Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

-Merhaba ben Ahmet.
    -Duyduk! Bize de Hababam derler.
    -Ne?
    -Hababam oğlum Hababam!
    ...
    -Yani sen şimdi çok mu yeteneklisin?
    -Baksana gözlerinden zeka fışkırıyor...

Marlon kardeşim, hoşgeldin. Sen bizimkilere bakma. Haylaz, vurdumduymaz, memnuniyetsizdirler ama iyidirler. İçlerinde kötülük yoktur. Umarım başarılı olursun...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

Defans ozelliklerinin cok iyi olmasi gerekir onunde Nwakaeme gibi defans katkisi cok dusuk bir oyuncu var.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

kendisiyle ilgili yorum yapamayacağım, 90 dk izlediğim bir maçı bile yok. ancak güney amerikalı futbolculara ifrit oluyorum, özellikle yerel ligden transfer olanlara. hele defans oyuncularına çok daha fazla.

hayırlısı.

Yorum

Hiç izlemedim ama genel kanıya göre konuşuyorum, hucumda yetenekli savunmada zayıf genç bir bek almak çok mantıklı hamle.
          Bir futbolcuya en azından vasat seviyede defans yapmayı öğretebilirsin. Ama hucum yetenekleri sonradan belli bir seviyeye kadar gelişir.
          Oyuncunun şimdiki haline göre yorum yapmamak lazım. Biz zaten ekonomik olarak hucumda defansta iki yönlü çok iyi bek alamayız.
          Bu durumda defansta iyi hucumda vasat oyuncu yerine tersi çok daha mantıklı.
          Üstelik oyuncunun defansif gelişimine katkıda bulunsan hucumda olduğunun biraz üzerine çıksa 10 milyon euro oluyor fiyatı.
          Bek olduğu için nispeten kritik hatalarını daha rahat tolere edebilirsin merkez oyuncularına göre. Yani denemek daha kolay. Armut piş ağzıma düş devrini kulüp olarak kapatmış olmamız lazım. İyi bek istiyorsan sen yetiştireceksin.
          Kendi bekini kendin pişir 2 sene performans al sonra para kazan

Yorum

Hayirli olsun.Tanimiyorum,cöp müdür degilmidir artik 1-2 mac oynadiktan sonra görürüz.
            Ibanez e benzetenler var ibanez i alirken burda övenlerin sayisi hicte az degildi!

Yorum

Çalışkan oyuncuysa sıkıntı çıkmaz. Sol tarafta 90 dakika git gel yapması lazım.

Yorum

İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayirli olsun.Tanimiyorum,cöp müdür degilmidir artik 1-2 mac oynadiktan sonra görürüz.
                Ibanez e benzetenler var ibanez i alirken burda övenlerin sayisi hicte az degildi!
                ben nedense emerson'a benzettim inşallah öyle değildir
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bilmiyorum çok kapalı kutu,novak kadar gole katkı yapamayacağını lakin novak tarzından ötürü yaşanan defans aksamalarını da yaşatmayacağını düşünüyorum.
                  Diğer yandan brezilya futbol mantalitesi olarak dünyada hızla gözden düşüyor,hele defansif manada hepten gerileme dönemindeler,Bunun yansımalarını bizde yakın zamanlarda yaşadık.Kendi klübünde ilk tercih değil sanırım bize gelmese başkasına kiralık verilecekti.Portekizde de devleri reddedip Trabzonspor u seçti gibi söylemler okudum bazı yerlerde bunu neye dayanıp yazıp söylediler onu da anlamadım bilmiyorum ,neyse gördüğüm kadarıyla göz ardı edilecek çöp denecek bir oyuncu asla değil.Trabzonspor da sol bekte işini hakkıyla yapsın başlangıç için yeterli olur bizim için şimdilik.
                  ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

Novak alınmadan önce 150 bin Euro kazanıyordu. Biz 600 bin Euro yıllık ücret verince 'enayilik' yorumu yapılmıştı. İlk oynadığında çöp diyordu herkes. Kısacası kör ölür badem gözlü olur.

Yorum

Football Managerda ozelliklerine baktigimizda en guclu yani Determination 20 olarak gozukuyor. Yani kararliligi demekki caliskan bir futbolcu. Izleyecez

Yorum

Kararlılık Yani hatasında da kararlı demek değil mi gelişime kapalı.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kararlılık Yani hatasında da kararlı demek değil mi gelişime kapalı.
                          Hayir tabiki
                          Yillarca boyle dusunerekmi oynadin yoksa oyunu. ne futbolculara uyuz olmussundur

Yorum

Kendisinden gol değil isabetli ortalar bekliyorum. Gol atan modelini seyrettik ama sürekli bindiren güzel ortaları olan bir bek uzun zamandır izlemedik.

Yorum

Pek umudum yok ama inşallah iyi transfer olur.

Yorum

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim