Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halısahadaki pırlantalar!..

Alıştık artık biz bu yabancı oyunlarına! galiba izleme komitesi bunları halısaha maçlarında izliyorlar sora gel,p alın size mükemmel topçu:P bıktık artık!.. inş hayrlısı olr bndan sora..
    Bi trabzon'um gerisi YALAN!!..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu takimdan gitmesi gerekenlerin basinda geliyor.trabzonspor da oynadiginin farkinda bile degil bence.sezon basinda tek yabanci alma durumun var ve jabiyi aliyorsun.olacak is degil yahu.takimda forvet yok .bunu göremeyen birisi bir daha aday olmasin.

katılmıyoru.takımda kalması gereken,KAZANILMASI gereken topçulardan biri.erciyesi zamanında nerdeyse tek başına taşıdığını unutmayalım,ki çok somut bir örneğinide ts-erciyes maçında bizzat izledim.tek başına koca sahayı himaye altına almıştı.bilmem o maçı hatırlarmısn?o maçtan tek akılda kalan şey jabinin o hırslı,o etkili oyunuydu.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• okadar da kötü olduguna inanmiyorum türkiye de herhangi bir ücüncü lig ekibinde oynar.
        Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Şöyle bir defans hattımızda görev yapan oyuncularımıza bakalım:

Tolga, Musa, Erdinç, Tayfun, Çağdaş, Celaleddin, M. Keçeli ve Ferhat..

Şimdi bu adamlara baktığımda Jabi şu haliyle bana R. Carlos gibi geliyor açıkçası..
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Dikkat ederseniz beyler jabi nin sağ kanadı boydan boya kullanmak istemesi
            aynı barcelona daki bek oyuncularının hem ataklarda hem defansta yer almasını andırıyor
            misal abidal
            .ALİH TOPAL:.

Yorum

• birazdaha zamana ihtiyac olduğunu düşünüyorm.jabiye biraz disiplin verdilermi kendini bulur.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                okadar da kötü olduguna inanmiyorum türkiye de herhangi bir ücüncü lig ekibinde oynar.
                geçen sezon takimimizi kupadan eleyen takim en iyi bir kaç oyuncudan biri oldugunu düsünürsek, hatayi baska bir yerde aramaliyiz

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birazdaha zamana ihtiyac olduğunu düşünüyorm.jabiye biraz disiplin verdilermi kendini bulur.
                  disiplin oyuncunun kendisinde olur.bu ve trabzonsporda oynama heyecani kendisinde olmadigi icin kendisini eski hocasi bülent korkmaza öneriyorum.sezon basinda istemisti kendisini.gec de olsa kavusur kendisine.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• jabi pekte ii diil su aralar...
                    #50 Jackson Avelino Coelho
                    #7Miroslaw Szymkowiak
                    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• futbol ve psikoloji yonunden herkez cöktü
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

disiplin oyuncunun kendisinde olur.bu ve trabzonsporda oynama heyecani kendisinde olmadigi icin kendisini eski hocasi bülent korkmaza öneriyorum.sezon basinda istemisti kendisini.gec de olsa kavusur kendisine.
                        disiplin oyuncunun kendisinde olur diosn,yattarayı bi düşün.yattarada aynı jabi gibiydi ama disiplin ona resmen sonradan eklendi,birtakım önlemlerle.benzer uygulamalar jabiyede uygulanabilr.

Yorum

• yattara da halen disiplin diye bir sey var mi?disiplinli bir futbolcu takimini en önemli maclarda yalniz birakmaz birakmamali.yattara da ayrica bir cevher var.bu jabi de olmayan bir sey.böyle oyuncularin kaprislerine katlanacagimiza altyapidan oyuncu bulup sans versek daha iyi olmaz mi?bir de trabzondan kacacak bir sonraki yabanci muhtemelen jabi olacaktir.bunun sinyallerini veriyor kendisi.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

yattara da halen disiplin diye bir sey var mi?disiplinli bir futbolcu takimini en önemli maclarda yalniz birakmaz birakmamali.yattara da ayrica bir cevher var.bu jabi de olmayan bir sey.böyle oyuncularin kaprislerine katlanacagimiza altyapidan oyuncu bulup sans versek daha iyi olmaz mi?bir de trabzondan kacacak bir sonraki yabanci muhtemelen jabi olacaktir.bunun sinyallerini veriyor kendisi.
                            Allah aşkına adamı daha 3-4 maç izlemişiz kalkmıssınz yerden yere vuruyosnz.ayrıca bu izlediğimiz maçlardada takımın da içine etmediii.gayette iii grafik çizdi.
                            yattarada disiplinmi var diosn.sence yokmu?bu adamın geçen sezonki halini bi hatırla.karısını dövmeler,ganadan bitürlü dönmemeler...peki şimdi bunların hangisini yapıor?alınan birtakım önlemlerde karısını dövmekten vazgeçti,en basitinden son gana görevinden sonrada zamanında takıma katıldı.demekki aynı yöntemler jabiyede uygulanabilir.bu adam daha yeniii,biraz zaman zaman...
                            En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 08.12.2007, 23:10.

Yorum

• Arkadaşlar; Jabi için gitsin veya kalsın demek bence erken. Bana göre şu anki haliyle yedeklerde bulunmayı bile hak etmiyor. Oynadığı zaman görüyoruz. Rakip oyuncular karşısında çok ağır kalıyor. Bi kere kesinlikle sağ kanadı kapatamıyor. Erciyeste oynadığı gibi oynamıyor kısacası.

Şu anda sağ kanat için Ferhat'ı tek geçerim. Tekniği zayıf ama mücadele azmi üst seviyede ve çok çabuk. Rakip futbolcuyu Jabi'den daha etkili karşılıyor bence...

Yorum

• Savunma açısından yavaş kalıyor, kusursuz değil ama hücuma çıkışlarda Yattara ile de çok iyi anlaşıyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X