Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güvenip yola çıkılacak bir adam asla değil. sezon sonu yollayın gitsin.

Yorum

• 70 tane top attı içeri, 1 tane bile işe yarar yok. En iyimser yedek olur.

Yorum

• Yorum yapmayacağım, adamın fan kitlesi var

Yorum

• Sakami yapiyorsunuz, bi tane kaliteli golcumuz olsa belki 3 asist yapacakti bugun. Cok guzel ortalar acti ve iyi mucadele etti, daha ne istiorsunuz? Wakayeme 1 tane bile top atmadi her kosusnda

Yorum

• Rakip savunmaya çakılıp, Nwakaeme de ortaya kayınca sol kanat tamamen kendisine kaldı. 14 maçta yapmadığı ortayı tek maçta yaptı ama değerlendiremedik...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Çok güzel ortalar kesti.

Yorum

• Serkan Asan Fluminense şubesi. Çok iyiymiş, orta açmış. (%80 rakibe çarptırma isabetiyle)

Yorum

• Bonservisi alınmaz.

Yorum

• rakip 10 kişi, altı pastan çıkmıyor marlon efendi orta sahadan orta açıyor. ben böyle kötü kanat görmedim. şu maçta caner olsaydı en az 2 gol attırdı. şu adamları izleten sisteme lanet olsun.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben Marlonu begeniyorum. Defansta hücumda da kötü degil. Evet bi Bosingwa degil ama su anda gayet yeterli.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• muhteşem bi futbolcu. biraz daha topla çıkmalı, tonynin fazla boyunduruğu altında.

Yorum

• Yaptigi ortalarin isabetsiz(!) olusunu katarak da soyluyorum. bence bugun sahanin en iyilerindendi. Bu arkadas yolcu vs muhabbeti yapanlar once takimin cop olan yarisini temizlesinler. Evet umarim o zaman marlona da sira gelir.

Bu ortalarin isabetsizligi konusunu mesela bir sorloth gibi bir adam varken gormek lazimdi.

Son olarak hala trabzonspor taraftari marlondan da, serkandan Da, djanini den de, afobeden de, bakerdan da daha cop. Sallayip sallayip da gonderdiginiz adamlarin yerlerinde kimler oynuyor. Bir gormek dusunmek lazim.

Yorum

• Defansta iyi olmasinin tek nedeni geberik Gökdenizin karsisinda oynamasi, iyi falan degil, ortalarinin videosunu al, Youtube'a komik video olarak koy. Kim buluyo yau bunlari.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaptigi ortalarin isabetsiz(!) olusunu katarak da soyluyorum. bence bugun sahanin en iyilerindendi. Bu arkadas yolcu vs muhabbeti yapanlar once takimin cop olan yarisini temizlesinler. Evet umarim o zaman marlona da sira gelir.

Bu ortalarin isabetsizligi konusunu mesela bir sorloth gibi bir adam varken gormek lazimdi.

Son olarak hala trabzonspor taraftari marlondan da, serkandan Da, djanini den de, afobeden de, bakerdan da daha cop. Sallayip sallayip da gonderdiginiz adamlarin yerlerinde kimler oynuyor. Bir gormek dusunmek lazim.
                              Sallanip gondermekle hakliydi taraftar, sallanip gonderildiler. Yerine daha iyisini almamak taraftarin degil agzini gerdire gerdire ekranlarda konusan yoneticilerimizin görevi. Kotusu geldi diye suclanacak kisiler taraftarlar degil.

Yorum

• İkinci yarı 10-15 dakika iyi oynadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim