Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ılk macında cok ıı de zıya dogan faktoru burda da ortaya cıkıyo adam a ılerı cıkma demıs sıvas macında cok az ılerı cıktı bence ılerı cıksa yattaranın da katkısı ıkıye katlanır

Yorum

• bence ii bi adam ii de top kesio kesinlikle faydalı olur
      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
      (Dozer) Cemil Usta
      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• sağlam adam jabi... sağda soruun çıkmaz bu sene.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Statdan canlı olarak izleyince ne kadar iyi oynadığı daha net belli oluyor.Bir pozisyonda kaleci ile anlaşamadı sadece orada bir hatası vardı.Fiziği ve gücü ile sağ kanatta devamlı oynayacak gibi duruyor.İnşallah performansını arttırarak oyununa devam eder..
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• son derece iyi oynadı sivas maçında çok daha iyi oynar umarım
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• defansif yonu cok iyi iyi kapatiyo rakibin alanlarini..
              İnsan ol evlat!

Yorum

• Sivas maçında çok daha iyiydi. Çok büyük bir hata yaptı ama Allah'tan atamadı G.Oftaş.

Pas hatalarını azaltsa tam süper olacak.
                FxY

Yorum

• kendine çok güveniyo buda hata yapmasına neden oluyo bugün yaptığı hatayı oftaş değerlendiremedi ama herkes değerlendiremiycek diye bişey yok daha sağlam oynaması lazım olur olmaz yerlerde riskli hareketlerden kaçınmalı zaten takım çok kötü
                  GILIMALI

Yorum

• güzel güzel çok güzel adam çok sağlam
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bir hatası var ki o gol olsa maç giderdi. Biraz ağır kalıyor gibi geldi bana.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• defans adamının yapmaması gereken hatayı yaptı ve az daha golle sonuçlanıyordu pozisyon.Yerden oynaması olumlu yanlarından.İlerleyen maçlarda daha iyi olacağa benziyor
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• topu kaptırması büyük hataydı ama yinede fena değil sağlam bir sağ bek

Yorum

• dü$ündügümden daha iyi...

tebrikler JABI abi
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• jabi çok güze oynuyo trabzonsporun sag tarafını gineliler aldı yattarayla jabi. yönetimden böyle transferler istiyoruz jun gibi musampa gibi degil

Yorum

• İlk maçta iyi oynaması nedeniyle fazla kendine güvendi ve az daha golü yedirdi bize..bir de fazla güvenden dolayı ilk maçta yaptığı tek topu bu sefer yapmadı kendi gitmeye çalıştı..ama sağ kanada ilaç olacak kesinlikle..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X