Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dünyada her futbolcu ronaldo messi dahil 2 3 oyuncu görse karısında pas opsiyonu kovalar geriye döner. tony savanadaki aslanlar gibi üstlerine gidiyor geçerim ben bunları diyor böyle futbolcu dünyada yok. bu delilik bunu yapan her futbolcu topu kaptırır dayak yer 2 iki kişi alır arasına. yattarada böyleydi gecerdi.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bazen bu adamın nasıl İsrail liginde top oynadığını
      Neden ve nasıl kimse tarafından fark edilmediğini
      Bize nasıl geldiğini sorar oldum
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazen bu adamın nasıl İsrail liginde top oynadığını
        Neden ve nasıl kimse tarafından fark edilmediğini
        Bize nasıl geldiğini sorar oldum

Roma'ya gitmek üzereyken transfer iptal olmus. Iyi bir menajeri olsa belki cok farkli yerlere gelebilirdi.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
        HY67...

Yorum

• sendeyiz baba..alın şu maçı..

Yorum

• Bay beyin dedik ama beyinsizliğin kralını yaptı.
            Başak maçında olmaması çok kötü olacak.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hakkaniyetli olmak gerekirse 1 değil, en az 2 maç olmaması gerekiyor.

Geçtiğimiz sezon Denizlispor maçında gördüğü kırmızı kartta olduğu gibi Fenerbahçeliler epey kaşıyacaktır bu meseleyi... Tâlimatlar ne der bilmiyorum ama ikinci sarıdan olmasına rağmen farklı şekilde sevk edilir ve kaçıracağı maç sayısı 1'in üstüne çıkarsa şaşırmam.

*

Bu kadar dominant olduğu bir maçta o hareket hiç olmadı.

Yorum

• İyi oynadığı bir maçta yaptığı hareket hiç yakışmadı. Hakem kırmızı gösterebilirdi ama muhtemelen doğrudan tabanla girmeyip bacağını hafif kırdığından dolayı sarı gösterdi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sensiz nasıl olacak bakalım
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi oynadığı bir maçta yaptığı hareket hiç yakışmadı. Hakem kırmızı gösterebilirdi ama muhtemelen doğrudan tabanla girmeyip bacağını hafif kırdığından dolayı sarı gösterdi...
                    Aynen ben de böyle düşünüyorum. O konuda büyütülecek bir pozisyon değil niyet okuması yapacaksak zaten wakaeme'den bahsediyoruz. Bir anlık gaflete düştü

Yine de başak maçında olsa iyiydi

Yorum

• dinlenir böylece....her mac 90 dkk oynuyor....hocanin onu cikaracagi yoktu
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• ancak fener maçını kazandırırsan affederiz mr.beyin
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• yeter artık. kaybettiği topların lakayıtlığının haddi hesabı yok. iyi oldu kart görmesi bakalım o olmadan bişi eksilecek mi. golün bi önceki pası dışında tek kelimeyle sıfırdı sıfır
                          En son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 13.02.2021, 18:59.

Yorum

• Şeytanın avukatlığını yapmak istemiyorum ama... hayatımda gördüğüm en saçma hareketlerden biriyle oyundan atıldı. Doğrudan kırmızı yese ki hoca atabilirdi, bize karşı olan tutumu biliyoruz, bizde onu tek maça indirecek yönetim de yok...

Yorum

• ya waka ne diye son dk adama uçuyorsun durduk yere.
                              Ceza işinde İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Yorum

• Bu sezon oynamadğı 4 maçı da kazanamamış olmamız düşündürüyor. İşin kötüsü takımda ikinci bir sol açık oyuncusu yok. Normal şartlarda Yunus'u kullananabilirdik fakat hoca hazır olmadığını söylediğinden dolayı Djaniny'yi kanatta kullanıp Afobe'ye ileride şans verme durumu olabilir...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim