Ayağına sağlık dünyanın en iyi kanat oyuncusu. Masör pasörü elinden geleni yapsın güzel dinlendirsin seni. Sen yoksan bir eksiğiz değil sen yoksan bir hiçiz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Son 10 dakikada yaptıkları bize turu getirdi, zaten tartışılamaz bir top saklama yeteneği var. biz her ne kadar takımda koşu yapacak adam yok diye eleştirsek de bu maç 2 forvetimiz de Waka'nın önünde güzel koşular attı ama bu sefer o bencillik yaptı. Bu sezonun başından bu yana var bu wakada. Artık novak'ın koşularına da vermiyor, ilerde koşu yapana da vermiyor. Sürekli onun rakibi hızlıca geçip, birkaç adımdan sonra yine önüne alıp, topu saklama mücadelesini izliyoruz. Herkes bu akşam oyununa hayran kalmış gibi, bana kalırsa en iyi oyunu bu değil ve bu tarzı bize skor getirmez. Bu sezon gereğinden çok bencil buluyorum.
Yorum
-
Kimse kizmasin ama bu yil biraz egoist davrandigi anlar oluyor mac icinde. Pas atabilecekken sut vuruyor.
Tabii kalitesi tartisilmaz, Helal olsun.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
-
Ersun Yanal geçen sezonki maçta Nwakaeme'ye her top geldiğinde ikili sıkıştırma yaptırıp, sürekli ayağına kayarak müdahale yaptırarak etkisiz hâle getirtmişti. Muhtemelen yine benzer bir önlem alacaktır. Dolayısıyla bütün hücum planımız Nwakaeme üzerine olmamalı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Önündeki oyuncuların yeteneklerine mi güvenmiyor yoksa durumun farkında mı değil anlamaya çalışıyorum. Geçen sene böyle değildi bu adam. Novak sürekli boşuna koşu yapıyor orta açmak için. Hele sorlothu kaçırabileceği pozisyonda pas atmaması delirtti resmen beni. Bunun üzerine düşülmeli diye düşünüyorum. Pas atmak için illa ki mecbur kalmak gerekmiyor sonuçta. Bunun dışında ikinci yarıda bencilliğine rağmen tek tehdit unsurumuz kendisi oldu. Böyle de bir dert iştrOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum