Bu kadar önemli bir futbolcu olduğun için teşekkür ederim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Zaten adamlar dedi bize itiraz edin diye kabul edilecekİlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff reddetmedi mi hala itirazımızı.
Kulüp etmeyecekti normalde
Bir film dönmezse kabul edilecek İnş"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Temenni mi yoksa yaşanmış bir şey mi bu söylediğin?İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten adamlar dedi bize itiraz edin diye kabul edilecek
Bir film dönmezse kabul edilecek İnşLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Nasil yani? Bize TFF mi itiraz edin demis?İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten adamlar dedi bize itiraz edin diye kabul edilecek
Bir film dönmezse kabul edilecek İnş
Yorum
-
Eski dönemde Fifa'nın talimatlarına göre görüntüden ceza kaldırma gibi uygulamalar vardı. Ancak mevcut uygulamada zor gözüküyor. Belki hakemin beyanı baz alınıra istisna olabilir. Tahminimce Perşembe kararlar açıklandığında reddedildi açıklaması gelecektir. Akabinde itiraz edersek Cuma tekrar değerlendirilir ama ondan da bir şey çıkacağını sanmıyorum...
Bu arada Nwakaeme'nin kartını ligde görmüş gibi düşündüğümden karar Perşembe açıklanır demiştim. Çünkü lig maçlarının kararları Perşembe, kupa maçlarının kararları ise Salı günleri açıklanıyor. Yani Nwakaeme'nin durumu bugün kısmen belli olacak. Muhtemelen başvuru reddedilecek. Sonrasında bizimkiler tahkime götürür mü belli olmaz...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 28.01.2020, 02:36.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Evet zeki uzundurukan ağzından kaçırdı sonra laf arasında kaynatti doğru mu bilmiyorum Ama ts hukuk kurulu itiraz edilmemesi yönünde karar bildirmişti başkana diyorİlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil yani? Bize TFF mi itiraz edin demis?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Uzundurukan iddiası telefon gelmiş ts hukuk kurulu itiraz etmeyecekmis normaldeİlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemenni mi yoksa yaşanmış bir şey mi bu söylediğin?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
beni ilgilendirmez transfer limit uygulaması kalkması vedatın da kart cezası olmalıydı .istediği kadar konuşsunlar.wakayeme cumartesi oynar arkadaşlar.İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildiFb denen leş camia ceza kaldırılması durumunda hemen hortlayacaktır.Okadar leş bir camia ki deprem bile umurlarında olmayıp maç neden ertelendi diyebiliyorlar.
Geziye destek verip devlete trilyon zarar uğratan soytarılara destek sağlayan başkanları nedense deprem hususunda hiç piyasada yok.
Onun için o cezanın kalkması imkansız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum