Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Waka geçen sezon bir röportajında beni iyi tanıyan yine benim yararlı olamayacağım yerde durmam imza atmam demişti

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Waka geçen sezon bir röportajında beni iyi tanıyan yine benim yararlı olamayacağım yerde durmam imza atmam demişti
      Doğru inançlı biri de biraz maç eksiği var. Dürüst biri olduğunu düşünüyorum.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Son 2 maçta yaptığı ufak dokunuşlarla galibiyet gollerinde pay sahibi oldu. Olaigbe'ye katlanmaktansa kulübede Nwakaeme'nin olmasını tercih ederim...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• makarnayeme
          En son wakaeme tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• vucut ayni vucut degil.
            ama beyin ayni beyin
            61

Yorum

• Adamın sakatlığının geçmesini bekledik şimdi iyileşti gidiyor diyorlar. Visca ve Savic sakat onları feshedin gitsin. Wakaeme sezon sonuna kadar 20-25 dk oynasın maç sonlarında. Nasıl olsa net bir sol kanat oyuncumuz yok.

Yorum

• Hocanın oynamak istediği oyunun oyuncusu ama maalesef adam vücut olarak değil 90 dakika 30 dakika bile oynayacak durumda değil.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• duygusallık işini bırakalım adamı zengin etmeye devam ediyoruz. kendisinden sonra doğacak çocuklarına bile yetecek parası vardır. sonra da çıkıp başkan borç muhabbeti yapıyor. hiç utanmıyor ya.

Yorum

• Bu kulübe gerçekten saygın varsa "Hâlâ oynayabiliyorum" deme usta. "Benden geçmiş" de. Olmuyor.

Yorum

• Son bölümde kazandığımız serbest vuruşları niye o şekilde harcadık anlamadım. Doğrudan şişirme top akan oyundaki kadar etkili olmayabilir fakat oyuncuların birbirinden haberi yoktu sanki...
                      En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Acele fesih.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yollayin kabilesine, top kaldiracak gucu bile kalmamis. Sacma salak sekilde iki serbest vurusu pic ettirdi

Yorum

• 2 faulmatisin8 orta yapacagi yere yan pas yapiyor artik tsk edip yillanmali yeter 10 dakika oynasin diye duruyor
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Her şey için teşekkür ederim.

Waka için Olaigbe gönderildi. Her halimiz fıkra...

Yorum

• 10 dakika oyniyacak diye dededen umit eden zavalli td var ya adam 10.dakika zar zor oynuyor
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim