Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam mac oynamayi gectim normal gundelik hayatta bile kosamiyor. Yalmiz kosmadan dun yine birseyler yapar gibi oldu. Adama top gelince 2 Galatasarayli pres yapiyordu buna.

Yorum

• En fazla yürüyüş yapar artık sahada. Maalesef zorlamanın mantığı kalmadı.Yedek kulübesinde t.direktör yardımcısı olarak vazifelendirilebilir. Artık futbolcu vasfı kalmadı.
      Torun torba safhasına gelmiş gibi görünüyor!

Bir daha da bu yaşlarda oyuncular ile hele de bu paralara kontrat yapmazlar umarım. Kafaları dank ettmiştir diye umut ediyorum.

KEndisine yakışan bir jübile olsun hafta sonu oynanacak maç.

Yorum

• Direkt fes.Dün belli oldu hiz felan kalmadi. Birde 10 kisiye ve PTT takimina karsi oynadik.11 ve TSL takima karsi 10 dakika bile dayanamaz.

En azindan Visca ve Waka onere edilip yolanmali.Savic biraz zor otüm mmasini almadan gitmez gibi.
        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kimse senin kadar sevilmedi.

Ama sezonun kalanında ne yer içersin bilmem bu sevginin karşılığını vermen lazım.
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Bi kaç gün önce bizim federasyon başkanı kolpanında katıldığı, zındıkların organize ettiği bişi vardı, forma giymişler, maç yaptılar falan. Waka da ordakiler gibi olmuş, sanki futbolu bırakalı 10 sene olmuş gibi görüntüsü var. Bırak koşmayı yürümeye musade etmiyor vücut.

Yorum

• çok komik sekanslar yaşandı maçta resmen jübile maçına çıkmış gibi davranıldı herkes tarafından
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adam yürüyor beni bile çalımlayamaz. Bitik görüntüsü var .
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ya bunu inatla sozde td kalmasini istedi ya ft defolup gitmeden rahat yok. Nwakeme tamam zamaninda çok faydalı oldu ama artik yasi gecti sakatlandiginda ft denen sozde td ne diyecek
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Nesli tükenmiş oyuncular katogorisinde olduğu için sakat değilse 1 devre rahat oynar ( daha doğrusu arkadaşlarını oynatır)
                    Bu yasinda 5 ay oynamamış bir oyuncudan bahsediyoruz sakatlanmazsa mutlaka faydası olur

Yorum

• Benim için Trabzonspor tarihinin en büyük yabancı futbolcusu. Ancak her güzel şey gibi bununda bir sonu var. Oynadığı mevkiyi artık fiziksel olarak kaldıramayacağı belli. Verdiği emekler için teşekkür edilip güzelce vedalaşıp ayrılmak gerekiyor.

Yorum

• Seni taraftarlar olarak çok seviyoruz, zaten yazdıklarımız da burada duruyor.Keşke çok daha erken seni keşfedebilseydik. 2018 de değil de 2013,2014 yıllarında keşfedebilseydik. Beşiktaş maçında yaptığın o efsane çalımları asla unutmayacağım. Nasıl bir yattara,jaja bizim için unutulmazsa sende onlardan birisin. Ne yazık ki İstanbulspor maçında artık 36 yaşında olduğunu ve fiziksel olarak yıprandığını,kaldıramayacağını görmüş olduk,çok üzülsek bile.

Elveda TRABZONSPOR EFSANELERİNDEN BİRİ. Umarım teknik ekibe katılırsın, iyi ki geldin bu takıma iyi ki seni o güzel çalımlarınla tanıdık.
                        Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Kendisine ölü bitik gibi laflarla yüklenerek vefasızlık etmeyeceğim. Trabzonspor tarihinin ki bence süper lig tarihinin en iyi yabancı oyuncusu, şimdi mi sonra mı bilmem ama en güzel biçimde yollar ayrılmalı. Trabzonspor gibi bir kulübü hocasına rağmen şampiyon yapmak her yiğidin harcı değil
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• dede girdi çözdü maçı

Yorum

• Nwakaeme’ye teknik ekipte görev teklif etmek = Biz tüm paranı verip sözleşmeni feshedelim ama taraftarın gözünde sana havadan para veriyoruz gibi görünmemek için gel kulüpte takıl biraz.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Wakanin kondüsyonu yok biraz çalışsa eskisi gibi olur mu diye düşünüyorum kimlik yaşı daha genç gibi 40 bile olsa dzekoda 40 belki bir sene daha oynar.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim