Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayağına sağlık dünyanın en iyi kanat oyuncusu. Masör pasörü elinden geleni yapsın güzel dinlendirsin seni. Sen yoksan bir eksiğiz değil sen yoksan bir hiçiz..
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Son 10 dakikada yaptıkları bize turu getirdi, zaten tartışılamaz bir top saklama yeteneği var. biz her ne kadar takımda koşu yapacak adam yok diye eleştirsek de bu maç 2 forvetimiz de Waka'nın önünde güzel koşular attı ama bu sefer o bencillik yaptı. Bu sezonun başından bu yana var bu wakada. Artık novak'ın koşularına da vermiyor, ilerde koşu yapana da vermiyor. Sürekli onun rakibi hızlıca geçip, birkaç adımdan sonra yine önüne alıp, topu saklama mücadelesini izliyoruz. Herkes bu akşam oyununa hayran kalmış gibi, bana kalırsa en iyi oyunu bu değil ve bu tarzı bize skor getirmez. Bu sezon gereğinden çok bencil buluyorum.

Yorum

• Kimse kizmasin ama bu yil biraz egoist davrandigi anlar oluyor mac icinde. Pas atabilecekken sut vuruyor.

Tabii kalitesi tartisilmaz, Helal olsun.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şimdi soruyorum, bu adamı alıp direkt liverpool, psg, real madrid kadrolarından birine koysan sırıtır mı? Valla sırıtmaz. Yanında oynayanlar performanslarını arttırırlarsa nwakaeme iyice coşar. Ama adamın karsı tarafında yusuf sarıyı oynatırsan is boka sarar

Yorum

• Şikecilerle oynanacak maçın ardından Kanarya adalarına 10 günlük tatile yollansın. Dinç gelsin.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Kelimeler yetmez. Ligin en iyi oyuncusu bizde. Bu kesin.
              TRABZON SPOR

Yorum

• Seni canlı canlı izlemek büyük keyifti.

Yorum

• Dünya starı nasıl olamadı bu adam aklım almıyor, izlediğim en etkili kanat oyuncusu, zamanında değeri bilinse şuan nerelerde olurdu
                  En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 30.08.2019, 11:27.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ersun Yanal geçen sezonki maçta Nwakaeme'ye her top geldiğinde ikili sıkıştırma yaptırıp, sürekli ayağına kayarak müdahale yaptırarak etkisiz hâle getirtmişti. Muhtemelen yine benzer bir önlem alacaktır. Dolayısıyla bütün hücum planımız Nwakaeme üzerine olmamalı...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sol kanatta yine top ayağında, 3 kişiye karşı aynı anda mücadele ederken gözlerim doldu bir an. Bu kadar mı yetenekli olur bir futbolcu?

Yorum

• vakayeme şov devam ediyor
                        TEKKEBALL

Yorum

• Seni Hakedecek ne yaptık reyis
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• Her ne kadar tek basina cossada, takim oyunu konusunda geriledi. Fazla bencil olmaya basladi. Bunuda mental yorgunluga veriyorum

Yorum

• Önündeki oyuncuların yeteneklerine mi güvenmiyor yoksa durumun farkında mı değil anlamaya çalışıyorum. Geçen sene böyle değildi bu adam. Novak sürekli boşuna koşu yapıyor orta açmak için. Hele sorlothu kaçırabileceği pozisyonda pas atmaması delirtti resmen beni. Bunun üzerine düşülmeli diye düşünüyorum. Pas atmak için illa ki mecbur kalmak gerekmiyor sonuçta. Bunun dışında ikinci yarıda bencilliğine rağmen tek tehdit unsurumuz kendisi oldu. Böyle de bir dert iştr
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim