Ortaları fena değil gibi gözüküyor ama emin olamadım. Umarım Novak’a veremediğimiz paraları aramayız aramayız. Güney Amerikadan alınan defanslar bizde tutmasada inşallah başarılı olur. Sahaya çıkmadan yorum yapmak doğru olmaz.
Opsiyonu muhtemelen kullanılmayacaktır.
çok üst düzey bir performans sergilemesi gerekiyor.
muhtemelen seneye sol beke alacağımız adam belli, sözleşmesi bitene kadar idare etsin diye getirildi arkadaş.
Fluminenseliler de kesin satışı olmadı diye üzgün, nasıl olsa geri döner demişler. Öte yandan bizim bir yıl önceden bir adamla anlaştığımızı hatırlatamıyorum.
direk ilk 11 de oynayacak oyuncu lazım..flumınenselilerın gidişine sevindiği oyuncu değilde bizim gönderdiğimize üzüldüğümüz nowak gıbı mesela...bu adam yedek oturur seneye gider..vıdeolarında fena degıl ama ik 11 olamaz gıbı..inş hep beraber yanılırız..
Bir maçını buldum inşallah kötü gününde olduğu bir maçtır. İyi denilen hücum aksiyonlarında baya yüksek isabetsiz denemeleri var. Defansta güven veren bir duruşu yok. Sürekli kademeye ihtiyacı var gibi. Hava hakimiyeti zayıf. Waka'yla ne kadar uyumlu olacak? Brezilya'dan gelen adam ne sürede adapte olabilecek? Pek kafamda oturmadı. Hücuma hızlı çıkışları var, bazı topları iyi teknikle kullanıyor diye bunlara güvenerek aldık sanırım. Burada gelişmesini bekleyeceğiz artık.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Defans oyunculari ne Afrikadan nede Amarika kitasindan kullabmazdim. Keske defans iyi kullanan ulkelerden alsaydik İskandinav ulkesi umarim hepimizi sorloth gibi utandirir. Baskan kiralik anlasma yaparak bence 1 bakima iyi yapiyor başarili olursa transfer hakkımız var yoksa geldigi gibi gider.
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum