bence hemen yollanmalı kendisi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Erdinç,Tolga gibi oyuncularımızda bu düşünceyle geri geldi.Ama hiçbirinden eski performanslarını göremedik.Aksine zararlarını gördük,hem maddi hem oynadıkları oyun bakımından.Artık gidenin ardından ağlamayı bırakalım.Emrah tan bu saatten sonra bize fayda gelmez.Sonra onu göndermek içinde uğraşır dururuz.İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrahı geri alalım ondan iyisi gelmedi ve ordaki sıkıntı devam ediyor.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
böyle birşey olacağını sanmıyorum.sanırım o mevkiye serkanı yerleştiriceklerdir.İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrahı geri alalım ondan iyisi gelmedi ve ordaki sıkıntı devam ediyor.
Yorum
-
gitsin bencede ama bu kadar kızılacak ne yaptıİlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefolsun gtsn ya topçu felan değil
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
acaba ülkesine gidip beklenen günde gelmemiş olabilirmi.İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitsin bencede ama bu kadar kızılacak ne yaptı

Yorum
-
onu Yattara'da çok yapıodu zamanındaİlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba ülkesine gidip beklenen günde gelmemiş olabilirmi.

Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
ama yattara hakkını da veriyodu yani.jabiden aynı şeyleri göremedik.İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu Yattara'da çok yapıodu zamanında
gerçi jabinin kalması taraftarı oldum hep;hala da diyorum...kalmalı...
hep söylüyorum;boş adam değil.faydalı olabilir.
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama yattara hakkını da veriyodu yani.jabiden aynı şeyleri göremedik.
gerçi jabinin kalması taraftarı oldum hep;hala da diyorum...kalmalı...
hep söylüyorum;boş adam değil.faydalı olabilir.
bnce gitsin
ben sade Yattaranında yaptığını söylemek istemişitm.Tabii ki hakkını veriyodu Yattara
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum