Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Whoscored den daha güvenilir bir kaynak söyle de kişi de olur ona bakalım?
    Sahada izlediğim adamı whoscored a göre mi yorumlayacağım ? Futboldan anlamıyorsan gider bakarsın, kendini de kandırırsın tabi He bu arada Bilal Başacıkoğlu nu niye gönderdi bunlar ya, 6.52 skoru varmış whoscored da. Harbiden kimse bişey anlamıyor bu futboldan Gerçi whoscored a bakıp bilal övecek birileri de çıkar, şaşırmam
    En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 22:14.

Yorum

• Şu an takımın en sempatik oyuncusu kendisi, antrenmanların yeni neşe kaynağı olmuş, bütün oyuncular kendisine bayılıyor. Umarım form tutar ve kalıcı olur, bu tür pozitif adamların başarılı olmasını çok istiyorum. Aşırı yetenekli değil ama Novak da yetenek abidesi değildi zaten.
      ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sahada izlediğim adamı whoscored a göre mi yorumlayacağım ? Futboldan anlamıyorsan gider bakarsın, kendini de kandırırsın tabi He bu arada Bilal Başacıkoğlu nu niye gönderdi bunlar ya, 6.52 skoru varmış whoscored da. Harbiden kimse bişey anlamıyor bu futboldan Gerçi whoscored a bakıp bilal övecek birileri de çıkar, şaşırmam
        İstatistiklere bakmak futboldan anlamamak mı oldu şimdi

Yorum

• Novak ile yapılan kıyastan bağımsız olarak, Marlon bizim için yetersiz bir oyuncu.

Yorum

İstatistiklere bakmak futboldan anlamamak mı oldu şimdi
            Bitane sitenin verdiği istatistiğe bakıp oyuncunun novak tan iyi olduğunu iddia ediyorsanız evet

Yorum

• Novak gol atıp maç kazandırıyor diyen adam 2-3 gün sonra istatistiklere bakıp maç mı değerlendireceğim diyor. şimdi ben bu adamı nasıl ciddiye alayım. Novak 1 attıysa 3 yedirdi. maç izliyormuş bir de, yediğimiz golleri de izliyor muydun? Orta açamayan oyuncudan bek mi olur? Kaç sezon bizde oynadı 1 tane isabetli ortasını hatırlıyor musun savunduğun adamın? çok süper oyuncu olduğu için de gittiği takımın vazgeçilmezi oldu? bu tiple tartışmaya değmez. gol attığı için hayal dünyasında iyi oyuncu olduğunu sabitlemiş.
              En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 00:32.

Yorum

Bitane sitenin verdiği istatistiğe bakıp oyuncunun novak tan iyi olduğunu iddia ediyorsanız evet
                Bana göre futbolcular kendisini tanımak için bile istatistiklere bakmalı, Hocalar oyuncularını daha iyi tanımak için farklı araçlardan yararlanmalı, Gözümle gördüğüm yeter mantığı çok gerici bir bakış açısı. Maalesef ülkemizdeki TD lerin %90 nında bu bakış açısı var bu yüzden sende olmasını garipsemeyeceğim.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Novak gol atıp maç kazandırıyor diyen adam 2-3 gün sonra istatistiklere bakıp maç mı değerlendireceğim diyor. Novak 1 attıysa 3 yedirdi. maç izliyormuş yediğimiz gollerde kafanı kuma mı gömüyordun. Orta açamayan oyuncudan bek mi olur. Kaç sezon bizde oynadı 1 tane isabetli ortasını hatırlıyor musun. bu tiple tartışmaya değmez. gol attığı için kafasında iyi oyuncu olduğunu sabitlemiş. bu tipi ciddiye almak hataydı.
                  Geri vitesin güzelmiş hayırlı olsun öncelikle. Ona cevap verecektim de yöneticilere havale ettim. Aslında tamamen zaman kaybı sana cevap vermek ancak, yine de son kez yazayım belki bu sefer ne anlattığım anlaşılır.

Birincisi maç değerlendirmiyorum futbolcu değerlendiriyorum Okuduğunu anlayamamanı da anlıyorum sorun değil. Novak sadece savunma anlamında konuşursak bile marlonun kat be kat üzerindedir, savunmada marlonun zıplayamadığı ortamda çıkardığı kafa topları bile marlonun savunmasından büyüktür Karşısında ahmet, mehmet farketmeksizin çalım manyağı oluşunu ve aptal saptal yaptırdığı penaltıları söylemiyorum bile. Birinin arkasında Hüseyin Türkmen - campi ikilisiyle oynarken, Marlon, Edgar - Hugo ikilisiyle oynamasına rağmen yetersiz olan bir oyuncu. Hele işin hücum kısmına gelirsek, futbol cahilliğin daha da belli oluyor. Kenardan bindirip dan-dun orta açan adamın gol atan oyuncudan değerli olduğunu da duydum ya daha gam yemem . Gol futboldaki en değerli şeydir, maç boyunca golü bulmak için çabalar emek sarfedersin. Sana bunu sunan adam değerlidir, içeriye top şişiren değil.

Cevap yazarken üşendim. Boşa zaman harcama hissi hakkaten kötü.

Yorum

Geri vitesin güzelmiş hayırlı olsun öncelikle. Ona cevap verecektim de yöneticilere havale ettim. Aslında tamamen zaman kaybı sana cevap vermek ancak, yine de son kez yazayım belki bu sefer ne anlattığım anlaşılır.

Birincisi maç değerlendirmiyorum futbolcu değerlendiriyorum Okuduğunu anlayamamanı da anlıyorum sorun değil. Novak sadece savunma anlamında konuşursak bile marlonun kat be kat üzerindedir, savunmada marlonun zıplayamadığı ortamda çıkardığı kafa topları bile marlonun savunmasından büyüktür Karşısında ahmet, mehmet farketmeksizin çalım manyağı oluşunu ve aptal saptal yaptırdığı penaltıları söylemiyorum bile. Birinin arkasında Hüseyin Türkmen - campi ikilisiyle oynarken, Marlon, Edgar - Hugo ikilisiyle oynamasına rağmen yetersiz olan bir oyuncu. Hele işin hücum kısmına gelirsek, futbol cahilliğin daha da belli oluyor. Kenardan bindirip dan-dun orta açan adamın gol atan oyuncudan değerli olduğunu da duydum ya daha gam yemem . Gol futboldaki en değerli şeydir, maç boyunca golü bulmak için çabalar emek sarfedersin. Sana bunu sunan adam değerlidir, içeriye top şişiren değil.

Cevap yazarken üşendim. Boşa zaman harcama hissi hakkaten kötü.
                    bu cümlenden sonrasını okumadım. tamam sen haklısın devam.

Yorum

Bana göre futbolcular kendisini tanımak için bile istatistiklere bakmalı, Hocalar oyuncularını daha iyi tanımak için farklı araçlardan yararlanmalı, Gözümle gördüğüm yeter mantığı çok gerici bir bakış açısı. Maalesef ülkemizdeki TD lerin %90 nında bu bakış açısı var bu yüzden sende olmasını garipsemeyeceğim.
                      İstatistik gereksiz bişey falan demiyorum, yararlanılmalı tabi ki. Ama eline bitane istatistik alıp bu adam bundan iyi falan demek bence komedi. Topu alıp sağına soluna verdiğinde maç sonunda %99 isabetli pas yapmış olursun, ama bu senin topla ilişkinin iyi olduğunu göstermez. Topu dikine oynamayı düşünen bi oyuncunun da %78 pas isabetini görünce bu adamın topla ilişkisi daha kötüymüş mü diyeceğiz ? . Yukarda iddia edilen şey de bu.

Yorum

İstatistik gereksiz bişey falan demiyorum, yararlanılmalı tabi ki. Ama eline bitane istatistik alıp bu adam bundan iyi falan demek bence komedi. Topu alıp sağına soluna verdiğinde maç sonunda %99 isabetli pas yapmış olursun, ama bu senin topla ilişkinin iyi olduğunu göstermez. Topu dikine oynamayı düşünen bi oyuncunun da %78 pas isabetini görünce bu adamın topla ilişkisi daha kötüymüş mü diyeceğiz ? . Yukarda iddia edilen şey de bu.
                        harbiden çattık ya. kim sadece istatistiklere bakarak iyi olduğunu söylüyor. sahadaki oyununa göre de Novak'ın bıraktığı boşlukları girmediği kademeleri görünce de iyi diyorum. Bunu istatistikle de doğruyorum. ANLIYOR MUSUN. Harbiden çattık gece gece. Hayal dünyasında yaşıyorsun resmen. neyse ya daha fazla sinirimi bozmamak için engelliyorum seni.
                        En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 16.01.2021, 00:53.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          harbiden çattık ya. kim sadece istatistiklere bakarak iyi olduğunu söylüyor. sahadaki oyununa göre de Novak'ın bıraktığı boşlukları girmediği kademeleri görünce de iyi diyorum. Bunu istatistikle de doğruyorum. ANLIYOR MUSUN. Harbiden çattık gece gece. Hayal dünyasında yaşıyorsun resmen.
                          Sahada her ikisini izleyip Marlon'un Novak'tan daha iyi olduğunu görüyorsan zaten FUTBOLU Bİ SAL, sana tavsiyemdir yani. Çattık mattık falan diye de saçma sapan konuşma. Önceki değiştiğin yazını da okudum terbiyeni takın.

Yorum

Sahada her ikisini izleyip Marlon'un Novak'tan daha iyi olduğunu görüyorsan zaten FUTBOLU Bİ SAL, sana tavsiyemdir yani. Çattık mattık falan diye de saçma sapan konuşma. Önceki değiştiğin yazını da okudum terbiyeni takın.
                            Novaktan daha komple bir futbolcu Marlon? Asil bunu goremiyorsan sen izleme. Tum mac ileri geri yapabiliyor, ayagi yerinde, orta acabiliyor, novaktan belki eksigi gol atamiyor.

Yorum

• Bugün yine şutu var

(UEFA)

Yorum

• Bu arkadas sezon sonu direk yolcu. Bir daha degerlendirme yapmicam. Boyle gol yediren gitsin bandırmada oynasin. Bitmiştir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim