Defansın berbat hoş hücumunda kötü en azından mücadele ediyosun bu da güzel bişey takımda bazılarını düşününce.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bindirmeleri iyi sonuca gidemiyor. Ayağı kuvvetli doğru kullanamıyor. Yavaş değil pozisyon alamıyor. Sahaya karakter koyuyor en azından ona bir şey diyemiyorum
2 yılı var fena olmayan-iyi bir sol bek olmak için. 2 milyon verip alacağımızı sanmıyorum şu durumda ama sene sonuna kadar çok zaman var
Yorum
-
Savunması lig standartlarının üzerinde. Hücuma gelirsek, sanırım kıyas noktamız Novak. Novak; Sosa, Nwakaeme ve Sorloth'la pas alışverişleriyle rakip eksiltiyordu. Zaten klasik bek bindirmeleri veya ortalarını Novak'ta görmüyorduk. Marlon'un etrafında ona bu boş alanları açıp, oralara pas atacak, duvar olacak kimse yok. Bu Marlon'un değil takımın genel sorunu. Aynısını sağ tarafta Pereira için de söyleyebiliriz. Bu durumda Marlon yerine Marcelo olsa da değişecek pek bir şey olacağını sanmıyorum.
Trabzonspor orta saha sağ ve sol iç oyuncularını yirmi haftada bulamamıştır. Mevzuya böyle bakıyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Diğer yabancılarla kıyaslayınca bana kötü transfermiş gibi gelmiyor. Savunmada havadan gelen topların yerde sekmesinden sonra bazı hatalar yapıyor onun dışında gayet iyi iş çıkarıyor. Mücadele gücü ve niyeti çok iyi. Maçı istiyor ve standartı olan bir oyuncu. Fiziği daha güçlü olsa Ekuban'ın sol bek versiyonu olabilirmiş.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İnşallah üzerine koyarak devam eder.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum