bu adam gayet iyi bir sağ sanat oyuncusu orda serkanı oynatıyor bu ziya hoca herkesin aklını oynatıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Umarım Ziya bu adamı da dışlamaz, yıllar sonra mevkisinin adamı olan bir bek bulmuştuk diye seviniyordum, 2-3 haftadır ağzım açık hayretle izliyorum. Zorla yine ofansif bir oyuncudan bek oynamasını bekliyoruz.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
nedemek milli takım kampından geç geldi diye adamı ceza niyetine oynatmamak,ziyaya ne yönetime bildirir oyuncunun gelmediğini yönetim gereğini yapar....ayrıca milli takım falan boş laf,asıl amaç ilk 11 de serken,hüseyi,aymanı aynı anda oynatabilbek..yattarayı kesemiyor serkanı oynatmak için,jabiyi kesiyor takımdan zekasız herif..olan yine Trabzonspora oluyor,bir oyuncumuzdan daha faydalanamıyoruz,hemde diğerleri gibi kazma olmayan bir oyuncumuz....
Yorum
-
Zaten ziyanın bu adamı transfer ettirmesi beni ziyadesiyle şaşırtmıştı,çünkü futbol mantalitesine tamamen ters bir oyuncu..hiçbir zaman topu gelişine dağlara taşlara vurmaz, kafasını kaldırır bakar yakınındaki en müsait oyuncuya atar,uzun mesafeye iyi pas atar,iyi adam ekarte,hem ayak hem vücut çalımları iyidir..bunlarsa ziya doganın bir futbolcuda hiç sevmediği özelliklerdir..
Herhalde iyi bir yedek olsun diye istedi,e tabi celalettini kesecek hali yoktu.......En son doc holliday tarafından düzenlendi; 01.10.2007, 12:07.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten ziyanın bu adamı transfer ettirmesi beni ziyadesiyle şaşırtmıştı,çünkü futbol mantalitesine tamamen ters bir oyuncu..hiçbir zaman topu gelişine dağlara taşlara vurmaz, kafasını kaldırır bakar yakınındaki en müsait oyuncuya atar,uzun mesafeye iyi pas atar,iyi adam ekarte,hem ayak hem vücut çalımları iyidir..bunlarsa ziya doganın bir futbolcuda hiç sevmediği özelliklerdir..
Herhalde iyi bir yedek olsun diye istedi,e tabi celalettini kesecek hali yoktu.......
dogru diyorsun. Bu adam alininca bir an heyecanlandim acaba Ziya hazretleri degistimi diye. Ama o onceden anlamis musampanin gidecegini yeni bir siyah getirmem gerek demis kendine. Kavga gurultu gecinip gidiyolar iste Ziya ile Jabi. Kari koca gibi."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum