Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Golü geçtim, asisti harika değil mi? Ve bu asist artık otomatiğe bağlandı. Çizgiden terse bir uzun top... Ölçerek, hesaplayarak... Ayağa!
    Mac icinde 2 tane daha kesti boyle. Aslinda cok zor bir isj inanilmaz yapiyor.
    Ligde ugurcandan iyi kaleci yok. Hamsikden iyi orta saha yok. Nwakameden iyi kanat yok. Bakesetasdan iyi sutor yok. Ee daha ne olsun.

Yorum

Golü geçtim, asisti harika değil mi? Ve bu asist artık otomatiğe bağlandı. Çizgiden terse bir uzun top... Ölçerek, hesaplayarak... Ayağa!
      Çok elit oyunculardan bile bu kadar rahat pas görmedim. Sadece asist değil genel olarak her pası akılcı. Bazen zorluyor ama müthiş bir akıl katıyor takıma
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Ya burada ya reelde o paslarına sallamıştım. O zamandan beri o şekilde asist yapıyor.

Yorum

• N’Saplayeme
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Artik Gervinho sözlesmesini haketmis, daha ne bekleniyor???
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Trabzzers'daki Kel Adam.

Yorum

• 33 yaşına girecek. 2+1 sözleşme kafi.

1.5-2 arası kabul etse keşke. Arkadadan da birisini yetiştirmiş olsa ne ala derim.

Yorum

• Şampiyon yapıp gicecek gibi gözüküyor.
                  Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Eminim 3 İstanbul takımı arkadan binzas işleri çeviriyordur, bu kadar beklemesi hoşuma gitmiyor.
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• Arabistan'dan bir kulüp yetkilisi aramış ve bekle imza atma demiş. O yüzden bizimkilerin görüşme talebine şimdi olmaz diyormuş.

Yorum

• Şikeciler de devreye girip kafasını karıştırabilir sırf performans vermesin diye.. Herşey beklenir adilerden.
                        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Şu sözleşme imzalanırsa yine tarihimizde yapamadığımız şeylerden birini yapmış olacağız. Bakalım...
                          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                          8.KUŞATMA

Yorum

• Reis

(UEFA)

Yorum

• istediği parayı verin

Yorum

• Yunus Emre Sel'in videosunda bahsettiğine göre 3 istiyorsmu 2 teklif etmişiz.
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim