiba.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aslında iyi topçu,ts ye faydalı olabilcek topçu ama çok çok... disiplinsiz.yattara gibi bunlada çok uğraşcaz galiba.
                    bu takimdan gitmesi gerekenlerin basinda geliyor.trabzonspor da oynadiginin farkinda bile degil bence.sezon basinda tek yabanci alma durumun var ve jabiyi aliyorsun.olacak is degil yahu.takimda forvet yok .bunu göremeyen birisi bir daha aday olmasin.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ikili mücadelelerde iyi ama top'la oynarken fazla risk aliyor

Yorum

• Bu Gineli futbolcularimiz neden bukadar disiplinsiz?? Ben anlamiyorum.
                        Bir zamanlar Yattara milli takima gidip hep gec geliyordu.
                        Bir, iki, üc derken 10 Milyar gibi gülünc bir ceza aliyordu...
                        Simdide Jabi basladi. Benim anlamadigim diger takimlarda takimlarinda bu sorun neden yok??
                        Yoksa yönetimimiz yeterince baski yapamiyor mu? Veya futbolcular Trabzonsporumuzu fazla ciddiye almiyor mu?
                        Bu diger oyuncularida rahatsiz ediyor haliyle.

Buna yeni yönetim tarafindan kalici bir cözüm bulunmasini istiyoruz.

Yorum

• Öğretmeni yattara olunca bu adamdan nasıl randıman alınabilirki.

Yorum

• bu takımda işi yok isterse gol kralı olsun isterse defansın bel kemiği olsun disiplinsiz adamın bu forma altına işi yok
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yaşadıkları kültürden olabilir. "ne oldum" da olabilir. ancak jabi yine yeri geliyor 90 dakika kimse şut çekecek güveni olmadığı yerde o şut çekiyor. topla ileri gidiyor çalım atıyor. kendine güveni var.
                              ancak bu gine maçlarından sonra ortadan kayboluşlarındaki sorumsuzlukları affedilir gibi değil.
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• belki sorumsuzluk yapmis olabilir, ama elimizde ne kadar kaliteli oyuncu var ki hemen gönderiyoruz jabiyi. on bakarsaniz hüseyin birçok maçta gösterdigi kötü performansla en büyük sorumsuzlugu yapiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X