Hoşgeldin Marlon. Pas oyununa güzel katkı verir gibi geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2 milyon satın alma opsiyonu olacağı konuşuluyordu twitterda , 2. kap gelince öğreniriz detaylarıİlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun. Satın alma opsiyonu vs yok sanırım.
Yorum
-
Beklenti öyle düşük ki

Bir kilo problemi var sanki. Yüzünden dolayı değil vücudundan bu kanıya vardım. Tabi formanın içi hep kas da olabilir
Mesias gibi bidon değilse iyi. Dil problemi de vardı Mesias'ın böyle bir sorun bekliyorum ben de. Umarım IQ problemi yoktur. Öyle embesil biriyse devrede gider
Ben çok olumsuz değilim. Mücadeleden kaçmayan, sertlik gösterebilen, çizgiyi kullanan, ayağı iyi bir oyuncu.
En beğendiğim özelliği pası verdikten sonra ileriye doğru boşa çıkıp tekrar top istiyor, koşusuna devam ediyor. Marlon - Trondsen - Nwakaeme iyi işleyebilir orayı.
Konuları göstermelik değil. Çaba gösteriyor. Ancak uyum konusunda büyük soru işareti. Son sezonunu bir Akdeniz ülkesinde geçirse de bizim için sıkıntılı olacak. 1 aylık bir kamp dönemi var. Hayırlısı olsun.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
-
Hayirli olsun.
Kiralik oldugu icin fazla risk tasimayan bir transfer.
Seni tanimayip elestiren ve sana inanmayanlara inat lütfen basarili ol
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum