Ya yollayin gitsin 5 mac oynamaz Fatih tekke takimda istiyor diye kalmamali Ft dedigjni hic birini yapmamak gerek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bitik kesinlikle yollanmali savic de öyle.
Takım içersinde futbol zekası sinirli oyuncular olduğu müddetçe waka kadroda olur
Yorum
-
5 ay sonra jübilesi yapılır.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bitik kesinlikle yollanmali savic de öyle.
Yorum
-
5 ocaktaki Galatasaray macinda les atar veya sakatlanirsa bence buna da yol verilir. En fazla 14 ocaktaki Istanbulspor ve 18 ocaktaki Kocaeli maclarina kadar zaman taninir. Nasil olsa transfer donemi 6 subatta bitiyor. Zaten bunun da sozlesmesi sezon sonunda bitiyor.
Yorum
-
Ya buna huvenip.sorf fr soz verdi diye takimda tutuyorsak yaziklar olsun. Trabzonspor profesyonel kulüp degil mi. Nwakeme 5 mac 90 dakika oynama garantisi varmi hadi diyelim iyi gidiyoruz yarisin icindeyiz ve onemli maclarda sakatlanip sezonu kapatiuor ozaman ft ne yapacakYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Ben de böyle bir senaryo/son bekliyorum.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 ocaktaki Galatasaray macinda les atar veya sakatlanirsa bence buna da yol verilir. En fazla 14 ocaktaki Istanbulspor ve 18 ocaktaki Kocaeli maclarina kadar zaman taninir. Nasil olsa transfer donemi 6 subatta bitiyor. Zaten bunun da sozlesmesi sezon sonunda bitiyor.
Tekke yükleme yaparak Visca 'nın yanına gönderir.
Yorum
-
Savic olayında yine erken karar verildi apar topar sahaya sürüldü yine sakatlandı gs maçına kadar oynatilmamasi lazımdıİlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben de böyle bir senaryo/son bekliyorum.
Tekke yükleme yaparak Visca 'nın yanına gönderir.
Yorum
-
Bize neler izlettirdin Yaşlı Yıldızımız, son sezonun büyük ihtimal,seni 20 yaşında bulamamaktı bizi hep üzen şey. Özellikle Beşiktaş maçında yaptığın o çalım gösterisini unutamayız çoğumuz güzellikler senle olsun.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
-
Dedem artık emekli olmuş . 30 dakikayı bile zor çıkarır. Anca rakip tam kapanacak, 10 kişi olacak. Arkasındaki adam hep savunmada olacak anca o zaman 30 dakika çıkarır. Ama sorun şu ki sağdaki diğer adam da Olaigbe. O da 30 dakikalık adam. İki kontenjan boşa gidiyor direk.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum