Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Waka geçen sezon bir röportajında beni iyi tanıyan yine benim yararlı olamayacağım yerde durmam imza atmam demişti

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Waka geçen sezon bir röportajında beni iyi tanıyan yine benim yararlı olamayacağım yerde durmam imza atmam demişti
      Doğru inançlı biri de biraz maç eksiği var. Dürüst biri olduğunu düşünüyorum.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Son 2 maçta yaptığı ufak dokunuşlarla galibiyet gollerinde pay sahibi oldu. Olaigbe'ye katlanmaktansa kulübede Nwakaeme'nin olmasını tercih ederim...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• baba gitti... şu haliyle donunda sallar kazımı mazımı ama veda etti röportajda

Yorum

• vucut ayni vucut degil.
            ama beyin ayni beyin
            61

Yorum

• Adamın sakatlığının geçmesini bekledik şimdi iyileşti gidiyor diyorlar. Visca ve Savic sakat onları feshedin gitsin. Wakaeme sezon sonuna kadar 20-25 dk oynasın maç sonlarında. Nasıl olsa net bir sol kanat oyuncumuz yok.

Yorum

• Hocanın oynamak istediği oyunun oyuncusu ama maalesef adam vücut olarak değil 90 dakika 30 dakika bile oynayacak durumda değil.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X
                WhatsApp Resmi İletişim