güvenip yola çıkılacak bir adam asla değil. sezon sonu yollayın gitsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben Marlonu begeniyorum. Defansta hücumda da kötü degil. Evet bi Bosingwa degil ama su anda gayet yeterli."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Yaptigi ortalarin isabetsiz(!) olusunu katarak da soyluyorum. bence bugun sahanin en iyilerindendi. Bu arkadas yolcu vs muhabbeti yapanlar once takimin cop olan yarisini temizlesinler. Evet umarim o zaman marlona da sira gelir.
Bu ortalarin isabetsizligi konusunu mesela bir sorloth gibi bir adam varken gormek lazimdi.
Son olarak hala trabzonspor taraftari marlondan da, serkandan Da, djanini den de, afobeden de, bakerdan da daha cop. Sallayip sallayip da gonderdiginiz adamlarin yerlerinde kimler oynuyor. Bir gormek dusunmek lazim.
Yorum
-
Sallanip gondermekle hakliydi taraftar, sallanip gonderildiler. Yerine daha iyisini almamak taraftarin degil agzini gerdire gerdire ekranlarda konusan yoneticilerimizin görevi. Kotusu geldi diye suclanacak kisiler taraftarlar degil.İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptigi ortalarin isabetsiz(!) olusunu katarak da soyluyorum. bence bugun sahanin en iyilerindendi. Bu arkadas yolcu vs muhabbeti yapanlar once takimin cop olan yarisini temizlesinler. Evet umarim o zaman marlona da sira gelir.
Bu ortalarin isabetsizligi konusunu mesela bir sorloth gibi bir adam varken gormek lazimdi.
Son olarak hala trabzonspor taraftari marlondan da, serkandan Da, djanini den de, afobeden de, bakerdan da daha cop. Sallayip sallayip da gonderdiginiz adamlarin yerlerinde kimler oynuyor. Bir gormek dusunmek lazim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum